Jump to content
Speedy

Ηρθε η ώρα να μάθουμε Texas Holdem Poker !

Recommended Posts

Τέχας Χόλντεμ Πόκερ

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΚΕΡ ΤΕΧΑΣ ΧΟΛΝΤΕΜ

Το Hold'em είναι ενα παιχνίδι πόκερ για δυο εως δέκα παίκτες με σχετικά απλούς κανόνες. Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε το καλύτερο χέρι 5 φύλλων με το να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνδυασμό των 2 φύλλων που σας μοιράζονται και των 5 κοινών φύλλων στο τραπέζι. Η ροή του παιχνιδιού είναι:

Ο Ντήλερ. Τα φύλλα μοιράζονται απο τη θέση του Ντήλερ που περιστρέφεται με τη φορά του ρολογιού γύρω απο το τραπέζι μετα απο κάθε χέρι. Ο παίκτης που καθορίζεται ως Ντήλερ για ενα χέρι αναγνωρίζεται απο το σχήμα "D" στο τραπέζι. Το λογισμικό θα μοιράσει αυτόματα φύλλα εκ μέρους του Ντήλερ.

Blinds. Για να ξεκινήσει το παιχνίδι ο παίκτης στα αριστερά απο το Ντήλερ τοποθετεί το Μικρό Blind (είναι συνηθώς το μισό απο το ελάχιστο στοίχημα) και ο παίκτης στα αριστερά τοποθετεί το Μεγάλο Blind(που είναι ισοδύναμο με το ελάχιστο στοίχημα) Ετσι ξεκινάει το παιχνίδι με χρήματα στο ποτ, προτρέποντας άλλους παίκτες να τοποθετήσουν στοιχήματα. Ονομάζονται "blinds" διότι τα στοιχήματα τοποθετούνται πριν τα Κοινά φύλλα.

Το Μοίρασμα.Σε κάθε παίκτη μοιράζονται δυο φύλλα, που ονομάζονται Pocket Cards,φύλλα που μόνο ο παίκτης μπορεί να δει.

Στοιχήματα. Αφού όλοι οι παίκτες λάβουν τα δυο τους φύλλα υπάρχει ένας Γύρος Στοιχήματος ξεκινώντας με το παίκτη αριστερά απο το παίκτη που τοποθέτησε το Μεγάλο Blind. Εξαρτάται απο την προηγούμενη ενέργεια στο τωρινό χέρι ο παίκτης μπορεί να κάνει Πάσο,Ντούκου,Τα Βλέπω, Ρελάνς,μέσα στα Ορια Παιχνιδιού και Στοιχήματα Τραπεζιού. Ενας γύρος στοιχήματος μπορεί να επαναληυθεί πολλές φορές αν υπάρχει Ρελάνς. Ο γύρος τελειώνει όταν όλοι οι παίκτες έχουν κάνει Τα Βλέπω ή πάει Πάσο.

Τρια Πρωτα Ανοικτά Φύλλα. Μετά έρχονται τα Τρια Πρώτα Φύλα που τοποθετούνται στο μέσο του τραπεζιού και ακολουθεί ενας γύρος στοιχημάτων.

Τέταρτο Φύλλο.Ακολουθεί το Τέταρτο Φύλλο,όπου ενα τέταρτο κοινό φύλλο μοιράζεται δίπλα στα άλλα φύλλα και ακολουθεί ένας γύρος στοιχημάτων.

Τελευταίο Ανοικτό Φύλλο. Το τελικό κοινό φύλλο τοποθετείται δίπλα στα Τέσσερα Ανοικτά Φύλλα και ακολουθεί ένας τελευταίος γύρος στοιχημάτων.

Αποκάλυψη Φύλλων. Η Αποκάλυψη Φύλλων συμβαίνει μετά απο την ολοκλήρωση των στοιχημάτων. Οι απομείναντες παίκτες συγκρίνουν τα πέντε καλύτερα φύλλα πόκερ που σχηματίσουν χρησιμοποιώντας συνδυασμούς των 2 χαρτιών τους και των 5 κοινών φύλλων. Ο παίκτης με το καλύτερα φύλλα κερδίζει το ποτ. Σε μερικές περιπτώσεις δυο ή περισσότεροι παίκτες θα έχουν ισοδύνμα χέρια ή τα καλύτερα πιθανά χέρια χρησιμοποιώντας όλα τα 5 κοινά φύλλα. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι συγκεκριμένοι παίκτες μοιράζονται το ποτ.

Επόμενο Χέρι.Μετά απο την διανομή του ποτ το κουμπί του Ντήλερ μεταφέρεται στον επόμενο παίκτη στα αριστερά και οι παίκτες στα αριστερά απο το Ντήλερ τοποθετούν τα blinds για να ξεκινήσει το νέο χέρι.

Σήμερα θα μάθουμε μερικά από τα βασικά βήματα του παιχνιδιού Πόκερ, προτού να πάμε προς τα πιο αναπτηγμένα στάδια. Το πρώτο μάθημα που πρέπει να μάθετε για να παίξετε Πόκερ είναι η ΥΠΟΜΟΝΗ!

Ξέρω ότι η ώθηση του να καλείτε όλη την ώρα είναι ισχυρή, σαν νέος παίκτης θέλετε να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία. Αλλά το κλειδί είναι υπομονή για να γνωρίζετε ποιά χέρια είναι καλά και σε ποιά φάση του παιχνιδιού πρέπει να τα παίξετε.

Πρώτα θα εξετάσουμε τις θέσεις (επίπεδα) του παιχνιδιού, ο πίνακας παρακάτω σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ένα Pop-Up που μπορείτε να έχετε ανοιχτό δίπλα στην ιστοσελίδα με τα διαφορετικά χέρια.

Παρακάτω είναι τα αρχικά χέρια με τα οποία πρέπει να αρχίσετε. Τα χέρια που σχεδόν πάντα απαιτούν κάποιο τύπο δράσης Από σας, μπορούν να ταιριάζουν ή/και να είναι αταίριαστα. Για να είναι πιο απλό, θα ομαδοποιήσω τις κάρτες αρχίζοντας με τις πιο σημαντικές.

Πρώτη Ομάδα (A-A, K-K, Q-Q, A-K)

Αυξήστε και επαναυξήστε όποτε είναι δυνατόν, εκτός όταν έχετε Q-Q (Ντάμα-Ντάμα) . Αυτό είναι ένα ισχυρό χέρι αλλά θα εξηγήσω γιατί δε πρέπει να τα στοιχηματίζετε όλα με τέτοιο χέρι, στην επόμενη σελίδα.

Πρώτη Ομάδα (J-J, 10-10,9-9, A-Qs)

Αυτές οι κάρτες είναι καλές αρχικές κάρτες, αλλά, πρέπει να είναι είστε προσεκτικοί, από τα προηγούμενα χέρια. Εάν έχετε αυξήσει και παίρνετε μια επαν-αύξηση απλώς κάντε ντούκου, μέχρι να δείτε το συνολικό ποσό στο "πότ".

Τρίτη Ομάδα (A-Q, A-J ταιριαστά, K-Q ταιριαστά, K-Q)

Με αυτές τις κάρτες πρέπει μόνο να αυξήσετε εάν κανένας άλλος δεν έχει αυξήσει, και οι παίκτες έχουν κάνει μόνο ντούκου. Η εξαίρεση σε αυτό είναι το Κ-Q (Πάπας-Ντάμα), εάν κάποιος έχει αυξήσει μπροστά από σας και έχετε αυτό το χέρι, βγήτε από το παιχνίδι.

Τέταρτη Ομάδα (Ότι άλλη δυάδα και ταίριασμα, αλλά μόνο όσο χαμηλό όσο 7-6 ταιριαστό)

Αυτές οι κάρτες μόνο πραγματικά έχουν αξία όταν υπάρχουν τρείς ή περισσότερες στο δοχείο "πότ". Έχοντας αναφέρει αυτό, εάν είστε πρώτοι στο δοχείο "πότ" τότε αξίζει μια αυξήση προς ένα υψηλότερο ζευγάρι όχι χαμηλότερο από ένα ζευγάρι 7.

Να το δούμε από κοντά?

Πρώτη Ομάδα: (A-A, K-K, Q-Q, A-K)

Με το Α-Α (¶σος-¶σος) ή Κ-Κ (Παπάς-Παπάς) έχετε τα δύο ισχυρότερα ζευγάρια στο παιχνίδι. Στα πρώτα στάδεια αξίζει απλός να καλέσετε έτσι όστε να αποκτηθούν κάποια χρήματα στο δοχείο. Αυτό που δε θέλετε να κάνετε είναι να τα στοιχηματίσετε όλα, τρομάζοντας τους παίκτες.

Στις μέσες θέσεις, η ίδια στρατηγική είναι πιθανώς καλή, εντούτοις εάν κάποιος έχει αυξήσει μπροστά από σας, τότε μπορείτε να κάλεσετε με αύξηση. To A-A (¶σος-¶σος), Α-Κ ((¶σος-Παπάς) και Κ-Κ (Παπάς-Παπάς) δεν είναι αδύνατες κάρτες.

Εάν έχετε αυτές τις κάρτες προς το τέλος της θέσης, πρέπει να δώσετε προσοχή στους αντιπάλους σας. Σκέφτεστε ότι είναι αργό το παιχνίδι, και οι αντίπαλοι προσπαθούν να σας σύρουν στην ήττα? Σε αυτή την περίπτωση αφήστε τους να αυξήσουν το ποντάρισμα, με ένα ζευγάρι όπως το δικό σας θα είναι πολύ δύσκολο να χτυπηθείτε, έτσι πρέπει να υποβάλετε μια μεγάλη αύξηση πονταρήσματος, εάν όχι τότε όλα μέσα!

Τώρα θα εξετάσουμε το Q-Q (Ντάμα-Ντάμα). Ναι είναι ένα μεγάλο χέρι, αλλά αρκετές φορές δε το έπερνα στα σοβαρά, τώρα αξίζει μια ειδική σημείωση προσοχής.

Αν και είναι ένα πολύ καλό αρχικό χέρι και αρκετά ισχυρότερο από τα περισσότερα χέρια, υπάρχει πάντα η δυνατότητα ότι πρόκειται να είστε ενάντια στο A-A (¶σος-¶σος), A-K (¶σος-Παπάς) ή το Κ-Κ (Παπάς-Παπάς). Έτσι οι συμβουλές μου είναι μόνο αύξηση μια κλήση, εάν παίρνετε μια έγερση προς αυτές τις κάρτες, την καλείτε αλλά δεν αυξάνετε και εάν κάνετε και άλλη αυξήση, εξαρτάτε εάν το συναίσθημά σας είναι τυχερό και τι τύπος παίκτη είναι ο αντίπαλος σας.

Δεύτερη Ομάδα (J-J, 10-10, 9-9, A-Q)

Θα εξετάσω τις ταξινομημένες κατά ζεύγος κάρτες πρώτα καθώς αυτές παίζονται ελαφρώς διαφορετικά. Θα έπαιζα αυτές τις κάρτες όπως το Q-Q (Ντάμα-Ντάμα), προφανώς δεν είναι τόσο ισχυρές, αλλά συσκευάζουν μια διάτρηση. Έτσι και αυξήσετε ένα ντούκου, καλέστε με μια αύξηση αλλά μην καλέσετε σε αλλή αύξηση.

Το A-Q (¶σος-Ντάμα) είναι ένα δυσνόητο χέρι, εάν οι φιγούρες ταιργιάζουν εγώ θα το μεταχειριζόμουνα ως υψηλό ζευγάρι, δεδομένου ότι θα καλούσα μια αύξηση ή εάν ήμουν σε πρόσφατη θέση, θα συλλογιζόμουν μια επαν-αύξηση. Εντω μεταξύ εάν είναι αταίριαστες φιγούρες, πρέπει να είστε περισσότερο προσεχτικεί γιατί ακόμη και ένα μέσο ζευγάρι σαν το 6-6, 7-7 έχει μια καλύτερη πιθανότητα εναντίον σας.

Τρίτη Ομάδα (A-Q, A-J, K-Qs, K-Q)

Αυτά τα χέρια είναι παραπλανητικά και μπορούν να είναι δύσκολα για αρχάριους. Αν και φαίνονται καλές ισχυρές αρχικές κάρτες, μπορούν "να σας παγιδέψουν". Αυτό σημαίνει ότι εάν κάνετε αυξήση με αυτές τις κάρτες στην αρχή ή μέση και κάποιος άλλος επαν-αύξησει, μπορεί να παγιδευτείτε στο δοχείο. Έχετε ήδη ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο δοχείο και αισθάνεστε ότι πρέπει να καλέσετε την αύξηση, εντούτοις, αλλά έαν το σκεφτίτε, γιατί κάποιος θα επαν-αύξηση εκτός εάν έχει τις ισχυρές κάρτες, όπως το AA (¶σος-¶σος) , Κ-Κ (Παπάς-Παπάς) κ.λπ....

Έτσι να είστε προσεχτικοί, εάν πρόκειται να εγείρετε προς αυτές τις κάρτες, κάνετε έτσι όταν είστε σε πρόσφατη θέση και αισθάνεστε βέβαιοι πως κανένας άλλος δεν έχει AA (¶σος-¶σος), κ.λ.π....

Τέταρτη Ομάδα (οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι και οποιοσδήποτε ταιριαγμένος, αλλά μόνο όσο χαμηλός όσο 7- 6άρια)

Οι συμβουλές μου για τα χαμηλά ζευγάρια είναι απλός να καλέσετε, εάν οι παίκτες αύξησουν μετά από σας σε μια πρόωρη θέση, βγείτε από το παιχνίδι. Θα καλούσα μόνον εάν κάποιος πριν από έσας αύξησε το ποντάρησμα και υπήρξε ένα αρκετά μεγάλο ποσό στο δοχείο.

Με τους ταιριαζμένους συνδυασμούς, ο στόχος είναι να φτάσετε στην πτώση όπου μπορείτε να κάνετε κάποια πραγματική ζημιά στις υψηλές κάρτες ζευγαριού. Για παράδειγμα έχετε 7- 6άρες, και ο αντίπαλος σας παίζει ένα ζευγάρι Κ-Κ (Παπάς-Παπάς). Η κάρτες στο τραπέζι είναι 7-4-7, χτυπάτε ακριβώς τη τριάδα των 7 και οι πιθανότητες του αντιπάλου να κερδίσει αυτό το χέρι έχουν μειωθεί σε λιγότερο από 10%!

Ας υποθέσουμε οτί έχετε τις ίδιες κάρτες και στο κέντρο έχουμε 8-5-9, αυτό είναι μια τυχερή Κέντα! Τώρα μπορείτε να κάνετε Ντούκου μέχρι και τη Πέμπτη κάρτα.Εάν ο αντίπαλος τα στοιχηματίζει όλα, το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι να καλέσετε.

Αυτο που δεν βρηκα πουθενα ειναι ποιους συνδιασμους καρτων (Α-5 κλπ κλπ ) πρεπει να δινουμε πασο και με ποιους να κανουμε check ή να αυξήσουμε το ποντάρισμα ! Εαν μπορει καποιος να μου πει τα παραπανω θα ηταν μεγαλη ευκολια ...... συγχωρήστε με αλλα απο ποκερ δεν σκαμπαζω μια .... και τώρα προσπαθώ να μάθω .... :D

Edited by Speedy
Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες φίλε μου και εσυ στο TX.Για μένα είναι υπέροχο παιχνίδι οπού μετράει πολλή η εμπειρία και η φαντασία!Διάβασα αυτά που έγραψες πιο πάνω και εν μέρει είναι σωστά αλλά να θυμάσαι πάντα ότι τίποτα δεν είναι κανονάς απλά συμβουλές για να παίξεις κάποια φύλλα.Γι'αυτό που ρώτησες πιο πάνω τα πάντα εξαρτώνται από το είδος του παιχνιδιού που παίζεις cash game ή τουρνουά τι θέση έχεις εσύ στο τραπέζι και ποιος είναι ο στόχος σου θες να κρατηθείς στο τουρνουα παίζεις συντηρητικά εχείς αρκετά περρισότερες μάρκες παίζεις επιθετίκα για να εξαντλήσεις τους αντιπάλους κλπ.κλπ.Τώρα τα καλύτερα φύλλα για ξεκίνημα είναι ΑΚ ΑQ AJ όπως επίσης και τα μεγάλα ζευγάρια μέχρι το 10.Για μένα είναι φύλλα που μπορεις να παίξεις ρέστα απο την αρχη.Αλλά και πάλι σου λέω ότι δεν υπάρχει κάποίος γενικός κανόνας για να πασ ντούκου κάποια φύλλα η να κάνεις raise η reraise.Όλα εξαρτώνται απο τι ποσό έχει το pot μέσα και τι πιθανότητες έχει ο αντιπαλός σου με τα φυλλα που είναι κάτω να έχει καλύτερο συνδιασμό απο εσένα.Θα μπορούσα να σου γράψω σελίδες ολόκληρες αλλά καλύτερα αν θες να ρωτήσεις συγκεκριμένα πράγματα για να σου απαντήσω και πιο εύκολα.Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο

Για ότι άλλο χρειαστείς στην διαθεσή σου.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους.Είμαστε μια ομάδα πόκερ από τη Θεσσαλονίκη και θα θέλαμε να έρθουμε σε επαφή με όλους εσάς που έχετε ή που σκέφτεστε να δημιουργήσετε ομάδα..

www.pokermaniac.gr

Link to comment
Share on other sites

Και εγω παιζω ποκερ μολις βρω παρεα...εχω παιξει και ιντερνετικα με λιγα χρηματα για αρχη αλλα μετα καποια στιγμη τα εχασα και δεν ξανασχοληθηκα να βαλω χρηματα γιατι κολλας και μπορει να γυρισει σε αρρωστια!Ελιωνα καποιο διαστημα με τις ωρες sto fb και πλεον μονο με φιλους!Ειναι το καλυτερο παιχνιδι με τραπουλα..

Link to comment
Share on other sites

Και εγω παιζω ποκερ μολις βρω παρεα...εχω παιξει και ιντερνετικα με λιγα χρηματα για αρχη αλλα μετα καποια στιγμη τα εχασα και δεν ξανασχοληθηκα να βαλω χρηματα γιατι κολλας και μπορει να γυρισει σε αρρωστια!Ελιωνα καποιο διαστημα με τις ωρες sto fb και πλεον μονο με φιλους!Ειναι το καλυτερο παιχνιδι με τραπουλα..

Κι εγώ το ίδιο αλλά μην φανταστείτε τρελά λεφτά .... Μονόλεπτα , δίλεπτα , πεντάλεπτα και το μέγιστο ήταν 20λεπτο !!! Είχε πολύ πλάκα !! Πλέον όποτε βρισκόμαστε αντροπαρέα και έχουμε ελεύθερο σπίτι ο πρώτος γύρος είναι μπιρίμπα και ο δεύτερος πόκερ ... αλλά όχι κατάσταση ότι να ναι ... τσόχα , βαλιτσάκι(8)) , ποτάκια , ξηροκάρπια κλπ χωρίς χρήματα όμως ;) Αφού περνάμε τόσο ωραία που πάμε σπίτια μας κατά τις 5 .... :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ το ίδιο αλλά μην φανταστείτε τρελά λεφτά .... Μονόλεπτα , δίλεπτα , πεντάλεπτα και το μέγιστο ήταν 20λεπτο !!! Είχε πολύ πλάκα !! Πλέον όποτε βρισκόμαστε αντροπαρέα και έχουμε ελεύθερο σπίτι ο πρώτος γύρος είναι μπιρίμπα και ο δεύτερος πόκερ ... αλλά όχι κατάσταση ότι να ναι ... τσόχα , βαλιτσάκι(8)) , ποτάκια , ξηροκάρπια κλπ χωρίς χρήματα όμως ;) Αφού περνάμε τόσο ωραία που πάμε σπίτια μας κατά τις 5 .... :clapping:

Οπως τα λες απλα εμεις παιζουμε με χρηματα..Μην φανταστεις τρελα χρηματα!Δηλαδη να βαλουμε απο ενα 10 ευρω ή 20 ευρω μεγιστα ο καθενας!Επισης πολλες φορες εχουμε παιξει και σαν τουρνουα..Δηλαδη βαζουμε ολοι απο πχ 5 ευρω και τα βαζουμε καπου ολα μαζι!Μετα αρχιζουμε και παιζουμε..καποιοι τα χανουν ολα και φευγουν απο το παιχνιδι!Ο τριτος περνει τα χρηματα του πισω-ο δευτερος τα διπλασια απο τα χρηματα που εβαλε και ο πρωτος ολα τα υπολοιπα!Αλλωστε ισχυει αυτο που λενε οτι χωρις χρημα το παιχνιδι δεν εχει παθος και ρισκο.. ;) Σε δουλεια να βρισκομαστε.. new_killother.gif

Edited by Golf_Mk2
Link to comment
Share on other sites

Οπως τα λες απλα εμεις παιζουμε με χρηματα..Μην φανταστεις τρελα χρηματα!Δηλαδη να βαλουμε απο ενα 10 ευρω ή 20 ευρω μεγιστα ο καθενας!Επισης πολλες φορες εχουμε παιξει και σαν τουρνουα..Δηλαδη βαζουμε ολοι απο πχ 5 ευρω και τα βαζουμε καπου ολα μαζι!Μετα αρχιζουμε και παιζουμε..καποιοι τα χανουν ολα και φευγουν απο το παιχνιδι!Ο τριτος περνει τα χρηματα του πισω-ο δευτερος τα διπλασια απο τα χρηματα που εβαλε και ο πρωτος ολα τα υπολοιπα!Αλλωστε ισχυει αυτο που λενε οτι χωρις χρημα το παιχνιδι δεν εχει παθος και ρισκο.. ;) Σε δουλεια να βρισκομαστε.. new_killother.gif

κι εμεις ετσι παίζαμε στην αρχή αλλα μετα το κόψαμε το ρευστό (1λεπτα , 2λεπτα , 5λεπτα κλπ 8);) ) και παίζουμε μόνο με μάρκες πλέον :clapping:

Edited by Speedy
Link to comment
Share on other sites

κι εμεις ετσι παίζαμε στην αρχή αλλα μετα το κόψαμε το ρευστό (1λεπτα , 2λεπτα , 5λεπτα κλπ 8);) ) και παίζουμε μόνο με μάρκες πλέον :clapping:

Εννοειται με μαρκες και εμεις..τις οριζουμε ποσο ειναι το καθε χρωμα και μετα περνει ο καθενας οσες του αντιστοιχυν με τα χρηματα που βαζει..τσοχα-τασακια και αλαγη καθε λιγο και λιγακι-μουσικουλα και εννοειται ποτο!επαγγελματικα πραγματα..ΧΑΟχαοΟΧΑ

Link to comment
Share on other sites

Εννοειται με μαρκες και εμεις..τις οριζουμε ποσο ειναι το καθε χρωμα και μετα περνει ο καθενας οσες του αντιστοιχυν με τα χρηματα που βαζει..τσοχα-τασακια και αλαγη καθε λιγο και λιγακι-μουσικουλα και εννοειται ποτο!επαγγελματικα πραγματα..ΧΑΟχαοΟΧΑ

Έτσι !!!!! +1000 !!!! new_iloveyou.gifnew_iloveyou.gif:pardon::(

Link to comment
Share on other sites

Οπως τα λες απλα εμεις παιζουμε με χρηματα..Μην φανταστεις τρελα χρηματα!Δηλαδη να βαλουμε απο ενα 10 ευρω ή 20 ευρω μεγιστα ο καθενας!Επισης πολλες φορες εχουμε παιξει και σαν τουρνουα..Δηλαδη βαζουμε ολοι απο πχ 5 ευρω και τα βαζουμε καπου ολα μαζι!Μετα αρχιζουμε και παιζουμε..καποιοι τα χανουν ολα και φευγουν απο το παιχνιδι!Ο τριτος περνει τα χρηματα του πισω-ο δευτερος τα διπλασια απο τα χρηματα που εβαλε και ο πρωτος ολα τα υπολοιπα!Αλλωστε ισχυει αυτο που λενε οτι χωρις χρημα το παιχνιδι δεν εχει παθος και ρισκο.. :) Σε δουλεια να βρισκομαστε.. new_killother.gif

To poker αν δεν το παιξεις με λεφτα δεν ευχαριστιεσαι.Οταν γινεται παιχνιδι με λεφτα φενεται ποιος ειναι πραγματικα καλος παιχτης διοτι αν δεν εχεις να χασεις και τιποτα μπαινεις σε καθε ποτ και δεν προκειται να μαθεις ποτε.

Link to comment
Share on other sites

To poker αν δεν το παιξεις με λεφτα δεν ευχαριστιεσαι.Οταν γινεται παιχνιδι με λεφτα φενεται ποιος ειναι πραγματικα καλος παιχτης διοτι αν δεν εχεις να χασεις και τιποτα μπαινεις σε καθε ποτ και δεν προκειται να μαθεις ποτε.

! :p
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.