Jump to content
alexator

Ασταθές Ρελαντί σε Golf Vi Tsi 122

Recommended Posts

ρε παιδια δεν ειναι δυνατον να το κανει μονο το δικο του επειδη δεν ειναι σωστη η μπαταρια.αν το κανουν ολα οκ να αλλαξει μπαταρια να κανει οτι χρειαζεται.αλλα δεν νομιζω οτι ολα κυκλοφορουν ετσι.αν κυκολοφορουν ετσι τοτε θελει ξυλο η vw.

Όλα τα Golf TSI από το 2006 και πέρα έχουν 45άρα μπαταρία.

Δεν το κάνουν όλα γιατί δεν έχουν ξελιγωθεί σε όλους οι μπαταρίες τους αφού δεν έχουν όλοι την ίδια χρήση-κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στα αμάξια τους!

Η VW το έκανε αυτό με το σκεπτικό οτι σε νορμάλ χρήση μια μπαταρία 45amp/h θα αντέξει για έναν μέσον όρο 5ετίας όπου και είναι ο μέσος όρος ζωής-κατοχής αυτοκινήτου στην Ευρώπη!

Τώρα αν προσθέσουμε επιπλέον ηλεκτρικά ενεργοβόρες συσκευές στα αμάξια μας τότε ενδείκνυται αλλαγή μπαταρίας με μεγαλύτερη! Αν προσέξετε σε οχήματα που πωλούνται από παραγγελία με 10 ηχεία ή navi, κτλ ... έχουν μπαταρία 61amp/h.

Link to comment
Share on other sites

Μηπως ομως αναλογα ενδεικνυται και η αλλαγη του δυναμο?

Sorry, τώρα είδα την ερώτηση!

Το δυναμό δεν χρειάζεται αλλαγή όταν βάλεις μεγαλύτερη μπαταρία, αφού ο αυτόματος (διακόπτης) του ρυθμίζει πότε και πόσο θα δουλεύει για να φορτίσει την μπαταρία. Επίσης η λογική λέει οτι θα δουλεύει για λιγότερη ώρα το δυναμό όταν έχεις μεγαλύτερη μπαταρία αφού δεν θα χρειάζεται να συμπληρώνει ισχύ τόσο πολύ όσο θα έκανε με μια μικρότερη μπαταρία, όταν υπάρχει ταυτόχρονη χρήση ενεργοβόρων αξεσουάρ!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.