Mike Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Κι εμενα η SImota για 206 ειναι...Δωρητες σκουπων εχουν γινει.... Quote
polistas Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 (edited) Οκ φιλε μου θα το ψαξω και αν ειναι θα τη βαλω να ησυχασω.. Edited June 8, 2005 by polistas Quote
DarthVader Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Καλημέρα. Έπειτα από πολύ καιρό απουσίαςεπιστρέφω, ελπίζωόλοι να είστε καλά. Μία ερώτηση. Ένας φίλος με Ibiza 100άρι 2001 βρήκε από κάποιο φίλο του με 1400άρι Κλιό 100άρι τελευταίας γενιάς σκούπα Σιμότα σε άριστη κατάσταση! Ποιές οι πιθανότητες να ταιριάζει σε αυτό το αμάξι και ποιό το περιθώριο πατέντας-μοντίφας? Θα ταίριαζε και στο 6Ν μου? Ευχαριστώ Quote
Mike Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Αν δεν το βαλεις πανω, δεν βλεπεις... Πρεπει να παιδευτεις, να δεις αν ταιριαζει και αν οχι...Εγω η σκουπα που φοραω στο 5αρι ειναι απο 206...Δεν εχει να κανει ομως...Αν δεις την εφαρμογη, θα πεις οτι η σκουπα για το 5αρι φτιαχτηκε... Quote
polo123ps Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Καλημέρα. Έπειτα από πολύ καιρό απουσίαςεπιστρέφω, ελπίζωόλοι να είστε καλά. Μία ερώτηση.Ένας φίλος με Ibiza 100άρι 2001 βρήκε από κάποιο φίλο του με 1400άρι Κλιό 100άρι τελευταίας γενιάς σκούπα Σιμότα σε άριστη κατάσταση! Ποιές οι πιθανότητες να ταιριάζει σε αυτό το αμάξι και ποιό το περιθώριο πατέντας-μοντίφας? Θα ταίριαζε και στο 6Ν μου? Ευχαριστώ ← γι'αυτό ρώτα τον montoya...έχει κάνει νομίζω παρόμοια πατέντα με clio Quote
bear Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Σήμερα τρωγόμουνα και έκανα ένα πείραμα. Έβγαλα την χοάνη από την σκούπα και την έβαλα straight στην μετώπη. Τα αποτελέσματα ήταν ψιλοτραγικά μια και ζεσταινόταν υπερβολικά και μόνο βόρυβο έκανε. Μετά έβαλα το original φιλτροκούτι (με ελεύθερο φίλτρο K&N) μέσα και παρατήρησα ότι σε σχέση με την σκούπα τραβάει καλύτερα μέχρι τις 2500 στροφές και αποδίδει πιο ομαλά σε σχέση με την σκούπα η οποία υπερέχει σαφώς μετά τις 3500 στροφές αλλά έχει 2,3 ξεσπάσματα απόδοσης συνολικά μέχρι τον κόφτη. Συντόμως θα βάλω και το bmc και αυτό straight μετώπη να δω αποτελέσματα. polo 123--> από ζεστη πως πάει η δικιά σου σκούπα μια και είναι τοποθετημένη ακριβώς πάνω από το μοτέρ και πίνει όλη τη ζέστη Quote
Mike Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Πρεπει γενικα να εκεμεταλευομαστα ολο τον κρυο αερα που μπορουμε. Εγω ας πουμε, σκεφτομαι να βαλω μονωση κλιματιστικων, μετα απο παροτρυνση φιλου μου, γυρω απο τον σωληνα που παει στην πεταλουδα, για να μην ζεσταινεται καθολου ο αερας που παει στην εισαγωγη... Quote
DarthVader Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Εγώ πάλι ρώτησα τον Montoya και θα προμηθευτώ σύντομα τη σκούπα από Κλιό 1400 για ένα 6Ν ή Ibiza 101 Quote
bear Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Ψιλο-άκυρο αυτό που είπα ότι πάει καλύτερα χαμηλά. Στα πολύ χαμηλά (μέχρι 2000 στροφές) ίσως, αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο ομαλή η δύναμη. Τώρα που το οδηγώ 2 μέρες με ελεύθερο φίλτρο στον παπά αντί για σκούπα έχω ξενερώσει. Λαδώνω την χοάνη και ξαναμπαίνει το σκουπικό. Σκέφτομαι κάπως να μονώσω το εσωτερικό της καθώς και τους σωλήνες. Για τους σωλήνες έχω σκεφτεί να τους τυλίξω με αλουμινόπανο (ή κάτι παρόμοιο), αλλά για το εσωτερικό της δεν έχω βρει κάτι. Κανείς καμμιά ιδέα??? Quote
Quasar Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Γιατί το εσωτερικό της???? Τύλιξε απλά τις σωληνώσεις με κάποιο μονωτικό πανί και είσαι κυριλλέ. Το πλαστικό κομμάτι (η ίδια η σκούπα) παραείναι μπροστά για να τραβήξει ζέστη. Quote
bear Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Επειδή η σκούπα μου είναι ψιλοτεράστια και ο χώρος κινητήρα στο polo μικρός, ο η χοάνη είναι δίπλα στον κινητήρα και γι'αυτό σκέφτομαι να μονώσω την σκούπα στην συγκεκριμένη περιοχή. Quote
Guest super sayian Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 λοιπον σημερα μπηκε στο πολακι σκουπα της σιμοτα απο καταστημα στη νικαια με 200 ευρω κ τοποθετηση κ φιλτρο αναθυμιασεων,ειναι για πολο γκολφ κ εχει σχημα σαν το βαρελακι (φυσικα το καπακι φευγει γιατι δε χωραει,αν κ θα το κοψω κ θα βαλω το μισο)τωρα βεβαια θελει να μπει σωληνας για να πηγαινει μεχρι κατω στη μετωπη γιατι τωρα μπαινει απλως απο το πλαι πολυ καλος θορυβος κ καλες επιδοσεις (Χρονη ετοιμασου!!!)ξερει κανενας απο που θα παρουμε σωληνα θερμομονωτικο? Quote
polo123ps Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 λοιπον σημερα μπηκε στο πολακι σκουπα της σιμοτα απο καταστημα στη νικαια με 200 ευρω κ τοποθετηση κ φιλτρο αναθυμιασεων,ειναι για πολο γκολφ κ εχει σχημα σαν το βαρελακι (φυσικα το καπακι φευγει γιατι δε χωραει,αν κ θα το κοψω κ θα βαλω το μισο)τωρα βεβαια θελει να μπει σωληνας για να πηγαινει μεχρι κατω στη μετωπη γιατι τωρα μπαινει απλως απο το πλαιπολυ καλος θορυβος κ καλες επιδοσεις (Χρονη ετοιμασου!!!)ξερει κανενας απο που θα παρουμε σωληνα θερμομονωτικο? ← σαν τη πρώην δικιά μου έβαλες ε? και δε μου έλεγες να στη δώσω....60 ευρώ την έχω στην αγγελία.... Quote
Guest super sayian Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 σαν τη πρώην δικιά μου έβαλες ε?και δε μου έλεγες να στη δώσω....60 ευρώ την έχω στην αγγελία.... ← ειναι μια σε σχημα καπως σαν βαρελακι ετσι ειναι κ αυτη που λες?απο ανθρακωνημα Quote
polo123ps Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 ειναι μια σε σχημα καπως σαν βαρελακι ετσι ειναι κ αυτη που λες?απο ανθρακωνημα ← ξέρω,ξέρω...εγώ την είχα πάρει 240 Quote
DarthVader Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Καλησπέρα! Εγώ προσπάθησα πάντως να τοποθετήσω μία σκούπα σαν του Μοντόyα στο αμάξι μου και δεν τα κατάφερα, αφού δεν χόραγε. Κατόπιν κοίταξα με σωλήνα να φέρω από την πεταλούδα τη χοάνη της σκούπας στη μετώπη, τη στερέωσα, αλλά έχανα έτσι δύναμη παρά κέρδισα! Οπότε ξαναεπέστρεψα στην τοποθέτηση του κιτ χοάνης της green πάνω στην πεταλούδα με ξεχωριστό σωληνάκι αναθυμιάσεων Quote
Mike Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Χρηστο οταν βρεθουμε απο κοντα τωρα που κατεβηκα, να δεις και την δικια μου εγκατασταση, μπας και παρεις και καμια αλλη ιδεα, να δω λιγο και τι εκανες, γιατι εχω περιεργεια... Quote
Guest Stoilas Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 λοιπον σημερα μπηκε στο πολακι σκουπα της σιμοτα απο καταστημα στη νικαια με 200 ευρω κ τοποθετηση κ φιλτρο αναθυμιασεων,ειναι για πολο γκολφ κ εχει σχημα σαν το βαρελακι (φυσικα το καπακι φευγει γιατι δε χωραει,αν κ θα το κοψω κ θα βαλω το μισο)τωρα βεβαια θελει να μπει σωληνας για να πηγαινει μεχρι κατω στη μετωπη γιατι τωρα μπαινει απλως απο το πλαιπολυ καλος θορυβος κ καλες επιδοσεις (Χρονη ετοιμασου!!!)ξερει κανενας απο που θα παρουμε σωληνα θερμομονωτικο? ← Μεγάλος παπάρας! Εκτός του ότι αυτό δεν είναι σκούπα, έχει ο Βαγγέλης μία και την δίνει σχεδόν τσάμπα! Αλλά και τα 200 για καινούρια είναι πάρα πολλά, το είχα πάρει 150 Quote
DubbeR_ChRoniS Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Μεγάλος παπάρας!Εκτός του ότι αυτό δεν είναι σκούπα, έχει ο Βαγγέλης μία και την δίνει σχεδόν τσάμπα! Αλλά και τα 200 για καινούρια είναι πάρα πολλά, το είχα πάρει 150 ← μεγαλος "πελατης" ο sayian... σε περιμενω αγορι μου.. μετα να δω ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ????? Quote
Guest super sayian Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Μεγάλος παπάρας!Εκτός του ότι αυτό δεν είναι σκούπα, έχει ο Βαγγέλης μία και την δίνει σχεδόν τσάμπα! Αλλά και τα 200 για καινούρια είναι πάρα πολλά, το είχα πάρει 150 ← τι εννοεις δεν ειναι σκουπα?τι μπορει να ειναι δηλαδη?γιατι φιλτρο φιλτροχοανη κ βαρελακι δεν ειναι παραθετω κ σχετικη φωτο που εβγαλα για πες γιατι δε καταλαβα τι εννοεις?απο τιμη εκει παιζουν ρε 180-200 η αλλη που μου εδειξε η σιμοτα δεν χωραγε κ ηθελε τρελες πατεντες που επρεπε να κανει για να μπει κ δεν ηθελα mike ποτε θα κατεβεις γιατι πρεπει να το δουμε απαραιτητως απο κοντα? Quote
Mike Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Ειμαι ηδη κατω boy, απλα γενικα τρεχω απο εδω και απο εκει, ειμαι λιγο δυσευρετος, χεχε... Κανονιζουμε ομως... Quote
DubbeR_ChRoniS Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 sayian αν δε βρεις τροπο να τη μονωσεις και να τραβηξεις σωληνα στη μετωπη... εισαι χαμενος απο χερι να το ξερεις... ΧΑΛΙΑ τοποθετηση... τραβαει ΚΑΥΤΟ αερα. Ξ Υ Π Ν Α μονο φασαρια ειναι τωρα και τπτ αλλο Quote
bear Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 οχι οχι οχι δεν παίρνει αέρα από μετώπη... Ποιος σου το έκανε αυτό?? Αν στην τοποθέτησε έτσι χωρίς σωλήνα είναι εγκληματίας!! Βαλε σωλήνα οπωσδήποτε και αν γίνεται γύρνα το κατά 90 μοίρες ώστε να βλέπει μετώπη Quote
Guest super sayian Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 ναι παιδες ευελπιστω μεσα στη βδομαδα να βρω καπου κ να βαλω γιατι οπως σας ειπα δεν ειδα κ πολλα πραγματα κ απο οτι μου ειπαν ειναι φιλτροκουτι κ οχι σκουπα αλλα περιπου την ιδια δουλεια κανουν απλα με διαφορα στο χωρο που καταλαμβανει ο αερας,εχετε ιδεες για καλο υλικο σωληνα που πρεπει να ζητησω? Quote