Jump to content
stsanoussis

Καταστημα για εγκατασταση συναγερμου

Recommended Posts

την Δευτερα πηρα τηλεφωνο στον Καλογεροπουλο και εκλεισα ραντεβου για σημερα να τοποθετησω τον cliford 330X1, χθες πηρα τηλεφωνο και επιβεβαιωσα το ραντεβου. Σημερα το πρωι λοιπον πηγα για την τοποθετηση, αφου πρωτα περιμενα μια ωρα να πανε τον συναγερμο στο αλλο μαγαζ για να τον ρυθμισουν ξεκινησε η εγκατασταση. Απο τις δεκα λοιπον και μεχρι τις μια δοκιμασαν οποιονδηποτε συνδιασμο στην καλωδιωση δυο παληκαρακια που ειχαν αναλαβει την τοποθετηση, αφου δεν δουλεψε ποτε ο συναγερμος γυρω στις μια εφυγα απραγος. επιπλεον ειχα και απωλειες καθως τα πλαστικα στις κολωνες ειναι και τα δυο μεσα στις μουτζουρες ειχε ξεκουμπωσει και η κεντρικη κονσολα. Στα συν βεβαια οτι φευγοντας ο ενας πιτσιρικας ζητησε συγγνωμη για την ταλαιπωρια. Κριμα Παυλο, εριξες ολο το βαρος στο μαρκετινγ και αφησες την προσοχη στην τοποθετηση με την οποια εγινες γνωστος. Επειδη οπως καταλαβαινετε απο το συγκεκριμενο μαγαζι ουτε απο μπροστα δεν θελω να περναω εχετε κανενα να προτεινετε

p.s στην directed που πηρα τηλεφωνο για τα σχετικα $&@"-/:;&& ηταν ευγενεστατοι και μου ειπαν καποια μαγαζια να παω απλα δεν τα ξερω

Link to comment
Share on other sites

3-S!!!!!!!!!!!

ζητα τον Κωστα Καπωνη.αν δεν μεινεις ευχαριστημενος θα εισαι ο μοναδικος στην Ελλαδα.

http://www.3-s.gr/

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια να κανω μια δυσκολη ερωτηση?? καποιο καταστημα για εγκατασταση στην ΚΕΡΚΥΡΑ??? πηρα μια ψιλομ@λ@κι@ συναγερμο αποτι φαινεται και για εγκατασταση μου ειπανε 70 ευρω. και ο συναγερμος κανει 65!!! ;)

ε ελεος δλδ παιζει να ναι κ ο πιο απλος συναγερμος που υπαρχει οχι και 70 ευρω για να τον βαλω!!

Link to comment
Share on other sites

3-S!!!!!!!!!!!

ζητα τον Κωστα Καπωνη.αν δεν μεινεις ευχαριστημενος θα εισαι ο μοναδικος στην Ελλαδα.

http://www.3-s.gr/

Πήρα φίλε αλλά ζητάει 100¤ για εγκατάσταση

Link to comment
Share on other sites

δεδομενου των υπηρεσιων ,την φημη του καταστηματος,την ποιοτητα της εργασιας κλπ τοτε τα 100 που χρεωνει ειναι λιγα.δωστα αν θες να μην εχεις ποτε προβλημα με τον συναγερμο ου και με ζημιες απο την εγκατασταση στο αμαξι σου απο επαγγελματιες που δεν κανουν σωστη και αξιοπιστη εργασια.ξερεις ποσες ωρες χρειαζεται για να μπει ενας συναγερμος του επιπεδου clifford;στον δικο μου εκανε λιγο παραπανω απο 7 ωρες!αν λοιπον σου φαινονται πολλα 100¤ για ενα μαγαζι που στην ουσια θα το εχεις μια ολοκληρη μερα ρεζερβε να ασχολειτε αποκλειστικα και μονο με το αμαξι σου τοτε παω πασο.

παρεπιπτωντος σε μενα ειχε χρεωσει 120...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.