Jump to content
lawrence-gr

ιμαντας χρονισμου.

Recommended Posts

παιδια σε seat ibiza,καθε ποτε πρεπει να αλλαζω τον ιμαντα.Μου ειπαν για 60.000 αλλα μου ακουγεται πολυ λιγο σαν χιλιομετρα...δεν μου το ειπαν απο την seat.Το ειπε εξωτερικο συνεργειο κ υποψιαζομαι οτι θελει να βγαλει κανα τριημερο στην χαλκιδικη ο τυπος.τι ξερετε λοιπον?ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

το βιβλιο αυτοκινητου τι λεει;

εγω παντως τον αλλαξα στα 60κ οπως ακριβως λεει και το βιβλιο του αυτοκινητου.polo 6n2 101ps .

Link to comment
Share on other sites

φίλε μου και εμένα στο ibiza 101 (2001) που είχα μου είπαν να αλλάξω στα 60,000 ΚΜ και το έκανα. Ιδίως τώρα, που είναι καλοκαίρι και οι ζέστες θα ταλαιπωρούν περισσότερο τον ιμάντα σου, προτείνω να τον αλλάξεις.

Η αλλαγή είναι προληπτική (δεν έχει δηλαδή σημασία το πόσο έχει φθαρεί ο ιμάντας ή όχι) γιατί αν σπάσει, θα σου κάνει μεγάλη ζημιά. Επίσης ο μαστορας θα σου προτείνει να αλλάξεις και αντλία νερού μαζί, γιατία να σου χαλάσει αργότερα θα πρέπει πάλι να λύσει τον ιμάντα.... το τριήμερο δεν το βγάζει από αυτή τη δουλειά γιατί τα ανταλλακτικά είναι πανάκριβα (αν σου βάει τα οριτζιναλ).

Link to comment
Share on other sites

Σετ χρονισμού γνησιότατο αν ψάξεις το βρίσκεις κ με 120-150 ευρω για 1.4 κ 1.6 (όταν λέω γνησιότατο εννοώ χωρίς το σήμα της vw group, απλά της εταιρίας που το φτιάχνει). Τώρα εμένα προσωπικά τα 60000 μου φαίνονται λίγα, βέβαια έχει να κάνει κ με τη χρήση του αυτοκινήτου. πχ αν τα έχεις κάνει αποκλειστικά στην πόλη θα μπορούσες κ να τον αλλάξεις στα 60000. Αν έχεις ενδοιασμούς απλά πάρε όσο πιο πολλές γνώμες μπορείς κ πάρτο πάνω σου, γιατί όπως προαναφέρθηκε είναι κάτι τελείως προληπτικό, αφού ένας ιμάντας θα μπορούσε να σε βγάλει και 150000+ χιλιόμετρα απλά το ρισκάρεις? Εμένα πάντως σε golf iv 1.4 μου προτείναν να το αλλάξω κοντά στα 75 με 90000 (με αρκετή χρήση εκτός πόλης) και από τότε, αυτή τη στιγμή έχω 189000 χλμ κ δεν έχω ξανααλλάξει ακόμη (τώρα παω) γιαυτό κ σου λέω ότι τα 60000 είναι λίγα...

Link to comment
Share on other sites

αυτά είναι τα χιλιόμετρα που χρειάζεται αλλαγή,μην ξεχνάς οτι αλλάζουν και τους τεντωτήρες-ρουλεμάν που καταπονουνται.Γνωστός έβαλε ημιτασιόν και του κοπήκανε στα 40000κμ

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.