Jump to content
doggy

Παρουσίαση μελών

Recommended Posts

Χαιρετώ και εγώ την παρέα!

Ονομάζομαι Μαρία είμαι από Λουτράκι, πριν μια εβδομάδα έγινα κάτοχος ενός πανέμορφου και σπιρτόζου golf GTi ΜΚ4.

Ελπίζω απο εδω να μάθω αρκετά πράγματα σχετικά τα με τα VW γιατί είναι ένα εντελώς καινούριο κεφάλαιο για μένα μιας και για αρκετά χρόνια είχα (και εχω) κυρίως ιαπωνικά αυτοκίνητα και επειδή οι εντυπώσεις μου έχει αφήσει το Golf έως τώρα είναι άριστες σκοπεύω να μείνω πιστή και να επεκταθώ και σε άλλα μοντέλα της VW εν καιρό.

Αυτά και από μένα !!!! :)

Edited by MZou
Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες MZou !! Χωρίς να θέλω να μας ματιάξω , βλέπω πως άρχισαν να εγγράφονται και γυναίκες στο club μας , πράγμα το οποίο θεωρώ πολύ καλό !!! Εύγε στα κορίτσια που γράφτηκαν !! Ελπίζουμε να στηρίζετε το club τόσο στο φόρουμ , όσο και στις συναντήσεις που διοργανώνονται κατά καιρούς !! Καλή διαμονή ! :)

Link to comment
Share on other sites

Τους χαιρετισμούς μου και από εμένα λοιπόν. Παρακολουθώ χρόνια τις εξελίξεις κ γενικότερα τις συζητήσεις σας στο φόρουμ αλλά επειδή είμαι λιγάκι κοπρόσκυλο κ τεμπέλης βαρέθηκα να κάνω λογαριασμό κλπ κλπ. Ονομάζομαι Νίκος, είμαι 24 ετών, μόνιμος κάτοικος Νέας Ιωνίας Αττικής, τελειώφοιτος Τοπογράφος και ασχολούμαι με ψηφιακές χαρτογραφήσεις,GPS διάφορα άλλα τέτοια καλούδια και γενικότερα κάθε είδους σχέδιο σε Η/Υ. Εμπειρικά κατέχω γνώσεις προγραμματισμού Η/Υ και μπορώ να σας παρέχω πληροφορίες και λύσεις σε θέματα που αφορούν το software όσο και το hardware. Καβαλάω το νέο Polo 6R 1.2 TSI Highline,5 Door, με 16" ζατολάστιχα,χωρίς DSG,χρώματος κόκκινο το οποίο ακόμα στρώνεται(Δύσκολη υπόθεση γι' αυτό και το ανέλαβε ο πατέρας :p), γενικότερα βελτίωση δεν έχει υποστεί ακόμα αλλά στο προσεχές μέλλον θα γίνουν μπόλικα. Αυτά για μένα και σίγουρα θα τα πούμε και από κοντά σε κάποια συνάντηση. Θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω και να σας βοηθήσω οπουδήποτε πιάνει το χέρι μου...

Saludos

Link to comment
Share on other sites

Τους χαιρετισμούς μου και από εμένα λοιπόν. Παρακολουθώ χρόνια τις εξελίξεις κ γενικότερα τις συζητήσεις σας στο φόρουμ αλλά επειδή είμαι λιγάκι κοπρόσκυλο κ τεμπέλης βαρέθηκα να κάνω λογαριασμό κλπ κλπ. Ονομάζομαι Νίκος, είμαι 24 ετών, μόνιμος κάτοικος Νέας Ιωνίας Αττικής, τελειώφοιτος Τοπογράφος και ασχολούμαι με ψηφιακές χαρτογραφήσεις,GPS διάφορα άλλα τέτοια καλούδια και γενικότερα κάθε είδους σχέδιο σε Η/Υ. Εμπειρικά κατέχω γνώσεις προγραμματισμού Η/Υ και μπορώ να σας παρέχω πληροφορίες και λύσεις σε θέματα που αφορούν το software όσο και το hardware. Καβαλάω το νέο Polo 6R 1.2 TSI Highline,5 Door, με 16" ζατολάστιχα,χωρίς DSG,χρώματος κόκκινο το οποίο ακόμα στρώνεται(Δύσκολη υπόθεση γι' αυτό και το ανέλαβε ο πατέρας :thumbsup:), γενικότερα βελτίωση δεν έχει υποστεί ακόμα αλλά στο προσεχές μέλλον θα γίνουν μπόλικα. Αυτά για μένα και σίγουρα θα τα πούμε και από κοντά σε κάποια συνάντηση. Θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω και να σας βοηθήσω οπουδήποτε πιάνει το χέρι μου...

Saludos

Καλησπέρα ,

Καλώς μας ήρθες και καλή διαμονή !! :p

Bienvenido :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας.Ειμαι ο Κωστας,απο το Μαρουσι και στην οικογενεια εχουμε και ενα Polo 9n.Η χρηση του απο την συζυγο και τον γυιο μου και εγω βολευωμαι με ενα Suzuki NGV.Ελπιζω να περναμε ολοι καλα...

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας. Ειμαι ο Νικος 26 χρονων και εχω ενα civic vti turbo 540 αλογα τροχο :wacko:....

Στον άλλο τροχό πόσα είναι;

Link to comment
Share on other sites

Επειδή δεν πρέπει να είχα ποστάρει στο topic, έστω και μετά από καιρό να συστηθώ και να πω ότι λέγομαι Θάνος, είμαι 35 χρονών μένω Αθήνα και έχω το Golf VI TSI 160. Παλαιότερα είχα στην κατοχή μου και ένα Polo 6N2 16V 101PS, ενώ έχω αλλάξει και 3 Ιταλικά αυτοκίνητα.

Link to comment
Share on other sites

Την καλησπέρα μου σε όλους.

Ονομάζομαι Γιώργος και είμαι από την Λάρισα.

Ελεύθερος επαγγελματίας.

Έχω στην κατοχή μου ένα Skoda Octavia 5 tsi (2007) με μια παλιοφιλτροχοανη simota και πρόγραμμα overload.

Καλώς σας βρήκα !!!

Link to comment
Share on other sites

Χμμμ... έχω χάσει 3-4-5 σελίδες με κόσμο ή μου φαίνεται;

Καλωσήρθατε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοολοι και όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες !!

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας ειμαι ο Γιαννης απο Βολο.Εχω ενα polo 6n με αρκετες αλλαγες.Κριμα που αργησα να σας ανακαλυψω,θα ειχα σωθει απο πολυ ψαξιμο.Θα τα πουμε απο κοντα ομως οποτε καλως σας βρηκα.

Link to comment
Share on other sites

Γειά σας

Κ. Απο Αθήνα

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ενα 6Ν του 98 8βάλβιδο μαυρό και τελος πάντων πλέον κάποιοι απο σάς μπορεί να χρησιμοποιήσατε ανταλακτικά απ ότι περίσεψε απο το τρακάρισμα.

Τωρινό αυτοκίνητο 6Ν του 99 (τελικά αν κάνεις Test Drive και τρακάρεις χοντρά με POLO... αυτό θα ξαναπάρεις...)

8βάλβιδο

κινητήρας APQ

Τα σέρβις τα κάνω όλα μόνος μου

Κάθε 5000 χλμ λάδια φίλτρα κτλ

Σήμερα παρέλαβα κατι ιριδιόμπουζα να κάνω χαβαλέ

Φιλτροχοάνη απο Ebay με 18 ευρώ με την αποστολη πάλι για χαβαλέ

Το επόμενο μου αυτοκίνητο ελπίζω σε κανα δυο μήνες θα ειναι μια μπέμπα αλλα το 6Ν θα το έχω για πάντα.

Inside look (μόνο εγώ λείπω απο κεί μέσα)

Outside look(Οτι ακυρο αυτοκόλητο υπάρχει μπαίνει... ψάχνω τώρα να του βάλω ενα "γιατροί χωρίς σύνορα" και ένα "POLITEIA TENIS CLUB")

Παιδιά το 6Ν μιλάμε το βάζω σε εκτός δρόμου διαδρομές και είναι πολύ σκυλί.τα όποια προβλήματα ,δουλευεί σαν ταξί δεν κατεβαίνει παράθυρο συνοδηγού βαζει νερά απο κάπου πίσω κτλ... δεν με απασχολούν ιδιαίτερα γιατί το αυτοκίνητο δε μασάει.Έχει κάνει χίλια χιλιόμετρα σε μια μέρα ακατούρητο μιλάμε.με άλλο αυτοκίνητο θα έκανα μια στάση. μ αυτό δεν φοβάμαι τίποτα!!!!

Εντάξει... Απλά είσαι αλλού!!! :p

new_lol.gifnew_lol.gifnew_lol.gif

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας ειμαι ο Γιαννης απο Βολο.Εχω ενα polo 6n με αρκετες αλλαγες.Κριμα που αργησα να σας ανακαλυψω,θα ειχα σωθει απο πολυ ψαξιμο.Θα τα πουμε απο κοντα ομως οποτε καλως σας βρηκα.

Καλωσόρισες Γιάννη, κι εμείς θα χαρούμε να σε δούμε από κοντά σε κάποια από τις συναντήσεις μας.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας και απο εμενα...Ειμαι ο Κωστας απο Λειβαδεια.

Εδω και 4 μηνες εχω στην κατοχη μου ενα μαυρο Scirocco 1.4 TSI..

Μπορω να πω οτι απο τοτε που το πρωτοπηρα νιωθω οτι κατεβηκα απο τα δεντρα ή βγηκα απο τις σπηλιες αν προτιματε new_killother.gif

Εχω κανει ηδη 5800 χλμ με 2 ταξιδακια Θεσσαλονικη και κανα 2 Αθηνα...

Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι super.Το αμαξι ειναι τρενο κανονικο σε δρομο με στροφες και αερας στην εθνικη.Τα πιο ξεκουραστα και ανετα ταξιδακια που εχω κανει..Γουσταρω καθε φορα που κανω καμια βολτα,ιδιαιτερα αν ειναι μακρινη..Αν και με τις νεες τιμες της βενζινης το σκεφτομαι πολυ να το βγαλω και να το παω ταπα χεχεχεχεχε sillyhorse1rb5.gif

Το εχω "ανοιξει" κανα 2 φορες (λεμε τωρα και καμια λαλακια να περασει η ωρα) :p :p :p :p

Αφου λοιπον ειχα κανει καμια 200αρια χλμ ειπα να δω τι κανει αυτο το μαραφετι με τον τουρμποκομπρεσσορα και να του δωσω...Εθνικη οδος στο υψος του Κιλελερ,αδεια τελειως εκεινη την ωρα και μερα :o ,ελαφρια αριστερη με κλιση αν εχετε περασει καποιοι απο εκει.Την πηρα με 229χλμ (κοντερ) το GPS ελεγε 222χλμ και το τσιροτο ουτε που το ενιωσε,πιστευω πως ειχε κι αλλο να δωσει.Αν θυμαμαι καλα ημουν στις 4900-5000 στροφες* (με 6η) περιπου.SUPER!!!!!

*(Το λεω με καποια σιγουρια γιατι καινουριος και σφιχτος ο κινητηρας δεν ηθελα να τον πιεσω πολυ )

Αυτο βεβαια για λιγο γιατι ειχε δεν ειχε γραψει 1800χλμ το αμαξι...Κατα τα αλλα τα 180 τα εχει για πλακα και αβιαστα και πραγματικο τρενο με μεγαλη αισθηση ασφαλειας..

Καλα τα γκαζια αλλα παιζει ρολο και η καταναλωση..Πιστευω οτι με 150χλμ και 3200rpm με 6η δεν καιει τιποτα και τα χλμ ειναι αρκετα για ενα ξεκουραστο ταξιδι

Αυτα τα ολιγα απο εμενα..Πιστευω θα υπαρξουν πολλα να πουμε στο μελλον για τα "κουβαδακια" μας new_lol.gif

Edited by Tsabdas
Link to comment
Share on other sites

Καλωσήρθες Κώστα στην παρέα μας! Καλή περιήγηση εύχομαι εδώ μέσα! Και θα χαρούμε να σε δούμε και στις συναντήσεις μας αν ποτέ σε βολέψει.

Link to comment
Share on other sites

Kαλημέρα σε όλους. Το όνομα μου είναι Γιώργος , μένω στην Αθήνα και εδώ και 2 εβδομάδες είμαι κάτοχος ενός Polo 1.2 TSI.

Εδώ και 5 χρόνια VAGίτης με ένα Leon FR το οποίο μου κλάπηκε πριν ένα χρόνο και με ένα δεύτερο LEON 20VT4 στην οικογένεια το οποίο ανήκει στη σύζυγο.

Θα τα λέμε συχνά ελπίζω ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.