Jump to content
mordred

Έλεγχος Player από το τιμόνι.

Recommended Posts

Χαιρετώ!

Μπορώ να χειρίζομαι το μαμά player του Polo από το τιμόνι;Βασικά ίσως το θεωρώ το μόνο μείων στο εσωτερικό του polo 9n3 καθώς τα περισσότερα αμάξια της αγοράς το έχουν στάνταρ.

post-7587-1198858217_thumb.jpg

Edited by mordred
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως ΟΧΙ <_<

Και εγω τα ηθελα πολυ τα χειριστιρια,αλλα μου ειπαν πως δεν γινεται να μπουν...Δεν παιζει ουτε σαν εξτρα απο το εργοστασιο!!!

Ουτε στη γερμανια δεν το εχουν στον προαιρετικο, χαλια μαυρα!!!

Πιστευω πως μαλλον φταιει ο μαμα σιντι παιχτης, αφου το τιμονι ( το τριακτινο του πολο ) ειναι ιδιο με αυτο που φοραει το γκολφακι και εχει τις θεσεις ετοιμες....

Link to comment
Share on other sites

Guest dubbeR_Stoilas
...Βασικά ίσως το θεωρώ το μόνο μείων στο εσωτερικό του polo 9n3 καθώς τα περισσότερα αμάξια της αγοράς το έχουν στάνταρ.

Βασικά σε αυτή την κατηγορία αυτοκινήτου, αν όχι κανένα, πολύ λίγα έχουν χειριστήριο στο τιμόνι.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά σε αυτή την κατηγορία αυτοκινήτου, αν όχι κανένα, πολύ λίγα έχουν χειριστήριο στο τιμόνι.

θα διαφωνησω.... τα περισσοτερα αν οχι ολα εχουν εκδοση που περιεχει στανταρ χειριστιρια στο τιμονι... και ειναι σχεδον βεβαιο πως το μαμα σιντι παει πακετο με τα χειρ.

παντως δεν εχει νοημα να το πολυσυζηταμε, την στιγμη που για να εχει το πολακι μας μαμα σιντι πρεπει να το κανεις ειδικη παραγγελεια και το τιμονακι της photo το εχουν μονο η sportline (περιπου) εκδοση και το gti.....

Link to comment
Share on other sites

Χμμμ.Κακώς...Πάντως το θεωρώ ψιλοαπαράδεκτο να τα δίνουν τα ibiza και τα micra και οχι το πόλο.Και μάλλον δεν υπάρχει περίπτωση να βάλεις το μαμά του golf ή άλλου vw στο polo γιατί δεν ταιριάζουν.Οντως το golf τα έχει στανταρ αρα πρέπει να είναι το μαμα player...

Link to comment
Share on other sites

οτι δεν μπαινει του γκολφ ο player ειναι σιγουρο ,αφου εχει στρογγυλεμενες ακρες, τωρα το αν μπορεις να προσαρμωσεις τα χειριστηρια του γκολφ στο μαμα σιντι του πολο δεν το ξερω, αν και δεν το εχω δει πουθενα!!!

μην φανταζεσαι ομως πως και το γκολφ εχει χειρ. με το μαμα player, στις ποιο πολλες περιπτωσεις πρεπει να βαλεις το προαιρετικο πολυλειτουργικο τιμονι , οπως το αποκαλουν, και σε αναγκαζουν να παριμενεις 4-6 μηνες για να ερθει το αμαξι!!!

Link to comment
Share on other sites

Οκ με όλα αυτά...Τουλάχιστον για το player (rcd200) υπάρχει κανα manual γιατί σε μερικά σημεία μου έχει σπάσει τα νεύρα...?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.