Jump to content
sil_unique

Mk5 Led Tailight Project

Recommended Posts

καλησπερα νικο!επειδη οπως εγραψες καποιοι δε θελουν να το ριψοκινδυνεψουν με τα φαναρια τους,εγω ειμαι μεσα στην παραγγελια,αλλα για το jetta.εαν θες να επικοινωνισουμε για το τροπο πληρωμης 'η παραγγελιας αυτο ειναι το κινητο μου 6946842041(βασιλης).παρε με τηλ. 'η γραψε μου το δικο σου τηλ.να μιλησουμε γιατι στο φορουμ δε μπαινω αρκετα συχνα κ ειμαι πολυ μακρια για να βρεθουμε(σπαρτη).μπραβο σου για τη πρωτοβουλια που πηρες,για αυτο το "tuning".

Φίλε Βασίλη, και φυσικά και όλοι οι υπόλοιποι, για να μη παρεξηγούμαι, δεν έχω αναλάβει κάτι σχετκά με παραγγελίες, πληρωμές κλπ σε φάση Group buy! :heart: Εγώ απλά σας επισήμανα αυτή την κίνηση που κάνει η OEMpl.us, επειδή ήξερα ότι υπήρχε ενδιαφέρον για ένα τέτοιο mod από κάποιους ανθρώπους. Εγώ ήρθα σε επαφή με την OEMpl.us και ζήτησα να διευκρινιστούν κάποια πράγματα, και τα ανακοίνωσα στο φόρουμ γιατί πιστεύω ότι θα ενδιέφεραν και τους υπόλοιπους εδώ μέσα. :lol:

Αν ενδιαφέρεστε να το κάνουμε σε φάση Group-buy, εγώ είμαι μέσα, αλλά λόγω εργασίας και υπερβολικά περιορισμένου χρόνου, δεν θα μπορούσα να το αναλάβω εγώ. Και οποιοσδήποτε αν θέλει να το αναλάβει, φαντάζομαι ότι καταλαβαίνει ότι παίρνει μια μεγάλη ευθύνη, αφού μιλάμε για 300€ ο καθένας. Εγώ θα πρότεινα να δώσουμε να καταλάβουν στην OEMpl.us ότι ενδιαφερόμαστε πολλοί και είμαστε όλοι από το ελληνικό VWClub, αλλά προς αποφυγή παρεξηγείσεων και λαθών, να αναλάβουμε ο καθένας προσωπικά την πληρωμή των φαναριών στην OEMpl.us.

Φίλε Βασίλη, αν θέλεις μπορώ να σε προσθέσω στην λίστα αυτών που επιθυμούν τέτοια φανάρια στο αμερικάνικο φόρουμ, αλλά τουλάχιστον προς το παρόν, αυτό δεν θα σημαίνει ότι έχω αναλάβει την αγορά τους και την παραλαβή τους εκ μέρους σου! :lol: Όταν έρθει εκείνη η ώρα, το συζητάμε πως θα γίνει, αλλά και πάλι θα έλεγα ότι το καλύτερο είναι ο καθένας να πληρώσει τα δικά του... :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

εχεις δικιο νικο σ¨αυτα που γραφεις πιο πανω.φυσικα κ θελω να με προσθεσεις μεσα σε αυτους που θελουν τα συγκεκριμενα φαναρια.δυστυχως ουτε εγω εχω ασχοληθει με μαζικη παραγγελια απο εξωτερικο.οποιος γνωριζει κ εχει τη καλοσυνη,ας κανει τη κινηση κ το θεμα της πληρωμης πιστευω πως ειναι το πιο απλο.εαν μπορεις σε παρακαλω γραψε τη διευθυνση που τα βρηκες να δουμε πως ακριβως λειτουργουν κ εαν εχει καποια διευκρινιση για την εγκατασταση η' τη συνδεσμολογια τους.σ'ευχαριστουμε κ παλι για το ενδιαφερον σου!

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα,

ορίστε η homemade εμπειρία μου:

.

.

.

Απλά άψογος !!! :p:thumbsup:

Edited by Speedy
Link to comment
Share on other sites

Θαυμάσια, ζηλεύω πολύ. Κάνε όμως κουλουράκια και τα εξωτερικά.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλή δουλειά. Αν στα εξωτερικά φανάρια άναβε μόνο ο εξωτερικός κύκλος, πιστεύω θα ήταν καλύτερο σε εμφάνιση.

Γιατί δεν κάνεις ένα HOW TO για να δούμε εαν μπορούμε να το κάνουμε και εμείς;

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.