Jump to content
Mythos

Caraudio24.de

Recommended Posts

Οπως ειχα αναφερει στο αλλο τοπικ για τα eshops απο εξωτερικο, παραγγειλα μπολικα καλουδια απο αυτο το μαγαζι. Η συνεννοηση γινοταν με email κυριως, αλλα και ενα τηλεφωνο που εριξα με ξυπηρετησαν (κι ας ηξεραν ελαχιστα αγγλικα :lol: ).

Το μοναδικο προβλημα ηταν η πιεση χρονου που ειχα για να παραλαβω τα πραγματα πριν φυγω διακοπες. Ειχα παραγγειλει 3 πηγες και ηχεια (ολα Pioneer!!!), και αργησαν λιγο διοτι τους ελειπε μια πηγη.

Κατα τ'αλλα η πληρωμη εγινε με εμβασμα και τα πραγματα μου ηρθαν με UPS συσκευασμενα και ολοκαινουρια με ολα τα σχετικα χαρτια και εγγυησεις (για το θεμα εγγυησεων διαβαστε το αλλο τοπικ εδω).

Γενικα το μαγαζι ειναι αξιοπιστο. Αξιζει να παραγγειλουν αρκετα ατομα μαζι λογω κοστους. Μεταφορικα πληρωσα ¤35 (για αγορα κατω απο ¤600 ειναι ¤20) και τα εξτρα απο το εμβασμα ηταν ¤26 γιατι εγινε απο καταστημα. Παρ' ολ' αυτα, ολη η παραγγελια βγηκε.... ¤300 φθηνοτερη απο εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι αυτο καντε μια ερευνα και εξω πριν αγορασετε!

Αυτα εν ολιγις, και καλες αγορες tongue.gif

.....Παω βολτα να απολαυσω ηχο και εικονα :thumbsup::D:Dtongue.gif

ΥΓ. Η τοποθετηση εγινε στο Car&Sound (συνεχεια της Λενορμαν περνοντας τη Θηβων δεξια) οπου πηγαινα πρωτη φορα. Το παιδι εκει εκανε καλη δουλεια, ειδικα με τα ηχεια, και η τιμη καλη.

Edited by Mythos
Link to comment
Share on other sites

Ε αυτο τωρα ειναι λιγο υποκειμενικο.

Σιγουρα παντως δεν φτανει τα ¤300 που γλιτωσε :o

Απο εκει και περα παιζει και ρολο ΤΙ θελεις να σου τοποθετησουν. Αν ειναι απλα μια πηγη, σιγα, αυτο στο κανω και εγω που λεει ο λογος. Αν θελει ηχεια και ενισχυτες, αρα καλωδιωσεις και βγαλε-βαλε ταπετσαριες, τοτε θα του παρουν κατι τις..... :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Stoilas

Καλά αυτό πές το στην αντιπροσωπεία, το κακό είναι ότι εκείνοι θα σε γράψουν στα παλιότερα των υποδυμάτων τους καθώς δενκαλύπτουν συσκευές που δεν έχουν εισαχθεί από τους ίδιους. Κανονικά όπως τα λες είναι Pacific αλλά δυδτυχώς δεν γίνεται έτσι στην Ελλάδα μας. Ο καθένας κάνει το μακρύ του και το κοντό του!!!

Link to comment
Share on other sites

Σχετικα με την εγγυηση καντε ενα κοπο να διαβασετε το αλλο τοπικ εδω, και θα καταλαβετε. Μην ξαναγραφω τα ιδια, ειναι πολλα. Εχω επισυναψει και τα emails, θα δειτε τι ακριβως εγινε :whistling:

Ολα αυτα πριν ακομα αγορασω τα πραγματα απ' εξω. Αν θελουν τωρα εδω στην αντιπροσωπεια ας μου πουν τιποτα :D

Δειτε απο εδω και κατω:

http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?sho...307entry47307

Edited by Mythos
Link to comment
Share on other sites

E ναι δηλαδη δεν το καταλαβα το μονο οτι εισαγουν αυτοι?

Ψαχνεις, βρισκεις αν ισχυει η Πανευρωπαικη εγγυηση, και αν αντιδρασουν με αυτο το τροπο, επικοινωνεις με το εργοστασιο και με το ΙΝΚΑ και τους αλλαζεις τα φωτα.

Link to comment
Share on other sites

Αν σου πούν κάτι τους λές. Καλός. Κλείνω να πάρω την μαμά εταιρεία ενα τηλέφωνο και να τους περάσω και ενα φαξάκι και τα λέμε σύντομα. Και επίσης οι εταιρείες σου λενε ΜΕΣΑ ΣΤΟ MANUAL οτι η εγγύηση ισχύει πανευρωπαϊκά !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.