Jump to content
AntonisK

Προβλημα με πέμπτη ταχυτητα σε Golf Gt

Recommended Posts

Posted

Αύριο πάω για παραλαβή του αυτοκινήτου. Το πήγα Karenta Βουλιαγμένης μου είπαν ότι άνοιξαν το κιβώτιο και ρύθμισαν η 5η-6η ταχύτητα και όλα ΟΚ. Ηταν λάθος του προηγούμενου συνεργείου ότι πήγαν να κλέψουν από τον επιλογέα για να εξαλείψουν το πρόβλημα. Αρά μέχρι στιγμής έχουμε και λέμε. Γρανάζι 5ης κακώς αλλάχτηκε. Είναι άχρηστοι γιατί δεν ξέρουν να το ρυθμίσουν. Θα δούμε αύριο ελπίζω για καλό τους, γιατί θα έχουμε γλέντια μετά.

Πήραν μια γεύση για το τι τους περιμένει.

Posted
Αύριο πάω για παραλαβή του αυτοκινήτου. Το πήγα Karenta Βουλιαγμένης μου είπαν ότι άνοιξαν το κιβώτιο και ρύθμισαν η 5η-6η ταχύτητα και όλα ΟΚ. Ηταν λάθος του προηγούμενου συνεργείου ότι πήγαν να κλέψουν από τον επιλογέα για να εξαλείψουν το πρόβλημα. Αρά μέχρι στιγμής έχουμε και λέμε. Γρανάζι 5ης κακώς αλλάχτηκε. Είναι άχρηστοι γιατί δεν ξέρουν να το ρυθμίσουν. Θα δούμε αύριο ελπίζω για καλό τους, γιατί θα έχουμε γλέντια μετά.

Πήραν μια γεύση για το τι τους περιμένει.

Ευχομαι να σου εχουν λυσει το προβλημα και να μη χρειαστει να φτασεις στα ακρα

Posted (edited)

Λοιπόν κύριοι επανέρχομαι με ευχάριστα νέα.

Τα παίρνω τα πράγματα από την αρχή. Η Kοsmocar μου απάντησε ότι θα έρθει τεχνικός επιθεωρητής να ελέγξει το αυτοκίνητο για όλες τις μ.....ς που έχουν γίνει και θα μου απαντήσουν. Με προέτρεψαν να πάει το αυτοκίνητο στο ίδιο συνεργειο αλλά ήμουν κατηγορηματικός. ΟΧΙ. Πήγε αλλού το αυτοκίνητο και ήρθε και το είδε ο επιθεωρητης.

Και λοιπόν.

Είχα δίκιο μου είπαν προσπάθησαν, να το «κλέψουν» από τον επιλογέα ενώ θα έπρεπε όπως έβγαλαν την «κασέτα» να ρυθμίσουν την 5η και 6η ταχύτητα και όλα θα ήταν ΟΚ. Αντ' αυτού έκαναν ότι τους βόλευε ή μάλλον δεν ήξεραν τι έκαναν. Σήμερα το παρέλαβα δεν έχω κάνει άλλωστε και πολλά χλμ. αλλά όλα δείχνουν ότι έχει γίνει όπως ήταν πριν απλά τέλειο. Ελπίζω να κρατήσει αυτή η αίσθηση και να μην μου επιφυλάσσει τίποτε άλλο η τύχη μου.

Edited by AntonisK
Posted

Καλησπέρα σε όλους, ξαφνικά στο golf 5 μου δεν μπαίνει η πέμπτη και η έκτη ενό τις βάζω είναι σαν να βάζω νεκρά τι μπορεί να συμβαίνει?

Posted

Καλησπέρα,Χριστός Ανέστη.

Πόσα χιλιόμετρα έχει το αμάξι σου?

Μπορεί να έχει φαγωθεί το σιχρονιζε 5η 6η, αλλά καλό θα είναι για αρχή να κάνεις μια δοκιμή με ρύθμιση της ντιζες του κιβωτίου ταχυτήτων μπορεί να θέλουν ρύθμιση