Jump to content
apollon

Scirocco Dsg7 160

Recommended Posts

vre pedia osi exete DSG 7 otan kanete kanena patima pos to xrisimopiate sto S i sto xirokinito? pos fevgi kalitera ta exete dokimasi kai ta dio ? pies oi diafores tous?

ο τροπος λειτουργιας τους ειναι ο ιδιος..απλως στο χειροκινητο αλλαζεις οποτε θελεις εσυ..δηλαδη μπορει να μη χρειαζεται καποια στιγμη να φτασεις στον κοφτη οποτε με το χειροκινητο ανεβαζεις ταχυτητα ενω με το s θα σε κρατησει στην ιδια μεχρι να πλησιασεις τον κοφτη..οσον αφορα το θεμα των επιδοσεων,φευγει το ιδιο ακριβως..δεν αλλαζει κατι στον κινητηρα..απλως στο s σε εχει απο μονο του αυτοματα στην περιοχη βελτιστης λειτουργιας,ενω στο χειροκινητο μπορεις να βρισκεσαι κ κατω απο αυτην επειδη ακριβως οριζεις εσυ που θα βρισκεται..

απο εκει κ περα,θα σε παρακαλουσα να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες καθοτι ειναι εναντια στους ορους χρησης κ επισης δυσνοητο αυτο που θελεις να πεις..επισης,δεν χρειαζεται να κανεις 2 θεματα για την ιδια ερωτηση..

Link to comment
Share on other sites

απλως στο s σε εχει απο μονο του αυτοματα στην περιοχη βελτιστης λειτουργιας,ενω στο χειροκινητο μπορεις να βρισκεσαι κ κατω απο αυτην επειδη ακριβως οριζεις εσυ που θα βρισκεται..

Δεν ξέρω κατά πόσο το S σε έχει στην περιοχή βέλτιστης λειτουργίας.

Απλά κρατάει πολύ ψηλά τις ταχύτητες. Δε νομίζω όμως ότι o TSi δουλεύει

καλύτερα ψηλά από ό,τι στις μεσαίες.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω κατά πόσο το S σε έχει στην περιοχή βέλτιστης λειτουργίας.

Απλά κρατάει πολύ ψηλά τις ταχύτητες. Δε νομίζω όμως ότι o TSi δουλεύει

καλύτερα ψηλά από ό,τι στις μεσαίες.

ποιος σου ειπε οτι σε κραταει ψηλα?εγω ειπα στην περιοχη βελτιστης λειτουργιας..ξερω οτι με d μπορω να εχω περι τις 2.000 στρ/λ κ αν το μετακινησω στο s παει 3.000στρ/λ περιπου(δεν θυμαμαι ποσο ακριβως) κατεβαζωντας μια σχεση..κ οταν εννοω στην περιοχη βελτιστης λειτουργιας εννοω αναφερομενος στην καλυτερη αποκριση που θα εχεις σε εκεινες τις στροφες..

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγω που το οδηγήσα dsg test drive έπαθα μεγάλη πλάκα. Η αλήθεια είναι οτι είναι πρώτη φορά αλλά μου έμειναν πολύ καλές εντυπώσεις... Γι' αυτό και το παράγγειλα dsg./.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.