Jump to content
gkb tsi

Προβλημα ευθυγραμμισεις

Recommended Posts

Ολα ξεκινησαν πριν ενα χρονο οταν ο πατερας μου πειρε το passat μετα απο 1 μηνα παρατηρήσαμε οτι το αμαξι εχανε στο δρομο το πήγαμε στην δηθεν αντιπροσωπία που το αγορασαμε που αποδείχτηκε οτι ειναι diler της Karenta κ μας ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα μια ευθυγραμμισει κ τελος.Ετσι κ εγινε μετα απο 5 μηνες το αμαξι ξαναεχανε στον δρομο κ τραβαγε δεξια στα φρεναρισματα.Ξανα μανα τα ιδια παλι ευθυγραμμισει ολα μια χαρα.Ομως την προηγούμενη βδομαδα παλι τα ιδια το παμε σε εναν τυπο με καλη ηλεκτρονικη ευθυγράμμιση κ βρισκει οτι το αμαξι χανει 1 ποντο σχεδον αλλα δεν μπορει να καταλαβει απο που.Το παμε στην επίσημη αντιπροσωπία στην Χαλκιδα το βαζουμε για ευθυγράμμιση κ πράγματι βγαζει τα ιδια αποτελεσματα.Το αμαξι φαίνεται οτι δεν ειναι πουθενα κ ποτε χτυπημενο κ ουτε κ αυτοι ισχυρίστηκαν κατι τετοιο αλλα ισως οτι κατι ειναι στραβο απ το εργοστασιο χωρις να μπορουν να πουν με σιγουρια πιο ειναι αν ειναι ψαλιδη-κρεμαριερα-ακρομπαρο-αμορτισερ.

λενε ομως οτι ειναι κατι μεσα στα λογικα πλαισια κ οτι δεν μπορεις να παθεις κατι απ αυτο κ ετοιμαζοντε να το βγαλουν εξω το αμαξι.

Τοτε ζητάω ενα χαρτι που να λεει οτι με αυτο το προβλημα δεν θα παθω τιποτα ποτε κ οτι το αμαξι θα σταματησει να τραβαει στον δρομο.

Εκει ξαφνικα αλλαξαν ολα κατεβηκαν διευθυντές ξαναψαξαν το αμαξι χωρις βαιβαια να μπορουν να κανουν κατι γιατι η καμπερ που δειχνει οτι φευγει απλα δεν ρυθμιζεται μπροστα παρα μονο η συγκλιση.

Τελικα ειπαν οτι θα στειλουν email στην κοσμοκαρ για να αλλαχτεί ψαλιδη μπρακετο για αρχη κ αν δεν φτιαχτεί αμορτισερ κ παει λεγοντας αλλα το θεωρουν απίθανο να το δεχτουν στην εγγυηση λεει κ ας ειναι ελαττωματικο απ το εργοστασιο γιατι εχει περασει χρονος κ ολα αυτα ειναι κινουμενα μεροι.Η τιμη τους σαν ανταλακτικα ειναι 230+60+εργασια κ βλεπουμε.

Αν τωρα ειχα παει στην αρχη εκει τοτε που παρουσιάστηκε το προβλημα ή ακομα καλυτερα το ειχα παρει απο εκει σιγουρα θα μπορουσαν λεει να κανουν κατι καλυτερο.

Τι γιναιτε ρε παιδια τι κανω εγω τωρα αν σε περιπτωσει δεν το καλυψει η εγγυηση τα σκαω κ παμε ψαχτα αφηνω το αμαξι στραβο; τι κανω;25000ευρ για να παρω ενα αμαξι που χανει στο δρομο;

Κ εκτος αυτου με τις ρυθμισεις που καναν πήγε κ το τιμόνι στραβα ενω παει ισια το αμαξι με αποτελεσμα να πρεπει να ξαναπαω αυτη ειναι η Ελληνική αντιπροσωπία με τα μαστορια της.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε η καλυτερη λυση εφοσον εχεις ακομα εγγυηση να κυνηγησεις την αντιπροσωπεια.Πηγαινε και σε καμια γειτονικη οχι μονο εκει που το αγορασες.Γνωμη μου παντα.Τεσπα καλα ξεμπερδεματα ευχομαι....

Link to comment
Share on other sites

τηλ στην κοσμοκαρ η email με τα προβληματα σου και με το οτι παπαρια σου ειπε η αντιπροσοπια που το πηρες... και τελίκη έχεις ακόμα πρόβλημα email στους γερμανούς...

Link to comment
Share on other sites

Το αυτοκίνητο έχει 2 χρόνια εγγύηση οπότε δεν μπορούν να σου λένε διάφορες ιστορίες.Αν δεν σ΄εξυπηρετήσουν δεν θα το κάνουν γιατί δεν θέλουν.Αν συμβεί αυτό τότε όπως πρότεινε και ο προηγούμενος συμφορίτης να πας και σε κάποια άλλη αντιπροσωπεία.Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα γιατί το πρόβλημα σου είναι σοβαρό και άπτεται άμεσα με την ασφάλεια τόσο τη δική σου όσο και των συνεπιβαινόντων σου.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον παιδια το αμαξι το εχω παρει στην Θηβα οπου δεν ειναι ο κυριως αντιπρόσωπος αλλα ο diler της καρεντα (σε καλυπτουν διαμεσο καρεντα)κ ολα τα υπολοιπα τα εκανα κ μου τα ειπαν σε επισημη αντιπροσωπία στην χαλκιδα δεν ξερω ας μου πουν κ την απαντηση μες στην ευδομαδα κ βλεπουμε παντως το αμαξι ετσι το πειραμε κ δεν ηταν το μονο εχω ξαναγραψει οτι κ τρακαρισμενο AUDI A3 μας φεραν αλλα το αλλαξαν ευτηχως μεχρι τωρα στο jetta μου δεν εχω δει κατι.κ μου ειπαν οτι μπορει κ αλλο καινουργιο να βαλεις κ να χανει κ οταν τους ειπα να βαλουν ενα εκθεσιακο δεν δεχτηκαν.

Link to comment
Share on other sites

Μπες στο site της VW και γραψε οπωσδηποτε mail στην Cosmocar.Γραψε τους αυτα που εγραψες και σε εμας εδω,πρεπει οπωσδηποτε να λαβουν γνωση ,γιατι αυτα που μας λες οτι κανει ο τυπος ειναι για τα καρναβαλια.Θα σου απαντησουν σιγουρα.Και η εγγυηση ειναι 2 χρονια τωρα αυτα που σου λενε για κινουμενα μερη και αηδιες,ολο το αυτοκινητο ειναι κινουμενο γιατι το λενε και ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ κινειται μονο του.Τι να πω ρε γαμωτο μερικοι δεν παιζονται....

Link to comment
Share on other sites

Μπες στο site της VW και γραψε οπωσδηποτε mail στην Cosmocar.Γραψε τους αυτα που εγραψες και σε εμας εδω,πρεπει οπωσδηποτε να λαβουν γνωση ,γιατι αυτα που μας λες οτι κανει ο τυπος ειναι για τα καρναβαλια.Θα σου απαντησουν σιγουρα.Και η εγγυηση ειναι 2 χρονια τωρα αυτα που σου λενε για κινουμενα μερη και αηδιες,ολο το αυτοκινητο ειναι κινουμενο γιατι το λενε και ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ κινειται μονο του.Τι να πω ρε γαμωτο μερικοι δεν παιζονται....

Ακουστε με παιρνουν τηλ απο Κοσμοκαρ κ μου λενε οκ θα αλλαχτουν ολα ευχαριστημενος εγω παιρνω τηλ στην αντυπρωσοπια της Χαλκιδας κ τους λεω ποτε να ερθω κ μου λενε μας ειπε η Κοσμοκαρ οτι δεν γινεται αλλαγη μεσο εγγυησης μα εμενα αλλα μου ειπαν λεω εγω οχι λεει εμεις μειλαμε με ΚΟΣΜΟΚΑΡ ΓΕΡΜΑΝΙΑµγελατε τωρα παιδια τωρα πρεπει.

κ απο εκει κ περα τους το εκλεισα κ ξαναπειρα την Κοσμοκαρ κ περιμένω τηλ τους.Παιδια ειναι ολοι για κλαματα μας κοροιδευουν καταμουτρα κ οταν τους ειπα οτι ολα αναφερονται κ στο foroum του VW club μου ειπαν κ τι με αυτο θα μας κανουν μυνηση δεν ειναι κατι αυτοι.Αυτα παιδια εχω σαλταρει εγω κ ποσο μαλλον ο πατερας μου που φοβαται να κυκλοφορισει.ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΟΣΜΟΚΑΡ ΛΥΠΑΜΑΙ vw

Link to comment
Share on other sites

Με παιρνουν σημερα τηλ μετα απο το σχετικο email κ την απειλη οτι θα τα βγαλω ολα στον τυπο κ μου λενε θα το κοιταξουμε καλυτερα μετα απο λιγο με παιρνουν απο την αντιπροσωπία της Χαλκιδας κ μου λενε οτι θα τα παραγγείλουν τα ανταλακτικα αλλα ισως κανουν αρκετο καιρο κ κατι τετοια μηπως γιατι σε 7 μηνες το αμαξι βγαινει απ την εγγυηση το πανε ετσι;Μετα μου ειπαν να το φτιαξουν κ να το παω στα κεντρικα να το δουνε κ αυτοι κ τους λεω να ερθουν αυτοι εδω να το δουνε.

Κ οταν ειπα κ σε αυτους οτι αν δεν γινει το συντομοτερο θα βγουμε στον τυπο είπαν θα κανουμε οσο πιο συντομα μπορουμε.

Link to comment
Share on other sites

Μην σε φοβιζει επειδη σε 7 μηνες βγαινει απο την εγγυηση.

Το θεμα αρχιζει και μετραει απο τοτε που ανοιγει ο φακελος για το προβλημα σου και εκει ειναι που πρεπει να ειναι εντος εγγυησης.

Link to comment
Share on other sites

δεν το ηξερα Κωνσταντινε αυτο ευχαριστω.

φιλε KCHRISTUS χανει η αριστερη -1,39 ελεγε το μηχανημα δεν ξερω αν ειναι πολυ η λιγο αλλα ειναι το γιατι

Link to comment
Share on other sites

Guest stel-th

με τοση αρνιτικη καμπερ ειναι λογικο να τραβαει δεξεια το αμαξι

μηπως ειναι κατι στραβο (ακρο αμορτισερ ψαλιδι)

με διαφορα πανω απο 0.8 μοιρες συνηθως τραβαει

οι ιδανικη διαφορα ειναι πχ -1.5 αριστερα -1,0 δεξια

γιατι οταν μπαινεις στο αμαξι οι γωνιες αλλαζουν

Link to comment
Share on other sites

πάντως φίλε GKB TSI το πράγμα δεν πρέπει να μίνει έτσι κυνηγισέ τους...

Link to comment
Share on other sites

εμενα ήταν μια ή μιαμισι μοίρα η αριστερή ποιο πίσω από τη δεξιά. Κανονικά αυτό ρυθμίζεται εργοστασιακά ή σε μάγκα ευθυγραμμισά όπου και το έφτιαξα. Για να καταλάβεις αυτό ή είχε μπεί στραβά στο εργοστάσιο ή σε κάνα φρενάρισμα πάνω στη νταλίκα που τα δένουν με ιμάντες από τις ρόδες ή λόγω άλλου άγνωστου λόγου υποθέτω ότι έχασε την ευθυγραμμισή του. Ο τύπος έλυσε μάλλον όλη την αναρτηση και την έσπρωξε χοντρικά με ένα λοστό για να έρθει στη θέση του. Η ανάρτηση πιάνει σε οπές που δεν είναι όπως παλιά στανταρ αλλά έχουν ένα πέζο μάλλον για πιο εύκολη εφαρμογή στο εργοστάσιο. Από τότε σταμάτησε να τραβάει. Πρίν από αυτό το είχα πάει σε 3 ευθυγραμμισάδες και όχι μόνο δεν μου το έφτιαξαν αλλά ούτε κάν μου είπαν για το πρόβλημα. Έπειδή όλα αυτά στο εργοστάσιο γίνονται ρομποτικά είναι πιθανό να ήταν το καρο σου απο τα τελευταία πριν ξανακαλυμπράρουν μετά από κάποια αυτοκίνητα τα ρομπότ. Χάνουν και αυτά βλέπεις σιγά σιγά... Εάν δε είχες κάνει και χιαστί τα λάστιχά σου όπως μου είχαν κάνει εμένα τότε στην αντιπροσωπεία και το πρόβλημα εξαλήφθηκε τυχαία ίσως να την πάταγες. Γενικά πιστεύω ότι αν σε αυτά που αλλάζεις δεν έιναι και το κομμάτι που πιάνανε οι βιδες που σου είπα για να στο φέρουν ισα μάλλον δεν θα δείς αποτέλεσμα. Απεναντίας θα φαίνεται ότι πολλές βίδες σου θα είναι πειραγμένες οπότε να τους πιέσεις να σου δόσουν βεβαίωση ότι όλα αλλάχτηκαν όχι εξαιτίας στούκας..

Τα παραπάνω τεχνικά που ανέφεραν αντικατοπτρίζουν σε γενικές γραμμές όσα μου είπανε και εμένα. ΜΠορεί είτε να είναι μούφα είτε να μην κατάλαβα καλά...Πάντως το λοστό τον είδα. Επίσης αυτό που έκανε ο τύπος με το λοστό δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι επειδή έλυσε ένα πρόβλημα δεν μπορεί να είναι λάθος τεχνικά.

Edited by kchristus
Link to comment
Share on other sites

ακομα δεν εχουμε αλλαξει τιποτα σφυξαν ξεσφυξαν κ μου ειπαν δεν γιναιτε τιποτα ενω αντιθετα η σιγκληση διορθώνεται αλλα τουλαχιστον με το ματι οσο μπορει να το δει κανεις δεν φενεται τιποτα στραβο.

Link to comment
Share on other sites

To ερώτημα έινα όταν λες ότι χάνει άν είναι σα να λέμε αλλάζει λωρίδα.....

εαν το αφησεις ελευθερο ναι κ στα φρεναρισματα.κ το θεικο που μου ειπαν οτι να αφηνεις τα χερια απαγορευεται κ οτι τα αποτομα φρεναρισματα ειναι επικίνδυνα.

Ακου ρε τι λαλακιες λενε στον κοσμο τους εχουν περασει ολους για ζωα κ οτι ειναι αυτοι εξυπνοι κ κοροιδευουν.

φαγαμε τα νιατα μας στην εθνικη οδο μες στα τροχαια κ τις ζημιες για να μας δουλευει καθε λακαμας που νομιζει οτι ξερει απο αμαξια.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά κάτι άλλο που μπορεί να παίζει είναι και να ακουμπάει κάνα τακάκι παραπάνω σε κάποιο δίσκο. Το έχεις βάλει σε φρενόμετρο?

αυτο που λες θα έπαιζε μονο στην περιπτωση που τραβαγε αλλα δεν φενοταν στην ευθυγράμμιση εδω λεμε φενεται καμια σχεση με φρενα.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον παιδια τελικα επιασαν τοπο τα email οι φωνες κ ολα τα υπολοιπα σημερα με πηραν τηλ κ πηγα κ αλλαξαν ψαλιδι κ βαση ψαλιδιου εκαναν ευθυγράμμιση κ ολα καλα έγινε το αμαξι μια χαρα επομένως το ψαλιδι ηταν στραβο απ την αρχη αφου ποτε δεν χτυπήθηκε ουτε κ επεσε σε λακουβα οταν οι πελατες φωναζουν μερικες φορές δεν εχουν αδικο.

Link to comment
Share on other sites

Πανε πες του Dealer σου 'Τωρα ποιος ειναι για μηνυση?' !!!!!!

Αντε γιατι εχουμε βαρεθει να ακουμε π@π@ριες απο κατι τετοιους τυπους.

Link to comment
Share on other sites

ειναι οι περισότεροι αντυπρώσοποι για τον π_ _ _ _ ο καβάλα...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.