Jump to content
ASCONAN

Κοινή συνάντηση μελών Vwclub & Opel-club στη Κρήτη

Recommended Posts

Παίδες! Καλησπέρες :huh:

Τί κάνετε;

Λοιπόν, μίλησα με τον Χρήστο. Του πρότεινα τα εξής και του άρεσαν σαν ιδέα, του είπα ότι θα τα γράψω και εδώ μέσα! Οπότε λοιπόν αρχίζω:

1ον) Τα 2 clubs (OPEL & VW) να έχουμε ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ μία πρώτη επαφή το ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 στις 7 το απόγευμα στο ΚΑΦΕ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (λίγα μέτρα μόνο πριν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου αριστερά). Εκεί κάνουμε εμείς κάθε εβδομάδα τις συναντήσεις μας και είναι ωραία γιατι αφενός έχει ΑΠΛΕΤΟ ΧΩΡΟ parking και αφετέρου μπορούμε κ να πιούμε εκεί έναν καφέ κ να είμαστε κ μέσα κ να δούμε κ τηλεορασίτσα κ κανέναν αγώνα και να πιούμε κ μπυράκια κ τα πάντα! Είναι ωραία :rolleyes: ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ B)

2ον) Είπαμε επίσης ότι μετά από αυτήν την 1η γνωριμία, αφού φυσικό είναι ότι θα είναι ΔΥΣΚΟΛΟ για να έρθετε όλοι (πχ κάποιοι και σίγουρα είστε αρκετοί, είστε από άλλες πόλεις, όπως Ρέθυμνο, Χανιά κτλ), ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΘΕΡΙΣΟ στα Χανιά για ΜΑΣΑ! Έχουμε κ εμείς μέλη σε Χανιά κ Ρέθυμνο κ θα κοιτάξουμε να ΑΝΕΜΑΖΩΧΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΙΑ ΜΠΡΕ ΑΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ! Θα συζητηθεί στη συνάντηση γνωριμίας που θα γίνει το επόμενο Σάββατο 1 Νοέμβρη και ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ :lol:

Φυσικά θα φροντίσουμε τα οπελάκια να πηγαίνουμε λίγο πιο αργά για να μπορείτε να μας προλαβαίνετε tongue.giftongue.giftongue.gif:lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol:

3ον) Μελλοντικά θα γίνουν αρκετά ΚΟΙΝΑ events, όπως περισσότερα MASA-DAYS, kart-days, PAINTBALL-days, bowling-days, κρασοκατάσταση-days κλπ... Και, για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, θα υπενθυμίσω την μεγάλη ΜΑΧΗ που έδωσαν κάποια Αθηναϊκά μέλη των 2 μας clubs στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου που παίξαμε στο τηλεπαιχνίδι του για να πάνε τα έσοδα στο κέντρο παιδιών με ειδικές ανάγκες ΑΜΙΜΟΝΗ, όπως και την ΚΟΙΝΗ συμμετοχή μας στο Athens International Motorsport Show της Auto-Exelixis το 2005 στην Αθήνα (όπου πήγε κ το τουτούνι μου, κλαψ :lol:)

ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ :lol: Θα χαρούμε να μεγαλώσει το παρεάκι ;)

Φιλικά,

Δημήτρης

Εκ του OPEL-CLUB.GR :lol:

Edited by PAGOURISTAS
Link to comment
Share on other sites

Εγω τωρα τι να πω?

Με καλυψε ο Δημητρης στο προγουμενο post.

Συνοψιζω στις επομενες σειρες:

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 - ΩΡΑ 19.00 -

ΚΑΦΕ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

(λίγα μέτρα μόνο πριν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου αριστερά)

Να ειστε ολοι εκει!

Θα πιουμε καφεδακι και θα γνωριστουμε με τα μελη του Opel club.

Θα συζητησουμε , επισης , τις επομενες δραστηριοτητες που θα εχουμε ως vwclub (ειτε μονοι μας , ειτε απο κοινου με τα παιδια του Opel club).

Edited by chrismk2
Link to comment
Share on other sites

Πριν λιγο επεστρεψα απο το καφε Πανoραμα οπου γνωρισα τα παιδια του Opel-club και συζητησαμε για το επομενο Σαββατο 1/11/2008. Ελπιζω να μαζευτουμε πολλοι αρκει να μην μας τα χαλασει ο καιρος!

wrclogo2be8.jpg

Edited by galfigolf
Link to comment
Share on other sites

Απλά να κάνω μία σημείωση:

Είπα στη συνάντησή μας το Σάββατο για ΘΕΡΙΣΟ και είχα λίγο ενστάσεις, γιατί ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΑΕΙ στο Θέρισο και είπαν τα παιδιά "ας πάμε κάπου αλλού". Θα ήθελα να ακούσω και από εσάς προτάσεις για το πού... Υπήρξε κ μια πρόταση για Ανώγεια... Απλά δε γνωρίζω, ο δρόμος βγάζει εκεί οκ; Εγώ έχω αρκετά χαμηλωμένο τουτού κ θα μου είναι δύσκολο (αν κ μάλλον την άλλη εβδομάδα μπαίνει μέσα ούτως η άλλως για μετατροπή κ θα πάρει καιρό, οπότε μάλλον που δε μιλάμε για μένα, αλλά για όποιον άλλον έχει χαμηλό) :Ρ

Προτάσεις θέλω πάντως :lol:

Link to comment
Share on other sites

Αυριο 7μμ ολοι στο καφε ΠΑΝΟΡΑΜΑ στο Ηρακλειο.

Θα πιουμε το καφεδακι μας και θα γνωριστουμε με τα μελη του Opel-club

Να ειστε ολοι εκει!

Link to comment
Share on other sites

Περασαμε SUPER χτες στο Ηρακλειο!!!

Πολυ γελιο και πολλα πειραγματα με τα παιδια του Opel-club...

O asconan (Δημητρης)εβγαλε πολυ καλες φωτο (να ανοιχτει παρακαλω φακελος για να τις ανεβασει).

Μπραβο σε ολους οσοι ηταν εκει!

Link to comment
Share on other sites

Gallery opened!

Εδώ:

http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?aut...=sc&cat=230

Για να δούμε πως τα περάσατε.... (θέλω το τουμπανάκι με τις ωραίες ζάντες να ξαναδώ!!! :lol: )

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα σας παιδια.....Το Σαββατο περασαμε μια χαρα.Διστιχος ομως εγω δεν μπορεσα να κατσω πολι με τα παιδια γτ δουλευα.Αλλα εμαθα τα καλητερα :lol::lol:B)

Διστιχος φιλε μου Doggy δεν θα δεις το τερατακι tongue.giftongue.giftongue.gif γτ το πηρα και εφυγα γτ θα επρεπε να με παει στην δπυλεια :lol::lol: Αλλα τηα βαλω φωτο και τηα το βλεπετε συνεχεια tongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.gif ..Doggy δεν ξερω αν το ειχες δει αλλα σας ειχα εθχαριστησει για τα καλα σας λογια.Thanks!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

qosx3n7dmnxjufnpuffd.jpg

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ OPEL-CLUB.GR VS VWCLUB.GR

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008

Η συνάντηση των 2 clubs πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΦΕ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (πριν το ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου) την 1η Νοεμβρίου 2008. Τα μέλη και των 2 clubs συναντήθηκαν για να γνωριστούν μεταξύ τους με την προοπτική κοινών events στο μέλλον, όπως kart days, paintball days, bowling days, ΜΑΣΑ-days, εκδρομές κλπ!

Υπήρχαν πολλές συμμετοχές και από τα 2 clubs! 7 VW, 12 OPEL, όπως και φιλικά μέλη του opel-club.gr με Mazda RX-8, Seat Ibiza, Skoda Fabia.

Αυτή φυσικά ήταν απλά η αρχή μιας πολλά υποσχόμενης σχέσης για τα 2 clubs στην Κρήτη, από άποψη κοινών διοργανώσεων.

Αξίζει να τονισθεί ότι το OPEL-CLUB.GR και το VWCLUB.GR έχουν ήδη συνεργαστεί σε Πανελλήνιο επίπεδο, έχοντας παίξει και στο τηλεπαιχνίδι "ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ" του Σπύρου Παπαδόπουλου, όπου μέλη που είχαν αντιπροσωπεύσει και τα 2 clubs αναμετρήθηκαν με σκοπό τα κέρδη από την εκπομπή να δωθούν στο κέντρο "ΑΜΥΜΩΝΗ", το οποίο είναι Πανελλήνιο κέντρο παιδιών με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Τα 2 club προγραμματίζουν ήδη την πρώτη τους κοινή εκδρομή που θα έχει προορισμό την ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008. Το σημείο συνάντησης είναι μπροστά από το ΚΤΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στις 9:30 το πρωί ενώ η αναχώρηση είναι στις 10:00.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 693 88 44 194 (OPEL-CLUB.GR) και 6972 859 350 (VWCLUB.GR).

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη συνάντηση.

2mkyreef6tp2vzs85cl7_thumb.jpg7747u7d0pqmjkp9uovhq_thumb.jpgvj8i1cqpp5kywl99g35r_thumb.jpgdqqfpypv2n71pwqpsvth_thumb.jpgiqj2pj6emk178a2qjisi_thumb.jpg

b11mna08gtxoks57cd42_thumb.jpgzicr72dgu3thn08929jd_thumb.jpgerzcand7bvgxe28ves1a_thumb.jpgeq1c8uqkougf7c7i3vpv_thumb.jpgxlsuaqt21acna1rj1b09_thumb.jpg

9nsb2psiy0wlbbjy6kn9_thumb.jpg59jvjioraqqjatxfun9r_thumb.jpg0bhfqkxomei47gyb8jt5_thumb.jpg7vli8sjhotvjg37k2d99_thumb.jpgx5vm6brvkm3cguvehaub_thumb.jpg

r9rsohm6ntyewdiftz51_thumb.jpgef3c702jsxrcqeofe3j6_thumb.jpgm7qs6xwhyuhg6o6s668b_thumb.jpg5gqvsst6yz8nlu30cc6r_thumb.jpgazoolznemuos5np5f36q_thumb.jpg

jsr7r7wc313ajlvbwvjp_thumb.jpg8m7zxgl4kiker565oitn_thumb.jpgj5gdiycgcqble6kxhlr0_thumb.jpgcqcqnh6yfvovtra3n9ui_thumb.jpg8fqyh80kp5m8b8daagwb_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

jgtpfjvviyz2ry4g8j5z_thumb.jpgz300i2iwcz7wqgvz3qi5_thumb.jpgj82zs4skvmuz4y1yd26z_thumb.jpg746wizg0qxmnnimxvxon_thumb.jpgtiujq182fke3iung65vc_thumb.jpg

ba7mrpabmd6jl5vfpugg_thumb.jpgkb92pnejmimxmkd1o6he_thumb.jpg7jaxn6wgv5y16y02rgx8_thumb.jpgwwi0k6yp17saji5ja86n_thumb.jpgqlm81xojn4lz39bs98cy_thumb.jpg

gflbqddlhk1t9ah44v5p_thumb.jpgfvgetafsvsd68cxvh18n_thumb.jpg8m9ru5xqzdh3ou0ybznw_thumb.jpgec7krl0ydcwrycgda7yf_thumb.jpge2grgbnjp71d4bllavmz_thumb.jpg

Εμείς σαν OPEL-CLUB.GR σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας... ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ! ;)

Δημήτρης Πετράκης

Εκ του OPEL-CLUB.GR

ΥΓ: Sorry που καθυστέρησα να τα ανεβάσω, έτρεχα πολύ με τη δουλειά βρε παιδιά :/

Link to comment
Share on other sites

Μόνο μία παράκληση: στο topic βάλτε και την παύλα... άλλωστε το slogan μας είναι "Η ΠΑΥΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ" :D:rolleyes::thumbsup:

ΜΠραβο σας Παιδια! πολυ καλη η ιδεα σας, και πολυ ακομπλεξαριστη!!!

Συγχαρητηρια στα παιδια του vwclub Κρητης αλλα και του Οπελ!

Link to comment
Share on other sites

Μπραβο στον Χρηστο και τον Δημητρη,αλλα και σε ολλα τα παιδια για την εκδρομουλα που ετοιμαζουν και πιστευω να μναζευτουμε και να περασουμε τελεια.

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια παίδες για την επιτυχία της συνάντησης, απ'όσο βλέπω και καταλαβαίνω, περάσατε πολύ όμορφα!

Μπράβο!

Για την εκδρομή μετέφερα το topic του Chrismk2 εδώ (νέο θέμα)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.