Jump to content
atrias

Νέες ¶δειες Οδήγησης

Recommended Posts

μηπως γνωριζει κανεις ποσες ερωτησεις εχει το τεστ θεωριας σε διπλωμα οδηγησης μηχανης;πηρα σημερα το βιβλιαρακι με 38 σελιδες ερωτησεων....ολο μπαινει στην εξεταση;...φωτια παντως τα εξοδα διπλωματος μηχανης...

Δίνεις δίπλωμα joop ?

Link to comment
Share on other sites

ναι ,το αποφασισα!στην αρχη ειπα να δωσω για 125 αλλα τα εξοδα ειναι ιδια για ανεξαρτητου cc.οποτε αποφασισα να δωσω για τα πολλα.

Link to comment
Share on other sites

Τη προηγουμενη εβδομαδα εδωσα αλλα δε θυμαμαι σιγουρα, νομιζω 10 ηταν οπως λεει και ο atrias. Θελει ψαξιμο γιατι απο σχολη σε σχολη οι διαφορες ειναι μεγαλες, ακουσα για 350-400, αλλα εγω θα το παρω με 270+30 παραβολο για το νεο διπλωμα.

Link to comment
Share on other sites

ενταξει παιδια ολα καλα.χτες εδωσα θεωρια και περασα ανετα.10 ειναι οι ερωτησεις.η δικη μου σχολη μου ζητησε 300 ευρο + 57 ευρω τα παραβολα για την εκδοση του διπλωματος.εχω ακουσει ομως και 400αρια χωρις τα παραβολα για την παραλαβη του διπλωματος.σειρα εχει η οδηγηση....και ο Θεος βοηθος...

Link to comment
Share on other sites

Περασα και την οδηγηση σημερα για διπλωμα μηχανης, χρονος αναμονης για να το παρω στα χερια μου 3-4μηνες(!!!). Με γρηγοροσημο σε ενα μηνα και 100ευρω...βρε ουστ!!

Link to comment
Share on other sites

το πηρα και εγω την περασμενη Πεμπτη που τελειωσα και με την οδηγηση.συνολικα μου πηρε μια εβδομαδα για να βγαλω το διπλωμα μηχανης κατηγοριας Α.το διπλωμα θα το εχω σε 20 μερες με ενα μηνα περιπου με εξοδα παραβολων 57 ευρω.3-4 μηνες αναμονη,γρηγοροσημο και 100 ευρω ειναι αγνωστα σε εμενα.αλλα ισχυουν σε Αθηνα και αλλα σε αλλες περιοχες της Ελλαδος.γραφειοκρατια αθανατη.

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ που τον δεκέμβριο είχα δώσει για Γ,Δ και Ε το πήρα αρχές ιουνίου δηλαδή 6 μήνες αναμονή !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.