Jump to content
solaris2k7

Θόρυβοι στο πίσω μέρος

Recommended Posts

Λοιπόν σχετικά με το τρίξιμο στους πίσω καπλαμάδες το χαρακτηριστικό ΄΄ κρακ ΄΄ σήμερα διαπίστωσα ταξιδεύοντας από Λαμία – Καρπενήσι με πολύ βροχή δεν ακουγόταν απολύτως τίποτα!την διαδρομή την κάνω συχνά και πάντα στις κλειστές στροφές του Τυμφρηστού ακουγόταν πολύ έντονα. Συμπεραίνω λοιπόν ότι ο ήχος το ΄΄ κρακ κρακ ΄΄ θα πρέπει να προέρχεται από το κάτω μέρος του αυτοκινήτου και με το νερό η τριβή δεν ακουγόταν. Όταν γύρισα που δεν έβρεχε άρχισε πάλι να το κάνει. Πιστεύω ότι κάποια πλαστικά στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου προκαλούν τον θόρυβο ο οποίος αντανακλούσε και ακούγετε μέσα στην καμπίνα και στους πίσω καπλαμάδες περίπου ανάμεσα στο μικρό ηχείο και στην κεντρική κολόνα, εμένα εκεί ακούγετε. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να το πάω τα πρωινά στο servis και δεν θέλω να το αφήσω και να το πάρω το μεσημέρι θέλω να είμαι παρών στον έλεγχο. Αν κάποιος από σας το πάει νωρίτερα από μένα και του κάνει τον θόρυβο ας τους το πει.

Link to comment
Share on other sites

παιδια εχω και γω προβλημα με το scirocco μου εχω κανει αρκετα χιλιομετρα 35000 για την ακριβεια και τα τριξιματα δεν λενε να σταματησουν .........το κλασσικο που ακουγεται σχεδον σε καθε λακουβα ειναι ενα τικ τικ τικ απο τον αριστερο κεντρικο αεραγωγο του κλιματισμου μου εχει σπασει τα νευρα δεν ξερω τι να κανω να παω να τους πω να μου το αλλαξουν ????? και αν μετα ειναι χειροτερα και τριζουν τα παντα???...........ο αλλος θοριβος που ειναι ακομα πιο ενοχλητικος προερχεται απο την κολωνα του οδηγου (ειδα το εχει αναφερει και καποιος αλλος πιο πριν) οχι παντα ομως μονο σε κλειστες στροφες με γρηγορη οδηγηση αλλα ειναι αρκετα εκνευριστικο!!! δεν ξερω τι να κανω ...δεν νομιζω να ειμαι αρκετα περιεργος επειδη δεν θελω να ακουγεται τιποτα !!! περιμενω τα σχολια σας....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.