Jump to content
Nikos_Passat_2.0T

Golf 6 - Led Πίσω Φανάρια.

Recommended Posts

αυτο κανω φιλε...αλλα δυσκολη η αποφαση...νομιζω οτι απ τισ φωτο δεν γινεται να βγαλω ευκολα ακρη.

λοιπον παιδια ψηφιστε!!!!!

σκουροχρωμα του r

η τα ανοιχτοχρωμα?

Φίλε τα σκουρόχρωμα είναι αυτά που έβαλες πιο πάνω. Μακριά από τα ανοιχτόχρωμα, είναι άθλια.

Και μια σύγκριση :

led-unterschied-seitlich-o-kenz-21250.JPG

Edited by STELIOS_GOLF 6 TSI
Link to comment
Share on other sites

Παιδες τα συγκεκριμενα νομιζω οτι ειναι τα πρωτα που βλεπω να φερνει ελληνας..τι λετε..??

http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/parts/view/3326347/

Link to comment
Share on other sites

εψαξα στο ebay  κ τα βρηκα στα 450 χωρις τα μεταφορικα κ βασικα δεν ξερω πως να ξεχωριζει κανεις τα original απο τα αλλα.

Link to comment
Share on other sites

απο ebay τα πηρες ή μαμισια??τα hella κανουν 500 απο γερμανια ρε γαμωτο.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά καλησπέρα

θα ήθελα να ρωτήσω για  dectane με τα led, αν η εφαρμογή τους, το φώς τους και η ποιοτητά τους ειναι καλη. 

Τα εχω βρεί 275 ευρο και σκέφτομαι να τα παρω...

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια τελικα ξερει κανεις τελικα αυτα που πουλαει ο τυπος ειναι κατιdepo τα ειδα σε λειτουργια και ειναι πολυ καλα ξερει κανεις κατι απο ποιοτητα

Ρε παιδια τελικα ξερει κανεις τελικα αυτα που πουλαει ο τυπος ειναι κατιdepo τα ειδα σε λειτουργια και ειναι πολυ καλα ξερει κανεις κατι απο ποιοτητα

Link to comment
Share on other sites

παιδια πηρα αυτα τα φαναρια ειναι της hella το αυτοκινητο μου ειπαν στην αντιπροσωπεια ειναι κατασκευασμενο 27/5/2010 μπορει να μου πει καποιος πως ακριβως θα κανω την κωδικοποιηση ?

Link to comment
Share on other sites

    Να χαιρετήσω και εγώ όλους και να παρέμβω για να ζητήσω βοήθεια πάνω στο θέμα. Έχω golf 6 gti μοντέλο 2010. Ρώτησα σε κατάστημα της Θεσ/νίκης που εισάγει τα hella πίσω σκούρα με led και μάλλον δεν γνώριζαν καλά το θέμα. Μου είπαν ότι η hella ,δίνει μόνο φανάρια και θα μου δώσουν καλώδια-αντάπτορες, άλλης εταιρείας ,οπότε θα λειτουργήσουν τα φώτα χωρίς να χρειάζεται κάτι άλλο, κωδικοποίηση κ.λ.. Ισχύει κάτι τέτοιο ???  είναι σωστό ?? Τι είναι καλύτερο για το δικό μου αυτοκίνητο, σχετικά με τοποθέτηση πίσω led σε σκούρο χρώμα ??  Από που μπορεί να βρεί κανείς φθηνότερα και μιλάω μόνο για hella  ή γνήσια.

    Αυτά παθαίνουμε σε αυτή τη χώρα, όπου πληρώνουμε τα αυτοκίνητα πολύ ακριβά , χωρίς πράγματα που έπρεπε να υπάρχουν από τη μαμά, ενώ σε άλλες χώρες (Ρουμανία , Τουρκία κ.λ.) υπάρχουν ακόμη και στα πιό φθηνά 1,4 golf.

 

         Ευχαριστώ ,γειά.

Link to comment
Share on other sites

τα hella ειναι τα γνησια η αλλιως τα γνησια ειναι hella,δεν ειναι 2 διαφορετικα,για να ακριβολογουμε κι να μην μπερδευομαστε,τωρα δεν ξερω των αριθμο πλαισιου σου αλλα απο καποια ημερομηνια απλα βαζεις τους ανταπτορες κωδικοποιεις στο βαγκ κομ και ειναι ετοιμα σε παλαιοτερα μοντελα θελει αλλαγη ο εγκεφαλος δυκτιου για να υποστηριζει τα led,αλλιως στο εξωτερικο κανουν μια πατεντα με πυκνωτακια και δεν εχει σφαλμα και νομιζω και χωρις κωδικοποιηση..

Edited by Fastrabbit
Link to comment
Share on other sites

    Χαιρετώ τον φίλο μου fast. Τί γίνεται είμαστε καλά.

Λοιπόν από  τον αριθμό πλαισίου θα μπορέσουμε να ξέρουμε ??

Τα σκούρα γνήσια-hella ,είναι εμφανισιακά  ίδια (στο χρώμα κυρίως) με τα R20 ?? Αν τα R είναι πιό όμορφα , μάλλον θα τα προτημήσω.

Τέλος γιατί οι αντάπτορες να είναι άλλης εταιρείας. Δεν έπρεπε να πάνε μαζί με τα φώτα ?? Τι είναι αυτή η κωδικοποίηση τελικά ,και πώς θα γίνει δεν ξέρω, ούτε η τοπική vw γνωρίζει κάτι. Αν υπάρχει κάποιο κατάστημα που να φέρνει και να κάνει όλη τη διαδικασία τοποθέτησης-κωδικοποίησης (στη Θεσσαλονίκη), θα ήθελα να ξέρω.

    Ευχαριστώ, γειά.

Link to comment
Share on other sites

τα σκουρα gnhsia hella ειναι αυτα απο το r!2 τυποι υπαρχουν τα ανοιχτοχρωμα που φοραει το gti και το r line  και τα σκουρα το gti ed35 kai r.μην μπερδευεσαι!στην αντιπροσωπεια θα σου πουνε ποιον εγκεφαλο εχεις και αν χρειαζεται αντικατασταση,κανονικα νομιζω οι ανταπτωρες πανε μαζι τουλαχιστον στο ebay ετσι τα δινουν.η κοδικοποιηση ειναι απλη η την κανεις μονος σου με vag com η αν δεν εχεις η δεν ξερεις να το χρησιμοποιησεις,πηγαινε στην αντιπροσωπεια.

Link to comment
Share on other sites

  Ευχαριστώ ,fast.

Ρώτησα για το χρώμα, επειδή αλλοί τα λένε καπνισμένα, άλλοι σκούρα κ.λ και με μπέρδεψαν.

Βρήκα πολλά τέτοια φανάρια στο ιντερνετ με διαφορά στις τιμές. Τώρα ποιά έίναι γνήσια ,ποιά όχι ,τρέχα γύρευε, όπως και με τις αντιπροσωποίες vw, που δεν γνωρίζουν τίποτε.

Link to comment
Share on other sites

Για γνήσια hella οι πωλητές το γράφουν ,συνήθως ειναι πάνω απο 400 ευρο η τιμη τους.Τα depo η dectane η ρεπλικα τέλος πάντων βγαίνουν σε σκούρα η καπνός ενα οπως τα λένε κάποιοι,κόκκινα κανονικά και μαύρα εντελος.δλδ οι 2 πρώτες αποχρώσεις ειναι το ιδιο με τα γνήσια και εχουν και την 3η απόχρωση την μαύρη.

Link to comment
Share on other sites

http://www.carsystems.pl/golf-mk6-r20-led-taillights-no-fog-light-adapter-5k0945095q-5k0945096q-5k0945093ag-5k0945094aj,id546.html

 αυτα εχω εγω χωρις φως ομιχλης, εχει 2 οπισθεν αμα θες και φως ομιχλης ειναι αυτα
http://www.carsystems.pl/golf-mk6-r20-led-taillights-5k0945095q-5k0945096q-5k0945093aj-5k0945094aj,id324.html

 

ειναι γνησια (hella) και ηρθαν μαζι με ανταπτωρες και σε παρα πολυ συσκευασια..

fastrabbit εμενα στην αντιπροσωπεια δεν ξερουν πως να το κανουν η δεν θελουν ειναι ενας μ@λ@κ..  το ματι μου ομως πηρε bcm pq35 h δεν ξερω αμα ειχε και συνεχεια αυτος ο κωδικος. λογικα πρεπει να ειναι το μοντελο του bcm η αλλιως εγκεφαλος δυκτιου. 

Link to comment
Share on other sites

    Aricorn, οι σύνδεσμοι που δίνεις δεν ανοίγουν και όταν ψάχνω στο google υπάρχει αρκετό μπέρδεμα με τη σελίδα carsystem.  Μάλιστα μου πέταξε στην επιφάνεια εργασίας και ένα περίεργο έγραφο ακαταλαβήστικο και φοβήθηκα για ιό.

Βοήθα ,αν θές λίγο για να τα βρώ. Θα με ενδιέφερε η τιμή κυρίως, γιατί εγώ τα βρήκα στην kufatec  πάνω από 500 Ευρώ. Η Τοπική vw μου είπε ότι πρόκειται για άριστη εταιρεία, μάλιστα σου λένε και χρήσιμα στοιχεία ,όπως ότι ο εγκέφαλος δυκτίου πρέπει να δείχνει τον αρ. 500 ή πιό πάνω, ενώ άν είναι πιό κάτω πρέπει να αναβαθμήσεις  ή πρέπει το αμάξι να είναι κατασκευασμένο μετά την 45 βδομάδα του 2009.

Edited by sakiskar
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

εμενα ειναι αγορασμενο 10/7/2010 μου ειπαν οτι βγηκε απο το εργοστασιο 27/5/2010 αρα πρεπει να εχει καινουργιο bcm απο το carsystem μου ηρθαν 480 ευρω μαζι με τα εξοδα αποστολης νομιζω περιμενα 10 μερες να φτασουν βεβαια. στο site τους πηγαινε volkswagen -> Headlights & Taillights & Parts -> Taillights -> εκει εχει 3 διαφορετικα μοντελα το ενα ειναι για United Kingdom  και τα αλλα δυο ειναι που περνουμε εμεις εγω προσωπικα πηρα με τα 2 φωτα της οπισθεν γιατι με το 1 απο οταν ειχα τα μαμα δεν εβλεπα τιποτα (εχω και μεμβρανες). οσο για τιν kufatec εχω ακουσει καλα λογια + οτι δινουν και ενα gadget νομιζω που σου σβηνει το σημα της καμενης λαμπας. 

Link to comment
Share on other sites

το σημα καμενης λαμπας σβηνει με κωδικοποιηση βρε παιδια!εφοσον εχετε bcm που υποστηριζει τα λεντ..!!!!

Link to comment
Share on other sites

    Δεν τα βρήκα. Το google με βάζει σε κάποιο κατάστημα andy auto στο οποίο έχει από παλαιά golf . Είναι σε αυτό ??  ή στο ebay  ??? Γίνε αν θές πιό συγκεκριμένος.

    Εγώ αγόρασα 06/2010 και δεν ξέρω πρός στιγμήν, αλλά θα μάθω. Έχει δίκαιο ο fast αν υπάρχει νέο bcm δεν υπάρχει μετά πρόβλημα.

     Ισως να είναι καλύτερη αγορά από τους Γερμανούς, απο άποψη υποστήριξης του προιόντος  κ.λ. οι οποίοι είναι και πιό σωστοί στις συναλλαγές τους από τους άγγλους.

    Θέλω να ρωτήσω όσους ξέρουν το εξής. Μπήκα και στο site της hella.com. Εκεί βρήκα 2 ειδών σκούρα κόκκινα .Με bulb (λάμπα) λευκή και λάμπα κίτρινη. Αφορά σαφώς το εσωτερικό του φαναριού αλλά τι σημαίνει από άποψη εμφάνισης αυτό ???  ποιά η διαφορά ανάμεσα στα δύο  ???

     Τέλος, θα ήθελα την άποψη όσων τα έχουν βάλει. Είναι αξιόπιστα ή βγάζουν προβλήματα, όπως μου λένε αρκετοί σε συζητήσεις ,έξω. Δηλώνω άσχετος σχετικά με το θέμα. Ξέρω βέβαια ότι τα led είναι ωραία ,οικονομικά κ.λ.. Οι φακοί όμως π.χ. βγάζουν προβλήματα,χαλάει με τον καιρό η κεφαλή τους. Ισχύει κάτι τέτοιο στο αυτοκίνητο ???, υπάρχουν άλλα προβλήματα ???

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.