ndsnks Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Εχει δοκιμάσει κανεις το launch-control στο DSG-7?? εγώ δοκίμασα εχτές αλλα δεν κατάφερα κατι Quote
iasonas Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Έβγαλες το esp? Είχες επιλέξει S ή manual? Quote
drifter_tou_dromou Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 (edited) δεν ξερω αν μπορει να σε βοηθισει αυτο το video.....Σου δειχνει πως πρεπει να το χρησιμοποιεις....ριξε μια ματια.... http://www.youtube.com/watch?v=MpHsaQkkAJU&NR=1 και αυτο εδω.... http://www.youtube.com/watch?v=hgEK17Ffslk&feature=related Edited April 6, 2009 by drifter_tou_dromou Quote
iasonas Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Απλό είναι, ESP off, λεβιέ στο S, αριστερό στο φρένο κ τέρμα γκάζι. Αφήνεις το φρένο κ φεύγεις... Quote
eliasj Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Για τα 6αρια ομως. Στα 7αρια υπαρχει τελικα? Quote
ndsnks Posted April 6, 2009 Author Report Posted April 6, 2009 (edited) Τα εχω δει τα videakia στο youtube , απενεργοποιησα το anti-spin το λαμπακι του ESP αναβοσβήνει στο καντραν, το εβαλα στο tiptronic αλλα πανω απο 1200 στροφες δεν παει , θα κανω αλλη μια δοκιμη οταν μπορεσω... Edited April 6, 2009 by ndsnks Quote
Σπύρος Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 To Launch Control γίνεται σε βρεγμένο οδόστρωμά? Quote
ndsnks Posted April 6, 2009 Author Report Posted April 6, 2009 To Launch Control γίνεται σε βρεγμένο οδόστρωμά? Το θεμα ειναι αν κανει, αν κανει... κανει παντου Quote
Σπύρος Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 (edited) Το θεμα ειναι αν κανει, αν κανει... κανει παντου Από αυτά που έχω ακούσει κάνει. Το ιδανικό είναι στις 2.400 στροφές που δεν σπινιάρει πολύ. Αν δεις στο Youtube πολλά GOLF V GTI DSG να κάνουν. Γιατι να μην κάνει το DSG 7? Δεν έχει λογική. Edited April 6, 2009 by Σπύρος Quote
Guest Grouper_8L Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Έχω έναν συμπλέκτη στην αποθήκη, τον χαρίζω.........Κανείς; Quote
eliasj Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Έχω έναν συμπλέκτη στην αποθήκη, τον χαρίζω.........Κανείς; Μολις ειδες DSG μπηκες Αστα γιατι εχω ψιλοξενερωσει με το 7αρι που εχει το Scirocco Quote
Σπύρος Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Μολις ειδες DSG μπηκες Αστα γιατι εχω ψιλοξενερωσει με το 7αρι που εχει το Scirocco Γιατί φίλε? Quote
Guest Grouper_8L Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Μολις ειδες DSG μπηκες Αστα γιατι εχω ψιλοξενερωσει με το 7αρι που εχει το Scirocco Εννοείται , αφού είπαμε.......η μεγάλη μου αγάπη. Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να αλλάξεις την παραγγελιά. ¶ντε μπράβο. Quote
eliasj Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Γιατί φίλε? Ισως και να φταιει το Rocco και ετσι οπως βγαζει τη δυναμη. Γενικα, περιμενα παραπανω σε σχεση με το TSi που ειχα. Δε ξερω ισως ειμαι εγω περιεργος Anyhow. Επειδη το εψαξα το θεμα το 7αρι δεν εχει LC. Ισως να βγει προγραμα να το ενεργοποιει, αλλα, μην ξεχναμε οτι το συγκεκριμενο κιβωτιο ειναι λιγοτερο πολυπλοκο, φθηνοτερο και ελαφρυτερο απο το 6αρι και σιγουρα οχι "σπορ". Φτιαχτηκε για να μειωσει την καταναλωση και οχι για επιδοσεις. Για αυτο δεν ειναι τυχαιο, οτι μπορει να διαχειριστει μεχρι 25 kg of torque. Quote
Σπύρος Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Ισως και να φταιει το Rocco και ετσι οπως βγαζει τη δυναμη. Γενικα, περιμενα παραπανω σε σχεση με το TSi που ειχα. Δε ξερω ισως ειμαι εγω περιεργος Anyhow. Επειδη το εψαξα το θεμα το 7αρι δεν εχει LC. Ισως να βγει προγραμα να το ενεργοποιει, αλλα, μην ξεχναμε οτι το συγκεκριμενο κιβωτιο ειναι λιγοτερο πολυπλοκο, φθηνοτερο και ελαφρυτερο απο το 6αρι και σιγουρα οχι "σπορ". Φτιαχτηκε για να μειωσει την καταναλωση και οχι για επιδοσεις. Για αυτο δεν ειναι τυχαιο, οτι μπορει να διαχειριστει μεχρι 25 kg of torque. Όλα δεκτά αλλά δεν μπορώ να δεχτώ οτι δεν έχει LC. Δεν έχω οδηγήσει ποτε αυτοκίνητο αυτόματο αλλά από αυτά που έχω ακούσει είναι οτι όλα τα αυτόματα έχουν LC κάποιας μορφής. Για ψάξτο λίγο καλύτερα δεν μπορεί να μην έχει Quote
eliasj Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Όλα δεκτά αλλά δεν μπορώ να δεχτώ οτι δεν έχει LC. Δεν έχω οδηγήσει ποτε αυτοκίνητο αυτόματο αλλά από αυτά που έχω ακούσει είναι οτι όλα τα αυτόματα έχουν LC κάποιας μορφής. Για ψάξτο λίγο καλύτερα δεν μπορεί να μην έχει Κανεις μεγαλο λαθος. SMG, SMG II, F1, DSG και ισως ακομα 2-3 που ξεχναω εχουν. Απο την αλλη κατσε να παρω το RAV4 της μανας μου να δω αν εχει LC αν επιμενεις Το 6αρι DSG εχει. Το 7αρι οχι Quote
Blackadder Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Και εγω την ιδια εντυπωση εχω, οτι δεν εχει το 7αρι LC. Ασε που δεν αναφερει κατι τετοιο και στο manual οπως το αναφερει στα 6αρια !!! Quote
Σπύρος Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Συγνώμη ρε παιδιά έκανα λάθος. Σας μετέφερα αυτά που είχα ακούσει Quote
Van Gerokost Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Και 0-100 πώς μετράνε τότε στα specs των αυτοκινήτων του group με το νέο 7άρι DSG ? Quote
Nikos_Passat_2.0T Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Εγώ στο εγχειρίδιο που διάβασα στο Golf VI DSG7, γράφει ότι έχει LC. Απλά ακόμη τα χλμ είναι λίγα και δεν το ανοίγω. Με την 1η ευκαιρία θα το δοκιμάσω... Quote
raven Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 οταν το lc δεν ειναι ενεργοποιημενο σε οποιοδηποτε dsg πχ το εχετε στο "D" πατατε φρενο με το αριστερο και συγχρονως γκαζι το αμαξι σαν να προσπαθει να φυγει αλλα το κρατανε τα φρενα του οταν κανεις την ολη διαδικασια για να ενεργοποιησεις το lc πατησεις βαθια το αριστερο πενταλ και τερμα γκαζι το αμαξι θα δειχνει οτι εχει ταχυτητα στο ταμπλο αλλα θα συμπεριφερεται σαν να την εχει συμπλεκταρισμενη δλδ θα ανεβαζει στροφες αβιαστα και χωρις το αμαξι να "θελει να φυγει"...ελπιζω να βοηθησα καπως Quote
alexator Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Στο golf vi μου με 7αρι dsg lc δεν υπάρχει! Το δοκίμασα και δεν γίνεται να ανεβάσει στροφές με το φρένο πατημένο και το esp off. Quote
iosif2006 Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Παιδια το lc ειναι το launch control?και αν ειναι τι ακριως κανει αυτο? Quote
apollon Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 vre pedia osi exete DSG 7 otan kanete kanena patima pos to xrisimopiate sto S i sto xirokinito? pos fevgi kalitera ta exete dokimasi kai ta dio ? pies oi diafores tous? Quote