Jump to content
CH1975

ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΕΜΠΡΟΣ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΟΙ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΠΟ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΠΟ

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΟΙ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΠΟ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΠΟ

Για να σηκωθούν οι καθαριστήρες πρέπει αφου σβήσεις το αυτοκίνητο να κάνεις μια φορά τον μοχλό των καθαριστήρων προς τα κάτω, τοτε κάνουν μισή διαδρομή και μένουν σταματημένοι. Επίσης ανα τακτά χρονικά διαστήματα οι υαλοκαθαριστήρες όταν σβήνετε την μηχανή κουνιούνται λίγα χιλιοστά, μην φοβηθείται! είναι προγραμματισμένοι να το κάνουν για να μην κολάει το λαστιχό τους στο μπαμπριζ.

Link to comment
Share on other sites

στο manual του αυτοκινητου εριξες καμια ματια;

1 - Θέση Service/ χειμερινή, μετακινήστε τους βραχίονες των υαλοκαθαριστήρων στην επάνω θέση (χρειάζεται μεταξύ άλλων για την αφαίρεση των μάκτρων)

2 - Εναλλακτική θέση ακινησίας, η θέση ακινησίας του υαλοκαθαριστήρα αλλάζει εναλλάξ (αυτό χρησιμεύει για την προστασία του λάστιχου του υαλοκαθαριστήρα)

3 - Επαναφορά σκάλας καθαρισμού μέσω της ταχύτητας κίνησης

4 - Διακοπτόμενη λειτουργία ανάλογα με την ταχύτητα

Όταν το καπό του κινητήρα είναι ανοιχτό και το αυτοκίνητο είναι σε ηρεμία ο υαλοκαθαριστήρας δε μπορεί να ενεργοποιηθεί.

Θέση Service/ χειμερινή των βραχιόνων των υαλοκαθαριστήρων .

Οδηγία- Όταν το καπό του κινητήρα είναι ανοιχτό και το αυτοκίνητο είναι σε ηρεμία ο υαλοκαθαριστήρας δε μπορεί να ενεργοποιηθεί.

Στη θέση Service/ χειμερινή τα μάκτρα μπορούν να αλλάζονται χωρίς εμπόδιο ή οι βραχίονες των υαλοκαθαριστήρων να τοποθετούνται, ώστε να αποτρέπεται το πάγωμα στο μπροστινό παρμπρίζ.

– Ενεργοποιήστε για λίγο το διακόπτη ανάφλεξης και κλείστε τον πάλι.

– Μετακινήστε το μοχλό υαλοκαθαριστήρων εντός 10 δευτερολέπτων από την απενεργοποίηση της ανάφλεξης προς τα κάτω στη θέση „Σύντομη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων“.

Οι υαλοκαθαριστήρες λαμβάνουν τη θέση Service.

71c19mu6aajj9p7olrxp.jpg

απο το ELSA.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.