Σπύρος Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 (edited) Με αφορμή την συζήτηση για το POLO GTI 1.8Τ που λέγεται οτι μπορεί να βγεί και σε 2.0 FSI θα ήθελα την γνώμη σας. Θα προτιμούσατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο τουρμπάτο ή ατμοσφαιρικό. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα του καθένα??? Edited August 4, 2005 by Σπύρος Quote
bear Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Αν είχα να διαλέξω μεταξύ 1.8Τ και 2.0 fsi θα διάλεγα τον τούρμπο. Γιατί? 1) Έχεις καλύτερη ροπή 2) Σχετικά εύκολα φτάνει στα 250 άλογα 3) Είναι τούρμπο.... (άλλο πράγμα να ακούς το τσαφ) 4) Ο 1.8Τ θα έχει και μεγαλύτερη κατανάλωση βέβαια... Ο fsi είναι νέας τεχνολογίας και δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι αξιόπιστος (γενικά κ όχι σε σύγκριση με τον 1.8Τ) και δεν ξέρω κατά πόσο εύκολο είναι το tuning. Quote
Σπύρος Posted August 7, 2005 Author Report Posted August 7, 2005 Τα τουρμπό είναι τόσο αξιόπιστα???? το τσαφ δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστο το αυτοκίνητο πάνω από όλα. Μέσα στην πόλη ποια είναι η συμπεριφορά του τούρμπο??? Quote
Guest super sayian Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 γενικοτερα θα μου φαινοταν μαλακια να επαιρνα τετοιο αμαξωμα σε 2000 κυβικα πιο νορμαλ θα μου φαινοταν το 1.8 ασε που ειναι κατα πολυ πιο γρηγορο πιστευω κ δοκιμασμενο Quote
Σπύρος Posted August 9, 2005 Author Report Posted August 9, 2005 γενικοτερα θα μου φαινοταν μαλακια να επαιρνα τετοιο αμαξωμα σε 2000 κυβικα πιο νορμαλ θα μου φαινοταν το 1.8 ασε που ειναι κατα πολυ πιο γρηγορο πιστευω κ δοκιμασμενο ← Καλύτερα τούρμο και δοκιμασμένο??? Quote