Jump to content
kaldio

Αεροτομή & Angel Eyes

Recommended Posts

Oμορφο....Τα Xenon τι τυπος ειναι?Η-ποσο?Η7?Απο που τα πηρες γτ ψαχνω και εγω να βαλω αλλα εμενα περνει Η4..Επισης θα σου προτινα να βγαλεις σηματακια πισω(πχ Δημακης-Vw κτλπ) να δειξει πιο ομορφο!

Link to comment
Share on other sites

Τα Xenon ειναι Η7, τα έβαλα σε έναν φίλο που μου έφερε και τα φανάρια. Κάνει μόνος του εισαγωγή απο Κορέα Xenon και διάφορα άλλα ανταλακτικα.

Τα σηματάκια θα βγούνα και αυτά σιγά σιγά, το μόνο που θα μείνει είναι το σήμα της VW

Link to comment
Share on other sites

Επισης κατι που ξεχασα να σου αναφερω πριν!Μπορεις να αλλαξεις και τις λαμπες στα Angel Eyes με led να ειναι λευκα!Οπως και στον προφυλακτηρα..Εχεις βαλει και Xenon θα ειναι πολυ πιο ομορφο μετα!Και εγω στο 2αρι που εχω βαλει Angel Eyes εχω παρει λευκα led(κανουν 5 ευρω τα 2-ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ αν σκεφτεις οτι το καθε φαναρι εχει 8 ;) )

Link to comment
Share on other sites

Τα έχω ήδη τα LED Golf MK2, απλά νύχτωσε και δεν άντεχα μιας και ήμουνα απο τις 5:30 το πρωί στο πόδι, αυτά άλλωστα τα βάζω και μόνος μου, δεν είναι τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Κομπλε εισαι τοτε...Εγω να φανταστεις τα εχω αγορασει εδω και 2 μηνες και δεν εχω κατσει ακομα να τα βαλω!Και αυτο γτ εχω τον 20Vt και ειναι λιγο πιχτρα και για να βγαλω το ενα φαναρι πρεπει να βγαλω ολη τη μασκα..και μονο που το σκεφτομαι κουραζομαι tongue.gif

Link to comment
Share on other sites

χχααχχαχα...Καλη δυναμη!Οταν την ειχα πρωτοβαλει γτ ειχα διπλοφαναρη..Πεζει σε μια μερα να την ειχα βαλει-βγαλει 2-3φορες!Μια δεν κουμπωνε καλα-μια να βαλω τα ΑNgel Eyes-το καινουργιο φρυδι...Αστα-βραστα!Ταλαιπωρια ειναι...Καλο κουραγιο!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.