Jump to content
xaros

Το Καλύτερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Vw Κοντά Στη Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Θέλω να σας γράψω και εγώ για τις θετικότατες εντυπώσεις μου που είχα στην VW Ζώτος στα Γιαννιτσά (Υπόψιν είναι εξουσιοδοτημένος από Kosmocar). Λοιπόν πήγα εκεί μετά από τις προηγούμενες επισκέψεις στις 15,000χλμ στον ακριβό Παζαρόπουλο (Θεσσαλονίκης)οπού πλήρωσα 168 ευρώ, στον καλό και φτηνό Αρζουμανίδη (Ν. Μουδανιά) όπου πλήρωσα για το σέρβις των 30,000χλμ 200 ευρώ (απλά περίμενα σε ένα βαρετό σαλονάκι χωρις να βλέπω το αμάξι) για να φτάσω πριν λίγες μέρες στον Ζώτο όπου για το σέρβις των 45,000 έδωσα 120 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ενός αντιψυκτικού G12 που χρειάστηκε να συμπληρώσουμε (φυσικά το υπόλοιπο μπουκάλι μου το επέστρεψε). Το βασικότερο είναι ότι το σαλονάκι αναμονής είναι σε μια άκρη ΜΕΣΑ στο χώρο του συνεργείου οπότε επέβλεπα όποια εργασία γινόταν στο αμάξι μου. Επίσης ο σύμβουλος σέρβις μετά την ολοκλήρωση του σέρβς μου πρότεινε να πάμε μια δοκιμή το αυτοκίνητο (χωρίς να το σκίσουμε) όπου κατά τη διάρκεια της με ρωτούσε αν έχω συγκεκριμένα συμπτώματα στο αυτοκίνητο τα οποία έχει συναντήσει σε προηγούμενους πελάτες του (όπως N75, σκάστρες κτλ), ώστε αν χρειαστεί να αλλάξουμε ότι είναι ελλατωματικό στα πλαίσια της εργοστασιακής μου εγγύησης. Εντύπωση μου έκανε επίσης ότι είναι ο πρώτος από αυτούς που έχω επισκεφτεί που μου επέστρεψε τα λάδια που περίσσεψαν αφού τα έχω πληρώσει. Τα λάδια που χρησιμοποίησε είναι τα Castrol Edge αν δε κάνω λάθως. Προσωπικά είμαι υπερ-ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο συνεργείο και αποδεικνύει ότι μπορούμε να επισκεπτόμαστε εξουσιοδοτημένα σέρβις χωρίς να μας γδέρνουν, αρκεί να είμαστε δραστήριοι και να ενημερωνόμαστε. Δε πιστεύω ότι είναι πολλά τα 40 χλμ που απέχει από Θεσσαλονίκη και αξίζει το δρόμο μας.

Θα ήθελα τελος να αναφέρω πως σε ερώτηση μου στον Τεγούση της Βέροιας σχετικά με το κόστος σέρβις των 45,000 στο αμάξι μου μου είπε ανάλογα με το ιξώδες από τα λάδια που θέλω να χρησιμοποιήσω. Οταν του απάντησα ότι δε το κρίνω εγώ αυτό αλλά η Vw και για αυτό το λόγο ψάχνω εξουσιοδοτημένα σερβις μου είπε έλα απο εδώ να δω τι λάδια φοράς και ανάλογα θα βάλουμε. (Δηλαδή όταν θα μου έβγαζε τα λάδια θα ακουμπούσε μια σταγόνα στο δάκτυλο του και θα καταλάβαινε το ιξώδες- λέω εγώ τώρα). Τέλοσπαντων το θεώρησα λίγο ύποπτο και φυσικά δεν πάτησα ποτέ εκεί.....

Να συμπληρώσω ότι το αυτοκίνητό μου είναι ένα Golf V Tsi 140

Link to comment
Share on other sites

Δυστηχως εμαθα οτι εκλεισε...και στεναχωρηθηκα αφανταστα...για μενα η μοναδικη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα με τετοιο καλο προσωπικο ...μεγαλο κριμα πραγματικα διοτι μου ειχε κανει εντυπωση η ευγενεια αλλα και η καταρτιση των παιδιων εκει...πολυ κριμα και πανω απο ολα καλες τιμες οταν οι αλλοι μας μαδουσαν στην θεσ/νικη ...κριμα ελπιζω τουλ τα παιδια να αποροφηθουν απο αλλες αντιπροσωπειες διοτι ηταν αστερια.

Link to comment
Share on other sites

Τώρα με την κρίση σπίτι οι αλλαγές λαδιών...

Link to comment
Share on other sites

Ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για Αρζουμανιδη ...δεν ετυχε ποτε να παω .Μπορει φετος γιατι στις μεγαλες εντος πολης εχουν γινει αλλαγες στο προσωπικο λογω κρισης απο οτι μαθαινω ...Παντως και στις Σερρες ειχα μεινει ευχαριστημενος ειδικα απο τις τιμες.

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα σε όλους. από ότι καταλαβαίνω εντός θεσσαλονίκης στις τιμές Αρζουμανίδη δεν παίζει τίποτα...Ξέρει κανείς αν κάνει service τα Σάββατα γιατί λόγω εργασίας για καθημερινή αποκλείεται να προλάβω για Μουδανιά...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.