Jump to content
kouliss

22nd Gti International Show, Leicester, Uk

Recommended Posts

Η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων Volkswagen, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στο 22ο GTI International Show, που θα πραγματοποιηθεί στο Leicester της Αγγλίας στις 27 και 28 Ιουνίου.

Στη φετινή διοργάνωση, για πρώτη φορά, θα δώσει το παρόν της λέσχη εκτός αυτών της Βρετανίας, και αυτή θα είναι το Hellenic VWClub! Το οποίο θα εκπροσωπηθεί από το όχημα του ¶ρη (White V GTI). Ωστόσο αναζητούνται 1 ή 2 άτομα* που θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση της παρουσίας μας.

Όσα μέλη ενδιαφέρονται να επισκεφτούν το Show και να ενισχύσουν την παρουσία μας μπορούν να ελέγξουν τον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης (www.gtiinternational.co.uk), όπου μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια εισόδου.

Το κόστος τους διαμορφώνεται ως ακολούθως:

  • £14 (16,20euro) για προαγορά,
  • £17 (19,70euro) για επί τόπου αγορά στα ημερήσια,
  • και £25 (29euro) για προαγορά 2ήμερου Pass.

Να σημειώσουμε ότι για όσους θέλουν να έρθουν 1 ημέρα, κερδίζουν £3 στην προαγορά, ενώ κερδίζουν και £9 στην τιμή του Σαββατοκύριακου! Επίσης να αναφερθεί πως κατά την διάρκεια του γεγονότος απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ, από τις 9 το πρωί που ανοίγει μέχρι τις 5 το απόγευμα που κλείνει και τις 2 ημέρες. Γενικά τις υπόλοιπες στιγμές το αλκοόλ επιτρέπεται σε λογικό μέτρο και όριο (να μην τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων από τις άλλες λέσχες).

Ακόμα είναι δυνατή η έκδοση εισιτηρίου με το όνομα της λέσχης μας κατά την διαδικασία ηλεκτρονικής έκδοσης του. (Επιλέγετε το όνομα της Λέσχης μας στο Drop down Menu.)

Για πληροφορίες συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε τον υπεύθυνο της συμμετοχή μας, ¶ρη Λατουσάκη, στο τηλέφωνο 6984 24 25 26, ή ηλεκτρονικά στα info@vwclub.gr και latousakis@vwclub.gr .

*Σημεία συμμετοχής

Τα άτομα που θα συμμετάσχουν σε αυτό το εγχείρημα θα πρέπει να είναι ηλικίας άνω των 28 ετών με επαρκή οδική εμπειρία υπό συνθήκες συνεχούς οδήγησης/παρακολούθησης του δρόμου και παράλληλα θα συνδράμουν στα έξοδα μετακίνησης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συνυπολογίσουν τα ατομικά τους έξοδα π.χ. φαγητό, τσιγάρα, διασκέδαση κλπ. Να σημειωθούν τα ακόλουθα:

-Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι μια εκ των δυο προτεινόμενων και εμφανίζονται στους χάρτες Α - οδικά και Β - οδικά και πλοίο.

-Ενδεικτικά το κόστος μετακίνησης και διαμονής ανά άτομο υπολογίζεται περίπου ως ακολούθως Διαδρομή Α: 2 άτομα= 940 ευρώ, 3 άτομα= 790 ευρώ και Διαδρομή Β: 2 άτομα= 895 ευρώ, 3 άτομα= 773 ευρώ.

-Η διαμονή έχει υπολογιστεί για χρήση δίκλινου ή τρίκλινου δωματίου.

-Το κόστος της Διαδρομής Β έχει υπολογιστεί με τη χρήση διακεκριμένων θέσεων αεροπορικού τύπου στην άνοδο (ΜΙΝΟΑΝ), και αεροπορικού τύπου στην κάθοδο από Ιταλία (ΑΝΕΚ), με δυνατότητα αγοράς κλίνης εν πλω για όποιον το επιθυμεί, με διαφορά περί τα 80 ευρώ επιπλέον, βάσει τιμοκαταλόγου των 2 ακτοπλοϊκών εταιριών.

-Στην Αγγλία η οδήγηση θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου από τον ¶ρη καθώς λόγω του ότι έχει ζήσει στην Αγγλία έχει εμπειρία στην ανάποδη (δεξιά) οδήγηση. Οι 2 μόνες περιπτώσεις να οδηγήσει και κάποιος άλλος, θα είναι αν έχει ζήσει επίσης στην Αγγλία ή την Κύπρο, ή αν έχει εμπειρία Αριστεροτίμονου αυτοκινήτου σε Δεξιοτίμονη χώρα (από εκπαίδευση σε σχολή ασφαλούς οδήγησης).

-Στη πρώτη διαδρομή η Θεσσαλονίκη αποτελεί την αφετηρία και το τέρμα του ταξιδιού ενώ στη δεύτερη διαδρομή αφετηρία και τέρμα ταξιδιού ορίζεται η Ηγουμενίτσα ή η Πάτρα αν κάποιος το επιθυμεί.

-Στα έξοδα δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα εισιτηρίου για την έκθεση.

-Απαιτείται η έκδοση διεθνούς άδειας οδήγησης περίπου 85 ευρώ με 3 έτη ισχύς και αφορά ατομικό έξοδο για την πρώτη διαδρομή λόγω διέλευσης από χώρες μη μέλη της ΕΕ (Σκόπια, Σερβία). Η οδήγηση στα οδικά δίκτυα των χωρών αυτών, χαρακτηρίζονται ως απολύτως ασφαλείς από την ΕΛΠΑ (επίσημος φορέας για τις μετακινήσεις και τη Διεθνή ¶δεια Οδήγησης στην Ελλάδα).

-Το κόστος που αναγράφεται παραπάνω είναι ενδεικτικό επίσης ίσως πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στην διαδρομή ανάλογα των καταστάσεων.

-Στην περίπτωση της Διαδρομής Α (οδική), η διάρκεια του Ταξιδιού είναι από τις 24 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου που γίνεται ο επαναπατρισμός (οποια ώρα της ημέρας). Στην Διαδρομή Β, η διάρκεια του Ταξιδιού είναι από τις 23 Ιουνίου 0830 το πρωί (αναχώρηση του πλοίου από Ηγουμενίτσα) μέχρι την 1η Ιουλίου στις 2030 το βράδυ, που προσαράζει στην Ηγουμενίτσα το πλοίο. Αν κάποιος επιβιβαστεί από Πάτρα για να αποφύγει τη διαδρομή Νότια Ελλάδα - Ηγουμενίτσα, μπορεί να επιβιβαστεί στις 22 Ιουνίου στις 2359 από το λιμάνι της Πάτρας.

-Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο στη διαδρομή. Το αμάξι θα είναι ελεγμένο και έτοιμο για τέτοια διαδρομή. Στην οποιαδήποτε περίπτωση απροόπτου, ο επαναπατρισμός σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης/ανωτέρας βίας, γίνεται με τα έξοδα του κάθε συμμετέχοντα. Επίσης, οι συμμετέχοντες που εργάζονται, θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει στην άδειά τους ένα περιθώριο 2 ημερών επιπλέον των ενδεικτικών ημερομηνιών λήξης του ταξιδιού.

-Τυχόν πρόστιμα για παραβάσεις του ΚΟΚ, βαραίνουν εξ ολοκλήρου τον οδηγό που θα βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στο τιμόνι. Συνυπαίτιος θεωρείται ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μέχρι του σημείου της ιδιοκτησίας, αλλά σε ακραίες περιπτώσεις (ακινητοποίηση, κατάσχεση, κλπ κυρώσεις από αίτια μέθης ή επείδηξης ικανοτήτων), ο υπαίτιος είναι υπόχρεος για την κάλυψη του επαναπατρισμού όλων των συμμετεχόντων.

-Αναλυτικά τα έξοδα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα συζητήσουν με τον ¶ρη.

Εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Link to comment
Share on other sites

Ε, ΝΑΙ λοιπόν! Θα είμαι εκεί ;)

Να πας, να πας!!

Με τετοιο car που εχεις..... :cry::ninja:

Link to comment
Share on other sites

αντι για ηλικιακο οριο γιατι δεν βαζεται καποιον επαγγελματια οδηγο με γνωσεις και την αναλογη αντοχη φυσικα πχ εγω ειμαι 24 αλλα απο τα 16 ειμαι σε ενα φορτηγο επανω ενας 28χρονος εχει παραπανω εμπειρια απο εμενα στην πολυωρη οδηγηση η στην "αναποδη" οδηγηση?απλα ενα εγχειρημα φερνω να εχετε κατα νου δεν το παιζω εξυπνος :D

Link to comment
Share on other sites

Απ' όσα διάβασα , πιστεύω ότι θα είναι γ......α !!!! Ποιοι θα είναι άραγε οι άλλοι 2 τυχεροί ?????

¶ρη , καλά να περάσεις αγορίνα εκεί πάνω !!!!!!

Link to comment
Share on other sites

αντι για ηλικιακο οριο γιατι δεν βαζεται καποιον επαγγελματια οδηγο με γνωσεις και την αναλογη αντοχη φυσικα πχ εγω ειμαι 24 αλλα απο τα 16 ειμαι σε ενα φορτηγο επανω ενας 28χρονος εχει παραπανω εμπειρια απο εμενα στην πολυωρη οδηγηση η στην "αναποδη" οδηγηση?απλα ενα εγχειρημα φερνω να εχετε κατα νου δεν το παιζω εξυπνος :lol:

Δεν είναι όμως όλοι οι 24χρονοι σαν κι εσένα Μιχαλάκη... Πολλοί (αν όχι όλοι) δεν ξέρουν καν τι θα πει φορτηγό, πόσο μάλλον πολύωρη ΣΟΒΑΡΗ οδήγηση.

Μακάρι να μπορούσες να ερχόσουν.

Link to comment
Share on other sites

καλη επιτυχια αρη στον διαγωνισμο αλλα κ στην ασφαλη μεταβαση εσενα κ οχηματος σου.τι θα διαλεξετε road trip η boat trip?

UK θα περασεις σιγουρα καλα κ βλεπω serious massdubations tongue.gif

Link to comment
Share on other sites

Ακτοπλοδικώς θα γίνει τελικά! Συμφέρει πιο πολύ, και μάλιστα μέσω Ανκόνας... Οσο για το MassDUBation, είναι το μόνο σίγουρο! :lol:

Link to comment
Share on other sites

νομιζω ειναι περιττο να σου πω να βγαλεις φωτος αλλα δεν ειναι να σου ζητησω να μας τις δειξεις απο κοντα οταν με το καλο επιστρεψεις

Link to comment
Share on other sites

Μπραβο ρε παιδια!!! Παμε να τους δειξουμε πως το κανουν οι Ελληναρες!!! :lol:

Edited by Stergios Pisiotis
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη εγω που ειμαι 20 ειμαι ασχετος απο οδηγηση....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δηλαδη καποιος που θα βγαλει διπλωμα στα 28 του μπορει να συμμετασχει! :lol: :lol:

Καλο ακουγετε μακαρι να μπορουσα να παω και να δω και αλλα τερατακια εκει!καλη επιτυχια WhiteVGti περιμενουμε εντυπωσεις...

Link to comment
Share on other sites

Κάποιος που θα βγάλει στα 28 του δίπλωμα, απλά δε θα έρθει!

Κάποιος που θα έχει δίπλωμα, αλλά και 12 πόντους μαζεμένους, απλά δε θα έρθει!

Κάποιος με επαγγελματικό, θα πει πως είναι άνω των 21 και με τουλάχιστον 3 χρόνια δίπλωμα και με 0 πόντους, αλλιώς δύσκολα θα είχε επαγγελματικό, οπότε πιο πιθανό να έρθει!

Σημασία δεν έχει να είναι ασφαλές το αμάξι μου. Σημασία έχει να είμαι ασφαλής εγώ και ο συνοδηγός μου! Ε, και σίγουρα ένας που είναι 28, έχει ξεκ4υλώσει πιο πολύ στο τιμόνι από έναν 20χρονο! Πιθανόν και το αντίθετο, αλλά σε αυτή την περίπτωση ίσως να είναι πιο φορτωμένος σε πόντους!

Οπως και να έχει, όσοι δηλώνουν συμμετοχή ελέγχονται απ' ευθείας μέσα στη ΓΑΔΑ στην Ασφάλεια με τα στοιχεία τους, και μαθαίνω αν έχει κάποια δίκη, καταδίκη, πόντους, κλπ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δε με ενδιαφέρει αν έχει κάποια καταδίκη για τι καταδικάστηκε (αν και δε μου έτυχε να εμφανιστεί κανένας, εκτός από έναν που εκκρεμεί ακόμα δικαστήριο), αλλά ΑΝ έχει ιστορικό, και αν έχει πόντους! Είπαμε, σημασία έχει η ασφάλεια του καθενός! Πόσο μάλλον και των 2 ή των 3 μας σε ένα τέτοιο ταξίδι!

Πάντως μέχρι στιγμής, ο 2ος τυχερός έχει βρεθεί και προκειμένου να είναι καλυμμένος πρέπει να κανονίσει κάποια διαδικαστικά! Τα ονόματα των τελικών ή του τελικού ταξιδιώτη θα ανακοινωθούν εδώ, σε περίπου 8 ημέρες, μιας και η αναχώρηση θα είναι στις 23 του μήνα!

Link to comment
Share on other sites

Kαλα αυτο που λες για την ηλικια απλα δν ισχυει...Να δεις ο πατερας μου που ειναι 45 χρονων πως κανει οταν περνει το δικο μου...Επειδη ομως στελνεις εσυ το δικο σου αμαξι εχεις καποια σταθμα και στανταρ που θες απο τον αλλο...Οποτε παω πασο!

Edited by Golf_Mk2
Link to comment
Share on other sites

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΥΝΟΛΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΜ ΤΟΜ GPS ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ (εντός Ηπειρωτικής Ευρώπης): 1550

ΣΥΝΟΛΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΜ ΤΟΜ GPS ΕΝΤΟΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ: 320 + τα γούστα μας! :D

ΣΥΝΟΛΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΜ ΤΟΜ GPS ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (εντός Ηπειρ. Ευρώπης): 1540

Χιλίομετρα 1ης ημέρας 24: 800

Χιλιόμετρα 2ης ημέρας 25: 850

Χιλιόμετρα 3ης ημέρας 26: 160-300

4η ημέρα: GTI International

5η ημέρα: GTI International

Χιλιόμετρα 5ης ημέρας 28: 160

Χιλιόμετρα 6ης ημέρας 29: 420

Χιλιόμετρα 7ης ημέρας 30: 980

Χιλιόμετρα 8ης ημέρας 1/7: 240

23/06/2009 1930: ΑΡΓΟΤΕΡΗ επιτρεπτή άφιξη στην Ηγουμενίτσα

23/06/2009 2300: Απόπλους για Ανκόνα

24/06/2009 1500 (τοπική): Αφιξη Ανκόνα, αναχώρηση ανόδου.

Οδήγηση από 400 χιλιόμετρα ο κάθε οδηγός (από 4 ώρες με τις στάσεις)

24/06/2009 βράδυ: Διανυκτέρευση στο MULHOUSE.

25/06/2009 0930: Αναχώρηση.

Οδήγηση από 370 χιλιόμετρα ο κάθε οδηγός (από 3.5 ώρες με τις στάσεις + 1:30 ώρα κενό)

25/06/2009 1800: ¶φιξη στο Καλαί (λιμάνι εξόδου από την ηπειρωτική Ευρώπη προς Βρετανία).

25/06/2009 2000: Επιβίβαση στο πλοίο για Βρετανία.

25/06/2009 2030 (τοπική): Αφιξη στο Dover.

25/06/2009 2230: Αφιξη στο Λονδίνο, διαμονή.

26/06/2009 1100: Αναχώρηση από Λονδίνο.

26/06/2009 ό,τι ώρα: Αφιξη στην περιοχή του Leicester, τακτοποίηση, διανυκτέρευση.

27/06/2009 0800: Αναχώρηση από Leicester προς το χώρο του show για να μπει το αυτοκίνητο μέσα.

27/06/2009 1710: Κλείσιμο της έκθεσης, επιστροφή στο Leicester, διασκέδαση, διανυκτέρευση. Θα εξαρτηθούν από την παρέα και τον κόσμο στην έκθεση το θέμα διανυκτέρευσης και διασκέδασης!!

28/06/2009 0815: Αναχώρηση για το χώρο της έκθεσης.

28/06/2009 1700: Κλείσιμο της έκθεσης, αναχώρηση για Λονδίνο

28/06/2009 2100: Αφιξη Λονδίνο, τακτοποίηση, ό,τι θέλουμε!

29/06/2009 1000: Αναχώρηση από Λονδίνο για Dover

29/06/2009 1300: Απόπλους για Ηπειρωτική Ευρώπη

29/06/2009 1600(τοπική): ¶φιξη στο Καλαί, αναχώρηση επιστροφής προς Ιταλία

Οδήγηση 300 χιλιόμετρα (3 ώρες με τις στάσεις).

29/06/2009 βράδυ: Διανυκτέρευση στο Reims.

30/06/2009 1000: Αναχώρηση.

Οδήγηση από 490 χιλιόμετρα (από 5:30 ώρες με τις στάσεις).

30/06/2009 2100: Διανυκτέρευση στη Bologna.

01/07/2009 1000: Αναχώρηση.

Οδήγηση 240 χιλιόμετρα μέχρι το λιμάνι (2 ώρες οδήγηση).

01/07/2009 1330: ΑΡΓΟΤΕΡΗ επιτρεπτή άφιξη στην Ανκόνα, προετοιμασία επιβίβασης.

01/07/2009 1700: Απόπλους για Ηγουμενίτσα

02/07/2009 1000 (τοπική): Αφιξη Ηγουμενίτσα, λήξη διαδρομής!

ΚΑΡΑΒΙΑ

ΜΙΝΟΑΝ: Ηγουμενίτσα - Ανκόνα - Ηγουμενίτσα: 201 ευρώ σε 4κλινη καμπίνα κατ' άτομο.

P&O Ferries: Καλαί - Ντόβερ - Καλαί: 35 ευρώ κατ' άτομο

ΜΙΝΟΑΝ: Επιβάρυνση στον 2ο επιβάτη 48 ευρώ για το αυτοκίνητο (97 ευρώ με επιστροφή για 2 άτομα)

Οι παραπάνω τιμές είναι τελικές, με την επιστροφή και όλους τους λιμενικούς φόρους και τέλη.

Στη ΜΙΝΟΑΝ το δικό μου και του αυτοκινήτου ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ. Του 2ου επιβάτει ΔΕΝ έχει αγοραστεί.

Στην P&O Ferries, ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

24-25/06 Γαλλία: Mullhouse, Arcotel Hotel (33 ευρώ)

25-26/06 Αγγλία: Express by Holiday Inn, Dartford, London (75 ευρώ)

26-27 & 27-28/06 Αγγλία: Holiday Inn, Leicester City Centre (124 ευρώ = 62 x 2 βράδια)

28-29/06 Αγγλία: Express by Holiday Inn, Dartford, London (75 ευρώ)

29-30/06 Γαλλία: Express by Holiday Inn, Reims (65 ευρώ)

30/06-01/07 Ιταλία: Holiday Inn Bologna, Via Emilia (59 ευρώ)

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ: 430 ευρώ (215 ανά ταξιδιώτη).

ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΘΕΙ

Τα πιο πολλά είναι Holiday Inn, καθώς έχω κάρτα μέλους και μπορώ να παίρνω πιο καλές τιμές.

ΒΕΝΖΙΝΕΣ

Προϋπολογισμός καυσίμων (με 450 χιλιόμετρα το γέμισμα των 50 λίτρων, βάσει μέσης τιμής €1.23/lt): 7,5 γεμίσματα, 465 ευρώ.

Προϋπολογισμός καυσίμων (με 400 χιλιόμετρα το γέμισμα των 50 λίτρων, βάσει μέσης τιμής €1.23/lt): 9 γεμίσματα, 550 ευρώ.

ΜΕΣΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ: 500 ευρώ (250 ανά οδηγό).

Ευρωπαϊκές Τιμές Καυσίμων (Πανευρωπαϊκή αναφορά της 31ης Μαϊου 2009)

Ιταλία: 1,23 - 1,32

Ελβετία: 1,08 - 1,17

Βέλγιο: 1,28 - 1,33

Λουξεμβούργο: 0,91 - 1,03

Γαλλία: 1,22 - 1,32

Βρετανία: 1,12 - 1,25

ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΑΝΑ ΕΠΙΒΑΤΗ ΣΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ:

201 καράβι + 97 καράβι και επιβάρυνση αυτοκινήτου + 215 ξενοδοχεία + 250 βενζίνες = 763 ευρώ

Το καράβι Ελλάδα-Ιταλία-Ελλάδα μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ πιο οικονομικό με αγορά θέσης σαλονιού και στα 2 δρομολόγια (100 ευρώ κέρδος), αν το επιθυμεί ο 2ος επιβάτης.

Link to comment
Share on other sites

*** ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ***

ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ!!!

ΤΥΧΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ, ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΝΙΣΤΗ. ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ, ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Χαρακτηρίστε με όπως θέλετε. Αλλά στο χώρο μου θα σεβαστείτε αυτόν τον απλό κανόνα!

Link to comment
Share on other sites

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ!

Μέχρι στιγμής, ευχαριστούμε την εταιρία GT-INNOVATION!

Link to comment
Share on other sites

*** ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ***

ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ!!!

ΤΥΧΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ, ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΝΙΣΤΗ. ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ, ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Χαρακτηρίστε με όπως θέλετε. Αλλά στο χώρο μου θα σεβαστείτε αυτόν τον απλό κανόνα!

100.000.000 φορές σωστός !!!!! B)

Link to comment
Share on other sites

περιεργε!!!!ας ερχομουν κι ας τολμουσες να πεις τπτ...θα σε κατεβαζα κατω tongue.gif xaxaxaaxaxxa

να περασετε τελεια μαν και πανω απ ολα προσοχη!!!!!

ααααα και που 'σαι....κατι μου λεει οτι θα ειναι πιο βαρυ το golf στην επιστροφη B)

Link to comment
Share on other sites

ωραίο ακούγεται το ταξίδι και η όλη φάση! καλά να περάσετε!

το παρακάτω ωστόσο μου χτύπησε λίγο άσχημα όταν το διάβασα...

... όσοι δηλώνουν συμμετοχή ελέγχονται απ' ευθείας μέσα στη ΓΑΔΑ στην Ασφάλεια με τα στοιχεία τους, και μαθαίνω αν έχει κάποια δίκη, καταδίκη, πόντους, κλπ...
Link to comment
Share on other sites

Ξέρω εγώ όμως ρε Τριαντάφυλλε τι άτομο θα βάλω στο αμάξι μου; Ωτοστόπ δεν παίρνω, κι αυτό, όσο κι αν συμμετέχει ο άλλος, μπορεί να θεωρηθεί εξ ίσου επικίνδυνο, οπότε ο έλεγχος είναι υποχρεωτικός για την ασφάλεια όλων! Φυντάνια πάντως δε βγήκαν, και εννοείται πως εκτός από τον τελικό συνοδηγό, κανενός άλλου τα στοιχεία (όνομα) δε θα μαθευτεί. Πόσο μάλλον τα λοιπά στοιχεία!

Edit: Λόγω παρελθόντος, έχω τη δυνατότητα να μαθαίνω τα στοιχεία αυτά, όπως έχω και την υποχρέωση να κρατάω τα στοιχεία τους μυστικά, και να ενημερώνω για την ενέργεια αυτή. Βάσει Νόμου.

Edited by White V GTI
Link to comment
Share on other sites

Καλά κάνεις Αρη!!! ;)

Δικό σου το αυτοκίνητο, δική σου η ευθύνη, δικές σου και οι όποιες ενέργειες επιλέξεις για να είσαι πιο ήσυχος και ήρεμος! rtfm.gif

Καλό σας ταξίδι, προσοχή στο δρόμο και καλή διασκέδαση! :rolleyes::rolleyes::thumbsup:

Σας εύχομαι να περάσετε super τέλεια!!! new_lol.gifnew_lol.gifnew_lol.gif

Και όπως λέω πάντα:

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠ@ΤΣΟΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!! smurf2.jpg

Edited by HOULIO
Link to comment
Share on other sites

θα γουσταρα να ερθω με το δικο μου GTI και να μαζευομασταν 5-6 GTI και ναπηγαιναμε. συνχαρητηρια για την οργανωση καθωες εχεις μετρησει τα παντα.

παντως για Αγγλια και λογω καποιων προβληματων αυτη την εποχη δε θα ελεγα ναι αλλα για Γερμανια ναι

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.