the_winner Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 δεν εχει καμια σχεση ο ηχος με τον εγκεφαλο...Το mechatronic μπορει να χαλασει και με 0 χιλιομετρα..θα δεις οτι και το mechatronic να αλλαξεις ο ηχος θα ειναι ακομη εκει ...Ο ηχος δεν οφειλεται στο mechatronic ...και ολοκληρο σασμαν να αλλαξεις παλι θα ακουγετε ...Εμενα μοντελο 2012 scirocco dsg7 και ακουγετε ΠΑΝΤΑ Quote
kostastroxokinisi Posted July 2, 2012 Report Posted July 2, 2012 Παιδιά καλησπέρα, προτείνω να απαιτήσετε αλλαγή στο mechatronic ή πως αλλιώς το λένε γιατι εγώ έχω αυτό τον ήχο από όταν το πήρα πριν 3 χρόνια, τον αγνόησα γιατί δεν είχε κάποια δυσλειτουργεία, και τώρα μετά απο 50000χλμ μου έμεινε απο σασμάν( κάηκε ο εγκέφαλος του σασμάν). Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει αν πάω αντιπροσωπεία αλλά δυστυχώς νοιώθω ότι αυτό θα ξαναγίνει ακόμα και αν το φτιάξω.... φίλε έχω και γω το ίδιο πρόβλημα μάλλον και είμαι εκτός εγγύησης. εσύ τί έκανες με το πρόβλημα σου ? περιμένω... εύχαριστω! Quote
the_winner Posted July 2, 2012 Report Posted July 2, 2012 φιλε εκανες αυτο που σου ειπαμε? Πηγες αντιπροσωπεια?εμαθες τι εχει το σασμαν? Πηρες στα κεντρικα να τους πεις για το γνωστο προβλημα? Quote
aggelos-scirocco Posted October 14, 2013 Report Posted October 14, 2013 file rotisa ki egw se adiprosopia exw ena scirocco dsg7 kai mou kanei to idio kai mou eksigisan epidi einai ksiro den exei ladi mesa kani afto to thorivo malista piga kai alaksa polidisko epidi nomiza oti ixe vlavi kai pali kanei to thorivo. Quote