Jump to content
dimosthenes

Εξοπλισμός Passat Tsi 2009

Recommended Posts

Κυρίως για όποιον σκέφτεται να αγοράσει passat. Στο βασικό εξοπλισμό, σύμφωνα με διαφήμιση που έπαιξε στην τηλεόραση, μπάινει το RCD 510 (εξάδισκο, με touch screen και οκτώ ηχεία), park assist (αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω και οπτική απεικόνιση στην οθόνη του RCD) και αυτόματο παρκάρισμα. Επίσης μπάινει το καντράν του CC, με ασπρόμαυρο φωτισμό και μεγάλη οθόνη MFA. :D Το passat μου το πήρα Ιανουάριο του 2009 και έως τώρα μου έλεγαν ότι όλα τα παραπάνω τα έχω από λάθος που έγινε στο εργοστάσιο !!!!!!! withstupid.gif

Link to comment
Share on other sites

:D Καλά, θέλει μεγάλο βιβλίο για να γράψουμε ότι ανέκδοτο ακούμε από τις αντιπροσωπείες.

Δήμο, αυτός ο εκοπλισμός για ποιά έκδοση είναι? (Comfortline/Sportline/Highline)...

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν πήρα αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι αφορά τα comfortline και sportline αλλά για τις νέες παραγγελίες (καλά μη το δένετε και κόμπο). Επομένως προσοχή :lol: . Όποιος ενδιαφέρεται για passat να προσέξει να μη πάρει στοκαρισμένο γιατί θα χάσει εξοπλισμό 2000 ευρώ withstupid.gif . Εκτός και αν διαπραγματευτεί άλλη τιμή. protest.gif

Εν τω μεταξύ με όλα αυτά και με ό,τι έχω διαβάσει, μάλλον με αυτό τον τρόπο αποφεύγουν το facelift του 2009 και προχωράνε σε νέο μοντέλο (μάλλον το 2011). :lol:

Για το νέο μοντέλο λέγεται ότι δε θα χρησιμοποιήσουν νέο δάπεδο (οικονομία) και απ΄ότι αναφέρεται καταργείται το 3,2 V6, το W36 και μάλλον δε θα ξαναδούμε έκδοση CC :D

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν πήρα αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι αφορά τα comfortline και sportline αλλά για τις νέες παραγγελίες (καλά μη το δένετε και κόμπο). Επομένως προσοχή ;) . Όποιος ενδιαφέρεται για passat να προσέξει να μη πάρει στοκαρισμένο γιατί θα χάσει εξοπλισμό 2000 ευρώ withstupid.gif . Εκτός και αν διαπραγματευτεί άλλη τιμή. protest.gif

Εν τω μεταξύ με όλα αυτά και με ό,τι έχω διαβάσει, μάλλον με αυτό τον τρόπο αποφεύγουν το facelift του 2009 και προχωράνε σε νέο μοντέλο (μάλλον το 2011). :)

Για το νέο μοντέλο λέγεται ότι δε θα χρησιμοποιήσουν νέο δάπεδο (οικονομία) και απ΄ότι αναφέρεται καταργείται το 3,2 V6, το W36 και μάλλον δε θα ξαναδούμε έκδοση CC ;)

Το 3,2 δεν νομιζω να καταργηθει γιατι τοτε η πολυ μεγαλη αγορα της αμερικης θα χαθει, που κατα μεγαλο ποσοστο αυτους τους μεγαλους κινητηρες εκει τους στελνουν αλλα ουτε το cc γιατι πλεον εχουν μπει δυναμικα πολλοι ανταγωνιστες σε αυτον τον τομεα,του οικογενειaκου coupe οπως bmw,mercedes,audi,opel,ford,citroen,mazda!Αυτο με το cc στο ειπαν στην αντιπροσωπεια?

Link to comment
Share on other sites

Εν τω μεταξύ με όλα αυτά και με ό,τι έχω διαβάσει, μάλλον με αυτό τον τρόπο αποφεύγουν το facelift του 2009 και προχωράνε σε νέο μοντέλο (μάλλον το 2011). B)

Για το νέο μοντέλο λέγεται ότι δε θα χρησιμοποιήσουν νέο δάπεδο (οικονομία) και απ΄ότι αναφέρεται καταργείται το 3,2 V6, το W36 και μάλλον δε θα ξαναδούμε έκδοση CC <_<

http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/75183.asp

Edited by JKalimer
Link to comment
Share on other sites

Ναι το διάβασα και εγώ αυτό. Ωστόσο κάπου σε αγγλική ιστοδελίδα είχα διαβάσει κάτι σχετικό με αυτά που σας ανέφερα. Εάν τη βρω θα σας τη δείξω. Μακάρι να είναι όπως τα λέει το autotriti <_< . Και μάλιστα διάβασα πως η audi θα βγάλει 1,6 tsi με 160hp. Φαντάζομαι πως θα μπει και στο καινούριο passat.

Link to comment
Share on other sites

Κυρίως για όποιον σκέφτεται να αγοράσει passat. Στο βασικό εξοπλισμό, σύμφωνα με διαφήμιση που έπαιξε στην τηλεόραση, μπάινει το RCD 510 (εξάδισκο, με touch screen και οκτώ ηχεία), park assist (αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω και οπτική απεικόνιση στην οθόνη του RCD) και αυτόματο παρκάρισμα. Επίσης μπάινει το καντράν του CC, με ασπρόμαυρο φωτισμό και μεγάλη οθόνη MFA. ;) Το passat μου το πήρα Ιανουάριο του 2009 και έως τώρα μου έλεγαν ότι όλα τα παραπάνω τα έχω από λάθος που έγινε στο εργοστάσιο !!!!!!! withstupid.gif

φιλαρακι ακριβως και σε μενα τα ιδια λεγανε.ειπα και γω οτι ειμαι τυχερος αλλα αλλαξα γνωμη και ειδικα οταν ειδα τις καινουριες τιμες μειωσης.τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη.

Link to comment
Share on other sites

αυτες οι αντιπροσωπειες να δουμε ποτε θα βαλουν μυαλο.τα στοκ οντως να τα προσεχετε κ γενικα να απαιτητε κ να ζητατε πραγματα.εχουν πολλα περιθωρια για δωρακια κτλ,ακομη κ να μειωσουν την τιμη παραπανω.υπολογηστε γυρω στο 800αρι περιθωρια κ ισως κ παραπανω σε ορισμενες περιπτωσεις(πληροφοριες εκ των εσω...).οσο για το 3.2 μπορει να καταργηθει γιατι πλεον η αμερικανικη αγορα το γυριζει σε μικροτερου κυβισμου αυτοκινητα.οπωτε υπαρχει περιπτωση να μην τον ξαναδουμε.απο την αλλη ,αυτοι ανακοινωνουν κατι κ μετα ανακαλουν.μην κολλαμε κ πολυ.τελικα θα βγει τουρμπο 1600αρης ε?λετε να καταργησουν τα 1400?

Edited by lawrence-gr
Link to comment
Share on other sites

Κυρίως για όποιον σκέφτεται να αγοράσει passat. Στο βασικό εξοπλισμό, σύμφωνα με διαφήμιση που έπαιξε στην τηλεόραση, μπάινει το RCD 510 (εξάδισκο, με touch screen και οκτώ ηχεία), park assist (αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω και οπτική απεικόνιση στην οθόνη του RCD) και αυτόματο παρκάρισμα. Επίσης μπάινει το καντράν του CC, με ασπρόμαυρο φωτισμό και μεγάλη οθόνη MFA. :thumbsup: Το passat μου το πήρα Ιανουάριο του 2009 και έως τώρα μου έλεγαν ότι όλα τα παραπάνω τα έχω από λάθος που έγινε στο εργοστάσιο !!!!!!! withstupid.gif

Δεν θα βγαλετε ακρη σε καμια αντιπροσωπεια ειδικα αυτο τον καιρο. Ολοι τους θελουν να διωξουν τα stock που εχουν μεινει και μας λενε αλλα ντ'αλλον. Με πολυ προκλητικο υφος προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο τελευταιος βασικος εξοπλισμος ειναι αυτος με ημερομηνια 22/12/2008!!!! Για καλη μου τυχη, επεσε εκ των εσω μια εγκυκλιος στα χερια μου που γραφει τον τωρινο βασικο εξοπλισμο που προσφερεται (RCD 510,park assist,κλπ,κλπ,κλπ) επισημα. Και το βασικο που αναφερει ειναι οτι οποιος πελατης ΔΕΝ επιθυμει τον νεο πλουσιο εξοπλισμο, θα εχει εκπτωση €1500,00 !!!! Τουτεστην και μας πλασαρουν παλιο εξοπλισμο και τα €1500,00....υπερ πατριδος. Μεχρι που δεν αντεξα και πηγα σε μια απο τις μεγαλυτερες αντιπροσωπειες αλλα και εκει τα ιδια με...πολυ υφος. Του παρουσιασα λοιπον του "πολυ" ενημερωμενου πολιτη το χαρτι που ειχα εγω με τον εξοπλισμο και την εγκυκλιο και αλλαξε 1000 χρωματα. Ετρεξε αμεσως στον διευθυντη του καταστηματος και ω δια του θαυματος, ο εκτυπωτης ξεβρασε ενα χαρτι με τον νεο εξοπλισμο αναφωνωντας: "μολις μας εστειλαν το νεο εξοπλισμο".

Τελος, να μην ξεχασω να ενημερωσω τους υποψηφιους αγοραστες οτι ο χρονος παραδοσης της νεας σειρας αυτοκινητων εχει εκσφεντονιστει στους 4 μηνες και παραπανω.......για ευνοητους λογους βεβαιως (εκτος και αν παρεις καποιο stock). Μετα τις 7 Αυγουστου μπορει να γινουν και ετοιμοπαραδοτα!!!!

Link to comment
Share on other sites

Το δικό μου passat το παρήγγειλα αρχές Αυγούστου του 2008 και το πήρα τέλη Ιανουαρίου του 2009. Γνώριζα ότι θα αργήσει λόγω πρόσθετου εξοπλισμού που είχα παραγγείλει. Ωστόσο το αυτοκίνητο ήρθε με τον εξοπλισμό που κυκλοφορεί τώρα και στην αντιπροσωπεία μου έλεγαν ότι έγινε λάθος και ήμουν πολύ τυχερός. Προσέξτε τις ημερομηνίες! Πολύ πιθανόν αυτοκίνητα με παλαιότερο εξοπλισμό να είναι στοκαρισμένα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημακαι τότε πλέον πρέπει να μιλάμε για άλλες τιμές πολύ χαμηλές. Προσέξτε την αγορά και διαπραγματευθείτε με περισσότερους του ενός εμπόρους.

Link to comment
Share on other sites

Προσέξτε τις ημερομηνίες! Πολύ πιθανόν αυτοκίνητα με παλαιότερο εξοπλισμό να είναι στοκαρισμένα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημακαι τότε πλέον πρέπει να μιλάμε για άλλες τιμές πολύ χαμηλές. Προσέξτε την αγορά και διαπραγματευθείτε με περισσότερους του ενός εμπόρους.

+1111

Όποιος παραγγέλνει έστω κι ένα έξτρα και το αμάξι του πάει "ειδική παραγγελία", τότε πιστεύω ότι πρέπει να είναι ήσυχος ότι θα πάρει τη νέα έκδοση, με τον μεγαλύτερο βασικό εξοπλισμό. Αυτοί που πρέπει να το ψάχνουν περισσότερο, είναι αυτοί που ζητάνε αυτοκίνητα με τον βασικό εξοπλισμό...

Link to comment
Share on other sites

+10

και μάλιστα τώρα που η αγορά έχει γεμίσει προσφορές ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός. Να προσέξει ώστε να μην πέσει σε κάποια μαρκετινίστικη παγίδα, διότι όλοι είναι στρυμωγμένοι και φαντάζομαι πως αναζητούν να καλύψουν τα κενά των πωλήσεων με άμεσα παραδοτέα προιόντα, που θα ανεβάσουν τον μηνιαίο τζίρο.

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει καποιος τωρα τελευταια που πηγε σε αντιπροσωπεια να ζητησει προσφορα για το passat? Και αν ναι, τι του ειπανε? Ειδικα για το χρονο παραδοσης εχετε καμια ιδεα?

Link to comment
Share on other sites

Φιλαράκι που παρήγγειλε το 1.8 tsi, ενημερώθηκε από την αντιπροσωπεία ότι θα του έρθει με εξοπλισμό R-line :excl::o και ότι από δω και πέρα (τουλάχιστον τα sportline;) θα έρχονται με αυτό τον εξοπλισμό new_sugkrotima.gifrocket.gif

Edited by gcar
Link to comment
Share on other sites

Φιλαράκι που παρήγγειλε το 1.8 tsi, ενημερώθηκε από την αντιπροσωπεία ότι θα του έρθει με εξοπλισμό R-line :D<_< και ότι από δω και πέρα (τουλάχιστον τα sportline;) θα έρχονται με αυτό τον εξοπλισμό new_sugkrotima.gifrocket.gif

Δήμο ο εξοπλισμός αυτός έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική εμφάνιση ή έχει και άλλα καλούδια? Ενδιαφέρεται ένας γνωστός μου να πάρει το 18άρι, οπότε μάλλον θα τον χαροποιήσει κάτι τέτοιο... :)

Link to comment
Share on other sites

Δε μπορώ να σου πω τίποτα με βεβαιότητα. Το παλικάρι το παρήγγειλε και το περιμένει απλά τον ειδοποίησαν για την αλλαγή. Κανείς δε ξέρει πολλά και οι αντιπροσωπείες κάνουν τον Αλέκο για να πουλήσουν τα στοκ. Πάντως αν είναι όπως το βρήκα εκτός από τα σπόιλερ και τις 17άρες μέσα έχει δερμάτινο τιμόνι σαν το R36 και νομίζω λίγο διαφορετικά καθίσματα με γαζωμένο το R-line. Πάντως για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως είναι προτιμότερη η παραγγελία από το να πάρεις στοκαρισμένο και μεγάλη προσοχή στους υποψήφιους αγοραστές :)

ΠΡΟΤΑΣΗ: εγώ, αν επρόκειτο για το R-line, θα το έπαιρνα λευκό με ηλιοροφή :D .

Edited by gcar
Link to comment
Share on other sites

Δε μπορώ να σου πω τίποτα με βεβαιότητα. Το παλικάρι το παρήγγειλε και το περιμένει απλά τον ειδοποίησαν για την αλλαγή. Κανείς δε ξέρει πολλά και οι αντιπροσωπείες κάνουν τον Αλέκο για να πουλήσουν τα στοκ. Πάντως αν είναι όπως το βρήκα εκτός από τα σπόιλερ και τις 17άρες μέσα έχει δερμάτινο τιμόνι σαν το R36 και νομίζω λίγο διαφορετικά καθίσματα με γαζωμένο το R-line. Πάντως για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως είναι προτιμότερη η παραγγελία από το να πάρεις στοκαρισμένο και μεγάλη προσοχή στους υποψήφιους αγοραστές ;)

ΠΡΟΤΑΣΗ: εγώ, αν επρόκειτο για το R-line, θα το έπαιρνα λευκό με ηλιοροφή B) .

Στο γερμανικό site υπάρχει κανονικά (και μάλιστα λευκό! :unsure: ) και από τα λίγα που κατάλαβα, έχει όντως το bodykit, τις ζάντες και διαφορετικά καθίσματα. Ίσως να έχει και μερικά ακόμη καλούδια. Το έχει και στο configurator. Βέβαια, δεν μου φάνηκε να έχει καταργηθεί το "απλό". Απλά έβαλαν μια επιπλέον έκδοση.

Οπότε προσοχή σε όσους θέλουν καινούργιο Passat να λάβουν υπόψην τους ότι υπάρχει και η έκδοση R-Line για την οποία οι αντιπροσωπείες εδώ μπορεί να έχουν μαύρα μεσάνυχτα... :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Καλά και μένα αυτό περί εισαγωγής μόνο του R-line μου φαίνεται υπερβολικό. Σαν εμφάνιση δε παίζεται αλλά όσο να ναι χάνει λίγο σε καθημερινή ευχρηστία, μπορεί κάποιος να μη το θέλει (ράμπες γκαράζ κ.α.) ή και να μη του αρέσει τόσο sport look για το passat. Όλα αυτά πρέπει να τα προσέξει πολύ ο υποψήφιος αγοραστής από μόνος του, γιατί οι αντιπροσωπείες τα έχουν δει όλα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, χθες παρέλαβα PASSAT VARIANT 1.8 TSI Sportline με εξωτερικό R LINE!!! Ηταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Οποσδήποτε άμεσα φωτογραφίες!!! :D Καλοτάξιδο! :o

Από ποιά περιοχή είσαι? Θα σε δούμε? :)

Edited by Νίκος
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, χθες παρέλαβα PASSAT VARIANT 1.8 TSI Sportline με εξωτερικό R LINE!!! Ηταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Καλοτάξιδο και από μένα. :) Βάλε μας και καμιά φωτό όπως λέει και ο Νίκος. :D Πάλι στην μπρίζα μας βλέπω. :o Εκεί που τελείωσα με το εσωτερικό τώρα πάμε για εξωτερικές αλλαγές.Το πακέτο R-Line το γλυκοκοίταζα πάντα. :o

Edited by Professor
Link to comment
Share on other sites

Καλοτάξιδο και από μένα. :) Βάλε μας και καμιά φωτό όπως λέει και ο Νίκος. :D Πάλι στην μπρίζα μας βλέπω. :o Εκεί που τελείωσα με το εσωτερικό τώρα πάμε για εξωτερικές αλλαγές.Το πακέτο R-Line το γλυκοκοίταζα πάντα. :o

Κάτι και με το μοτέρ θα κάνουμε ? tongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.gif

Link to comment
Share on other sites

Κάτι και με το μοτέρ θα κάνουμε ? tongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.gif

Περιμένω Κοσμά κάποιον να κάνει την αρχή και να τουρμπίσει τον 1.6 fsi αλλά δεν ασχολείται κανείς. :lol: Κάποια στιγμή θ' ασχοληθώ μ' αυτή την ιστορία μελλοντικά. ;) Προς το παρόν 100στάρα, φίλτρο ελευθέρας ,γρήγορο χέρι και βαρύ πόδι. :D

Link to comment
Share on other sites

Πάρα πολύ ωραίο!!! :) Το πακέτο R-line το ανεβάζει στα ύψη από αισθητικής πλευράς. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.