Jump to content
GraveDigger

4o Auto-moto Show 2009

Recommended Posts

gungcahccqyhjf6bj05r.jpg

Η Λάρισα παίρνει και πάλι σκυτάλη και οδηγεί τις εξελίξεις στο χώρο της αυτοκίνησης!

Για 4η συνεχόμενη χρονιά λαμβάνει χώρα από 6 εως 10 Μαΐου η έκθεση Auto-Moto Show που διοργανώνεται από την Optimum Services.

Το αγαπημένο μας club συμμετάσχει φέτος ενεργά στην πιο σημαντική έκθεση για την αυτοκίνηση στην Κεντρική Ελλάδα.

Περιμένουμε λοιπόν όλα τα μέλη μας να μας στηρίξουν ενεργά επισκεπτόμενοι την έκθεση και το περίπτερό μας!

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι:

Τετάρτη-Παρασκευή: 16:30 – 22:30

Σάββατο & Κυριακή: 10:30 – 22:30

Promo video:

Youtube channel: http://www.youtube.com/user/AutoMotoShowLarisa

Ακολουθεί το επίσημο Δελτίο τύπου:

AMS_logo_2009.jpg

4ο Auto-Moto Show 2009: 6 - 10 Μαΐου στη Λάρισα από την Optimum Services

Καινούρια μοντέλα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στην πιο πολυαναμενόμενη έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας της Ελλάδας, το 4ο Auto-Moto Show 2009! Για ακόμη μια φορά η καρδιά του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας θα χτυπά στη Λάρισα όπου εκθέτες από όλη την Ελλάδα θα δώσουν το παρόν στην έκθεση-θεσμό που διοργανώνει η εταιρία Optimum Services για 4η συνεχόμενη χρονιά με υψηλό αίσθημα ευθύνης και εξαιρετική ποιότητα.

Μετά από 3 επιτυχημένες εκθέσεις, η 4η συνεχίζει την παράδοση και παρουσιάζει μεταξύ άλλων ολοκαίνουρια μοντέλα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Στο 4ο Auto-Moto Show 2009, η MUSTANG HELLAS θα κάνει την πρώτη επίσημη παρουσίαση των μοντέλων της σε εκθεσιακό χώρο με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να πέφτει στο SHELBY GT 500, ένα καθαρόαιμο American Muscle Car! BMW, LEXUS, MERCEDES-ΒΕΝΖ LORINSER, TOYOTA, DAIHATSU, CITROEN, CHEVROLET, SSANG YONG, RENAULT, FORD είναι κάποιες από τις μάρκες επίσημων αντιπροσωπειών αυτοκινήτου που συμμετέχουν.

Πολύ δυνατή παρουσία έχουν οι αντιπροσωπείες μοτοσικλέτας με εταιρίες όπως οι HARLEY DAVIDSON, APRILIA, PIAGGIO, TRIUMPH, VESPA, GILLERA, BMW, HONDA, YAMAHA, SUZUKI και άλλες. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί η παρουσίαση του καινούριου μοντέλου της APRILIA RS V4 Factory!

Εταιρίες ελαστικών, εξατμίσεων, αναρτήσεων, ζαντών, ανταλλακτικών, βελτίωσης, αξεσουάρ, ειδικών αυτοκόλλητων αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας, ασφαλιστικών προϊόντων, ιδιωτικά ΚΤΕΟ, αγωνιστικές ομάδες κλπ. αναμένεται να κάνουν αίσθηση στο κοινό με τις προτάσεις τους. Επίσης ξεχωριστή ατμόσφαιρα θα δημιουργήσουν οι custom-made Harley Davidson μέσω των εταιριών που συμμετέχουν στο 4ο Auto-Moto Show 2009 και εξειδικεύονται στο customizing!

Arena 2009

Η πίστα επιδείξεων του 4ου Auto-Moto Show 2009 αναμένεται να είναι η κορυφαία του 2009 με θέαμα υψηλού επιπέδου. Συμμετέχουν:

Christian Pfeiffer, ο πολλάκις παγκόσμιος πρωταθλητής Stunt Show θα μαγέψει τους θεατές με μία BMW F800 μηχανή σε 6 μοναδικά show στις 9-10 Μαΐου.

Federico Sceriffo, Juri Bianchi, οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι drifter με 2 πανίσχυρα αυτοκίνητα, Subaru Impreza 420ps & BMW M3 E46 350ps για 6 show 9-10 Μαΐου.

SXS - Stunt X-treme Show, η καλύτερη ομάδα Stunt Show στην Ελλάδα με ανανεωμένο show.

Driftclub.gr, οι μοναδικοί οδηγοί του driftclub.gr και από τους κορυφαίους της Ευρώπης με τα BMW E30 V8 440ps, Ford Escort MK II 450ps, Toyota Corolla AE86 350ps.

Top Λαρισαίοι Drifters, οι καλύτεροι οδηγοί της Λάρισας με BMW E30 M5 320ps, BMW E30 M3 346ps, Opel Ascona 220ps, Audi A4 RW 350ps.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα στο www.automotoshow.gr

4X4 Test Drive Track

Η διοργανώτρια εταιρία Optimum Services για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με τις επίσημες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να οδηγήσουν τα τελευταία μοντέλα 4x4 και SUV στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα test drive. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα στο www.automotoshow.gr

Live Performance

Με συναυλίες εντός του εκθεσιακού χώρου θα ψυχαγωγούνται οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια λειτουργίας του 4ο Auto-Moto Show δημιουργώντας μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Κάποια από τα συγκροτήματα που θα εμφανιστούν είναι οι Blues Trackers και οι Spitback. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα στο www.automotoshow.gr

Λέσχες και Σύλλογοι

Στο 4ο Auto-Moto Show συμμετέχουν λέσχες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας.

Επίσης, συμμετέχει η Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας προκειμένου να ενημερώσει τους επισκέπτες με προβλήματα κινητικής αναπηρίας για τις δυνατότητες αυτόνομης κίνησης. Πρόκειται για μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έχει ιδρυθεί από ασθενείς με σκοπό την εξυπηρέτηση, ενημέρωση και υποστήριξη των ασθενών και των συγγενών τους σε όλο το φάσμα των αναγκών τους καθώς και την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για την ασθένεια.

Τουριστική Προβολή του Νομού Λάρισας!

Μια πρωτοποριακή συνέργεια μεταξύ Optimum Services και ΤΕΔΚ Ν. Λάρισας πρόκειται να βιώσουν οι επισκέπτες της έκθεσης 4ου Auto-Moto Show καθώς θα προβάλλονται μέσω θεματικού περιπτέρου προορισμοί του Νομού Λάρισας που μπορεί να επισκεφθεί κάποιος χρησιμοποιώντας SUV, υβριδικά, ποδήλατο, μηχανή και άλλα οχήματα.

Είσοδος

Η γενική είσοδος στο 4ο Auto-Moto Show είναι 5€ και δωρεάν για άτομα με κινητικές αναπηρίες και παιδιά κάτω των 12 ετών. Η πρόσβαση στην πίστα επιδείξεων γίνεται αποκλειστικά μέσα από τον εκθεσιακό χώρο και η είσοδος κοστίζει 5€. Επίσης, θα διατεθούν προς πώληση εισιτήρια διαρκείας με κόστος που θα ανακοινωθεί σύντομα για ελεύθερη είσοδο στην έκθεση και τις πίστες για όλες τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του 4ου Auto-Moto Show 2009.

Χορηγοί

Μεγάλος υποστηρικτής του 4ου Auto-Moto Show είναι η RED BULL Hellas. Επίσης το 4ο Auto-Moto Show υποστηρίζει ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Βιομηχανιών και η ΤΕΔΚ Ν. Λάρισας. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το περιοδικό Sponsorit, οι εφημερίδες Ελευθερία και Θεσσαλία, και ο ραδιοσταθμός Radio Polis.

Το 4ο Auto-Moto Show τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.automotoshow.gr ή καλέστε στο 2410 670303. Διοργάνωση Optimum Services.

Link to comment
Share on other sites

επιτελους νομιζα πως δεν θα το ανοιξει ο προεδρος :wacko:;)

οπως ειπε και ο φανης σας περιμενουμε στην εκθεση και να γνωρισετε και την πολη μας!!! :):):)

Link to comment
Share on other sites

θα ειμαι και εγω εκει......

να αναφερω και την επιθυμια μου για το αμαξι μου οσον αφορα την Κυριακη...

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο Φάνη περίμενα πως και πως για να δούμε τι θα γίνει με την έκθεση.Τελικά Τετάρτη και Παρασκευή μπορώ να είμαι όλο το απόγευμα στην, έκθεση και επίσης ενημερωσέ μας για το πότε θα βοηθήσουμε να στηθεί το περίπτερο.

Link to comment
Share on other sites

σες περιμενουμε ολους στην παρεα μας 6-10 μαιου να περασουμε οπως μονο εμεις ξερουμε!!

κι εγω μπορω να ειμαι στο περιπτερο τεταρτη-πεμπτη κ σκ. παρασκευη εφημερευω δυστυχως..

ξερουμε αν θα ειναι κ αλλα clubs αυτοκινητου παιδια? εμαθα πως σιγουρα θα ειναι κ το rx8 club με 3 αυτοκινητα, θα βαλει κ ενα ξαδερφακι μου το δικο του.

Link to comment
Share on other sites

Στο χώρο που θα είμαστε εμείς, δηλαδή ανάμεα στον κλειστό εκθεσιακό χωρο και την είσοδο για την πίστα των drifts, θα έχουμε παρουσία 3 clubs αυτοκινήτου και το περίπερο της Red Bull το οποίο ελπίζω να μην έχει τα mini-cooper αλλά τα Beetle ;)

Την σκηνή και τα υπόλοιπα απαραίτητα υλικά τα φόρτωσα εχθές από Αθήνα. Θα σας ενημερώσω για το στήσιμο και την προετοιμασία του περπτέρου μας. Επίσης θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος αν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα πλαστικό τραπεζάκι και μερικές καρέκλες για να μην κουβαλάω από Λαμία...

Επίσης αν κάποιο μέλος επιθυμεί να εκθέσει το καμάρι του στο περίπτερό μας έστω και για 1 μόνο ημέρα μπορεί να το δηλώσει και εδώ. Να επισημάνω και να επαναλάβω πως τα αυτοκίνητα θα μπαίνουν πριν την ώρα λειτουργίας για το κοινό και θα μπορούν να φύγουν το βράδυ, μόνο μετά το πέρας λειτουργίας της έκθεσης για το κοινό.

Και για όποια απορρία ή προσφορά βοήθειας μπορείτε να γράψετε εδώ ή να μιλήσετε με εμένα τηλεφωνικά στα: 6976081312 & 6948038041.

Link to comment
Share on other sites

Το golfaki μου εναι free για την εκθεση

οπως και γω για τις ολες τις μερες της εκθεσης

τραπεζακι πλαστικο μπορω να φερω ενα στρογγυλο που εχω για καρεκλες θα κοιταξω αυριο και θα σου πω. ποσες περιπου?

Link to comment
Share on other sites

Φάνη αν γίνεται θέλω και εγώ να βάλω το αυτοκίνητο ή τετάρτη ή παρασκευή,το σαββατοκύριακο φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλοι εθελοντές απο άλλες περιοχές που θα θελούν να συμμετέχουν.Θα σε πάρω και τηλ για τα περαιτερώ.

Link to comment
Share on other sites

Δημήτρη, πάρε με τηλέφωνο διότι δεν έχω το νούμερό σου...

Αύριο το μεσημεράκι θα στήσουμε την σκηνή μας, όσοι πιστοί προσέλθετε! :whistling:

Link to comment
Share on other sites

όπως είπε και ο φάνης όλα τα πράγματα φορτώθηκαν και είναι έτοιμα προς στήσιμο..... (15m σχοινί μην ξεχάσεις φάνη....)..

Το βράδυ σου στέλνω και το σχεδιάγραμμα στησίματος της τέντας.....

ΠΑΡΑΚΑΛΩ όσοι μπορείτε βοηθήστε και στηρίξτε τα παιδιά εκεί.....

Εμείς από δω δώσαμε ότι ήταν εφικτό να ανέβει πάνω και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά....

Εγώ με τον blackadder θα κάνουμε ένα πέρασμα από την έκθεση την παρασκευή το απόγευμα (περί της 19:30 με 20:00 θα μαστε πάνω) καθώς ανηφορίζουμε για θεσσαλονίκη για το GROUP VAG FESTIVAL..........Να στε εκεί να σας δούμε....

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΕΣ.....

Φάνη ότι χρειαστείς όποια ώρα και αν είναι ξέρεις...χτύπα τηλ...

Edited by doumasj
Link to comment
Share on other sites

Εγώ και ο Κώστας (doggy) θα περάσουμε απο την έκθεση - αν όλα πάνε καλά - την Πέμπτη. Ελπίζουμε να σας δούμε και εμείς. Πιο ακριβή πληροφόρηση θα υπάρχει τις επόμενες ημέρες. :-)

Link to comment
Share on other sites

[...]Πιο ακριβή πληροφόρηση θα υπάρχει τις επόμενες ημέρες. :-)
Πόσο ακριβή; Πόσο θα μας κοστίσει; tongue.gif

Να φέρετε 10 αυτοκόλλητα από κάθε είδος. 30 από τα παλιά και 10 καινούρια. €50 σύνολο. Έχω ξεμείνει και ξέχασα να πάρω :D

Link to comment
Share on other sites

Να βρεις φίλε dyrer! Έλα να σε γνωρίσουμε και από κοντά.

Εχθές στήσαμε ένα πολύ όμορφο περίπτερο με την βοήθεια των: swimmingcromel, badjesgt, doctordim και STAVROS#MK4. Βέβαια μας πήρε λίγο η νύχτα μέχρι να ξεκινήσουμε το στήσιμο αλλά ήπιαμε παρέα με τον Polo GTi Geo ένα ωραίο απογευματιάτικο καφεδάκι εκεί δίπλα, στις γνωστές καφετέρειες της Νεάπολης... (activious έχασες κάτι κορμιά :p )

Επίσης παρακολουθήσαμε από κοντά τις προετοιμασίες, είδαμε ονειρεμένα αυτοκίνητα να τα ξεφορτώνουν και να τα οδηγούν μέσα στην έκθεση! Είδαμε δοκιμαστικά drifts...

Κάπου εκεί σουλατσάριζε και ο BASILHS~V_GTi που το όχημά του κοσμεί το περίπτεριο της AutoSpeed :cry:

Έχουμε αρκετό υλικό να σας δείξουμε...

Σήμερα η έκθεση άνοιξε τις πύλες της για το κοινό και σας περιμένουμε όλους! Μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς και είχαμε και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις! :thumbsup:

Edited by GraveDigger
Link to comment
Share on other sites

Να βρεις φίλε dyrer! Έλα να σε γνωρίσουμε και από κοντά.

Εχθές στήσαμε ένα πολύ όμορφο περίπτερο με την βοήθεια των: swimmingcromel, badjesgt, doctordim και STAVROS#MK4. Βέβαια μας πήρε λίγο η νύχτα μέχρι να ξεκινήσουμε το στήσιμο αλλά ήπιαμε παρέα με τον Polo GTi Geo ένα ωραίο απογευματιάτικο καφεδάκι εκεί δίπλα, στις γνωστές καφετέρειες της Νεάπολης... (activious έχασες κάτι κορμιά :wub: )

Επίσης παρακολουθήσαμε από κοντά τις προετοιμασίες, είδαμε ονειρεμένα αυτοκίνητα να τα ξεφορτώνουν και να τα οδηγούν μέσα στην έκθεση! Είδαμε δοκιμαστικά drifts...

Κάπου εκεί σουλατσάριζε και ο BASILHS~V_GTi που το όχημά του κοσμεί το περίπτεριο της AutoSpeed ;)

Έχουμε αρκετό υλικό να σας δείξουμε...

Σήμερα η έκθεση άνοιξε τις πύλες της για το κοινό και σας περιμένουμε όλους! Μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς και είχαμε και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις! ^_^

τι λες τωρα??? :whistling::D:D:cry::cry:

εγω δουλευω και εσεις κανετε μπανιστηρι???????????????????? :blink::blink::blink::blink::blink:

Edited by activious
Link to comment
Share on other sites

ανταποκριση απο auto moto show 2009, day 1!

οπως προανεφερε κ ο φανης, στησαμε ενα πολυ ωραιο περιπτερο χτες κ το ευτυχες ειναι πως τις δυο πρωτες μερες δεν θα εχουν στησει διπλα μας τα περιπτερο τους το rx8 club κ το subaru club(αν λεγεται ετσι), οποτε εχουμε χωρο να απλωθουμε!

απροσδοκητος φιλοξενουμενος στο περιπτερο μας σημερα ενα touareg με 20αρες! ο φιλος διατηρει περιπτερο στο εσωτερικο της εκθεσης, αλλα αμεσως εδειξε ενδιαφερον για το κλαμπ μας, μας ζητησε να του φερουμε αυτοκολλητα( τον βολεψαμε για σημερα με ενα φθαρμενο παλιο ασημι που τυχαινε να εχω μαζι μου κ του ταξαμε καλυτερα απο αυριο),ρωτησε για τις διαδικασιες εγγραφης κλπ κ προσφερθηκε να παρκαρει διπλα μας! αν μη τι αλλο, προσεφερε..ογκο στην παρεα μας!!

ο κοσμος αρκετος για την πρωτη μερα, αρκετοι περιτριγυρισαν τα καμαρια μας, ειδικα του swimmingcromel κ του σταυρου, πιτσιρικια μας ζητησαν δωρεαν αυτοκολλητα(ισως για τα ποδηλατα τους??), εγχωρια μελη κ γνωστοι μας τιμησαν με την παρουσια τους! το αυτοκινητο του basilh_gti_v λαμποκοπουσε σε παρακειμενο περιπτερο, αλλα αυτος βρισκοταν μαζι μας ψυχη κ σωμα! τα αυτοκινητα προς το βραδυ σκονιστηκαν λογω του drift event που γινοταν λιγο πιο περα.

ρολο σκηνογραφου-σκηνοθετη χτες κ σημερα ανελαβε ο swimming cromel με ωραιες ιδεες που εκαναν ακομα ελκυστικοτερο το χωρο μας. ευτυχως η δυστυχως,δεν υλοποιησαμε τις τελευταιες του προτασεις για χλωριδα κ πανιδα!!

περισσοτερα μεσω φωτογραφιων, θα σας κραταμε ενημερους!

υγ. αρε πανο, τα καλυτερα χανεις!! tongue.gif α, κ για τη κυριακη οι υπολοιποι προτειναν οχι μονο κολωνακια, αλλα κ βιτρινα να σου ετοιμασουμε!! :whistling::D

Edited by doctordim
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά το περίπτερο μας είναι πολύ ωραίο. tongue.gif Τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή δουλεία. ;)

Σήμερα θα είμαστε πάλι εκεί όσοι έρθουν θα τα πούμε από κοντά.

Link to comment
Share on other sites

φευγω για λαρισα , η δευτερη μερα της εκθεσης ξεκινα σε λιγες ωρες κ σας περιμενουμε ολους εκει! καλως να μας ερθετε κωστα κ κοσμα!!

σημερα το περιπτερο μας περιμενει κ ενα λευκο τουμπανιασμενο scirocco! αρε μεγαλεια.. ;)

Link to comment
Share on other sites

αυριο θα ειμαι και εγω εκει με το polo μου ετοιμο για το περιπτερο..

Link to comment
Share on other sites

SCIROCCO μετά και το TOUAREG έ!

Αντέ να έχουμε και κάτι διαφορετικό από GOLF.

Οι πρώτες φωτογραφίες ανέβηκαν απο την 1η μέρα η οποία είχε τελικά απρόσμενα αρκέτο κόσμο όπως είπε και ο Doctordim.

Πάλι ένα ευχαριστώ και εγώ στα παιδιά που βοήθησαν και στο να στηθεί το περίπτερο και στο να στηρίξουμε την έκθεση.

Υ.Γ.Οσον αφόρα για τις καλλιτεχνικές παρεμβάσεις του swimmingcromel εγώ συμφωνώ οσόν αφορα την πανίδα!!!

Θα μαζέψει και κόσμο στο περίπτερο ;)

Link to comment
Share on other sites

Σας παραθέτω σημερινό δημοσίευμα της Μεσσηνιακής εφημαρίδας "Ελαυθερία"

Σούπερ θέαμα από το 4ο Auto-Moto Show 2009

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων και

μοτοσυκλετών παρουσιάζονται στην

πιο πολυαναμενόμενη έκθεση αυτοκινή-

του και μοτοσυκλέτας της Ελλάδας, το 4ο

Auto-Moto Show 2009! Για ακόμη μια

φορά η καρδιά του αυτοκινήτου και της

μοτοσυκλέτας χτυπά από χθες και μέχρι

την Κυριακή στη Λάρισα όπου εκθέτες από

όλη την Ελλάδα θα δώσουν το “παρών”

στην έκθεση-θεσμό που διοργανώνει η

εταιρεία “Optimum Services” για 4η συνε-

χόμενη χρονιά με υψηλό αίσθημα ευθύνης

και εξαιρετική ποιότητα.

Μετά από 3 επιτυχημένες εκθέσεις, η

4η συνεχίζει την παράδοση και παρουσιά-

ζει μεταξύ άλλων ολοκαίνουργια μοντέλα

που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Στο 4ο Auto-Moto Show 2009, η

Mustang Hellas θα κάνει την πρώτη επί-

σημη παρουσίαση των μοντέλων της σε

εκθεσιακό χώρο με το μεγαλύτερο ενδια-

φέρον να πέφτει στο Shelby GT 500, ένα

καθαρόαιμο American Muscle Car! Bmw,

Lexus, Mercedes-Benz Lorinser, Toyota,

Daihatsu, Citroen, Chevrolet, Ssang

Yong, Renault, Ford είναι κάποιες από τις

μάρκες επίσημων αντιπροσωπειών αυτο-

κινήτου που συμμετέχουν.

Πολύ δυνατή παρουσία έχουν οι αντι-

προσωπείες μοτοσυκλέτας με εταιρείες

όπως οι Harley Davidson, Aprilia,

Piaggio, Triumph, Vespa, Gillera, Bmw,

Honda, Yamaha, Suzuki και άλλες. Επί-

σης, αξίζει να σημειωθεί η παρουσίαση του

καινούργιου μοντέλου της Aprilia RS V4

Factory!

Εταιρείες ελαστικών, εξατμίσεων, αναρ-

τήσεων, ζαντών, ανταλλακτικών, βελτίω-

σης, αξεσουάρ, ειδικών αυτοκόλλητων

αυτοκινήτου/μοτοσυκλέτας, ασφαλιστι-

κών προϊόντων, ιδιωτικά ΚΤΕΟ, αγωνιστι-

κές ομάδες κ.λπ. αναμένεται να κάνουν

αίσθηση στο κοινό με τις προτάσεις τους.

Επίσης ξεχωριστή ατμόσφαιρα θα δημι-

ουργήσουν οι custom-made Harley

Davidson μέσω των εταιρειών που συμμε-

τέχουν στο 4ο Auto-Moto Show 2009

και εξειδικεύονται στο customizing!

Τι να προσέξετε

1. Η πίστα επιδείξεων του 4ου Auto-

Moto Show 2009 αναμένεται να είναι η

κορυφαία του 2009 με θέαμα υψηλού

επιπέδου.

2. Η διοργανώτρια εταιρεία “Optimum

Services” για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

σε συνεργασία με τις επίσημες αντιπροσω-

πείες αυτοκινήτων θα δώσει τη δυνατότητα

στους επισκέπτες να οδηγήσουν τα τελευ-

ταία μοντέλα 4x4 και SUV στην ειδικά δια-

μορφωμένη πίστα test drive.

3. Με συναυλίες εντός του εκθεσιακού

χώρου θα ψυχαγωγούνται οι επισκέπτες

κατά τη διάρκεια λειτουργίας του 4ο Auto-

Moto Show δημιουργώντας μια εκρηκτική

ατμόσφαιρα. Κάποια από τα συγκροτήμα-

τα που θα εμφανιστούν είναι οι “Blues

Trackers” και οι “Spitback”.

4. Στο 4ο Auto-Moto Show συμμετέ-

χουν λέσχες αυτοκινήτου και μοτοσυκλέ-

τας. Επίσης, συμμετέχει η Πανθεσσαλική

Ενωση Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλά-

κας προκειμένου να ενημερώσει τους επι-

σκέπτες με προβλήματα κινητικής αναπη-

ρίας για τις δυνατότητες αυτόνομης κίνη-

σης. Πρόκειται για μη κερδοσκοπικό ορ-

γανισμό που έχει ιδρυθεί από ασθενείς με

σκοπό την εξυπηρέτηση, ενημέρωση και

υποστήριξη των ασθενών και των συγγε-

νών τους σε όλο το φάσμα των αναγκών

τους καθώς και την ενημέρωση του ευρύ-

τερου κοινού για την ασθένεια.

Edited by Σπύρος
Link to comment
Share on other sites

Πάλι ένα ευχαριστώ και εγώ στα παιδιά που βοήθησαν και στο να στηθεί το περίπτερο και στο να στηρίξουμε την έκθεση.

Υ.Γ.Οσον αφόρα για τις καλλιτεχνικές παρεμβάσεις του swimmingcromel εγώ συμφωνώ οσόν αφορα την πανίδα!!!

Θα μαζέψει και κόσμο στο περίπτερο 8)

εσυ Δημητρη συμφωνεις.......καποιοι αλλοι που μολις το ειπα σαν ιδέα ειπαν οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

και σα να μην έφτανε αυτο, την Πέμπτη το απόγευμα κάποιος ανύποπτος στηριχτής του κλάμπ που έλεγε οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σε αυτην την ιδέα στο τέλος ΠΗΓΕ και πήρε ΔΥΟ................ ΔΥΟ κιολας......οχι τίποτα αλλο....η μια τον πείραζε.....καταλαβατε???? πήρε ΔΥΟ ............ΠΑΝΙΔΕΣ μονος του και της έφερε στο περίπτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......Αυτα......για ξεκαθαρίζουμε λίγο τα πράγματα.....και οχι τιποτα αλλο.....απο την κακία του η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που έβγαλε με τα κοριτσάκια απο την.......... ''''''κακία''''' .........____ :-)))))))) ____ ............... του.................... βγήκε ΘΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ χεχεχεχεχεχεχε

Edited by swimmingcromel
Link to comment
Share on other sites

Ανεβάστε την φωτογραφία τώρα! Να δούμε και εμείς αν ήταν καλή η πανίδα! 8)

album: Gallery > Auto Show & Exhibitions > 4th Auto-moto Show 2009

Link to comment
Share on other sites

Βασικά τις δύο πανίδες εγώ τις φώναξα για να βγάλουν φωτογραφία στο περιπτερό μας αλλά τις παραχώρησα ευγενικά στην αγκαλιά του Doctordim! ;)

Οχί για να δείτε τι μεγαλόψυχος είμαι.

Υ.Γ. Την φωτογραφία την εβγαλά θολή κατα λάθος tongue.gif

Υ.Γ.2 Θα ξαναβγάλω ομώς με τις πανίδες μια καλή φωτογραφιά με μένα μέσα 8)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.