Jump to content
espoff

Και η Caractere βελτιώνει το Scirocco

Recommended Posts

Λιτή αλλά ωραία η εξωτερική αναβάθμιση, αλλά στον τομέα του κινητήρα γίνεται χαμός. 5 στάδια βελτίωσης έχει, πολύ καλό, αλλά είναι μόνο για τον 2λιτρο δυστυχώς, άντε να γίνει τίποτα και για τον 1.4. ;)

Μία ακόμα πρόταση βελτίωσης έρχεται για να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες – δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας τα σχετικά άρθρα – του VW Scirocco . Η νέα βελτίωση φέρει την υπογραφή της Caractere.

Αισθητικά λίγα νέα πράγματα υπάρχουν στο βελτιωμένο VW Scirocco της Caractere . Στο εμπρόσθιο μέρος εντοπίζουμε νέο προφυλακτήρα με μία κόκκινη διακοσμητική ρίγα να τονίζει τη σχεδίαση της μάσκας, στο πλάι συναντούμε τις ζάντες των 20 ιντσών και στο πίσω μέρος έχει προστεθεί ένα σπόιλερ που σχηματίζει diffuser και δημιουργεί χώρο για τις δύο απολήξεις του συστήματος εξαγωγής.

Μηχανολογικά το βελτιωμένο VW Scirocco της Caractere προσφέρει 5!! στάδια βελτίωσης του 2.0 TFSI των 200ps και 28.4kg.m. Στο πρώτο στάδιο η ιπποδύναμη αυξάνεται στους 240ps και η ροπή στα 34.5kg.m και στο δεύτερο στους 256ps και στα 36.6kg.m. Στο τρίτο στάδιο η ιπποδύναμη σκαρφαλώνει στους 286ps και η ροπή στα 40.6kg.m. Τέλος τα δύο τελευταία στάδια του βελτιωμένου VW Scirocco ονομάζονται Evo και Evo R όπου η ιπποδύναμη αγγίζει τους 299ps και 350ps αντίστοιχα και η ροπή τα 46.7kg.m και 48.8kg.m αντίστοιχα.

Οι τιμές της μηχανολογικής αναβάθμισης για το VW Scirocco της Caractere ξεκινούν από τα 998¤ και φτάνουν μέχρι τα 19.950¤.

http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=685 ;)

Link to comment
Share on other sites

Τα εχουνε μπερδεψει λιγακι.... τι EVO και EVO R ειναι αυτα? Τεσπα τουμπανο το εκαναν :D

καλά ναι, με τόσα στάδια βελτίωσης λογικό είναι να μπλέξουνε τα μπούτια τους, αλλά έγινε τουμπανάρα, πολύ καλό

Link to comment
Share on other sites

Βασικά πέρα απο τα μοτερ... δε καταλαβαινω γιατι ολες οι εταιριες βγαζουν κατι γελεια body kit που ολοι τα βλεπουμε και λεμε τι καραγκιοζιλικι ειναι αυτο :D

Link to comment
Share on other sites

Βασικά πέρα απο τα μοτερ... δε καταλαβαινω γιατι ολες οι εταιριες βγαζουν κατι γελεια body kit που ολοι τα βλεπουμε και λεμε τι καραγκιοζιλικι ειναι αυτο :rolleyes:

ε όχι και όλοι, σε κάποιους αρέσουν

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.