Jump to content
Guest Stoilas

Εσωτερικός φωτισμός

Recommended Posts

Guest Stoilas

Γεια χαρά.

Τις ημέρες που είχα άδεια και δεν είχα τί να κάνω είπα να ασχοληθώ με τις λάμπες που είχα αγοράσει με το group buy των δαχτυλιδιών. Το αποτέλσμα με ικανοποίησε αρκετά μπορώ να πω, τόσο ώστε να ανοίγω την πόρτα και να έχω ένα ηλίθιο χαμόγελο στο πρόσωπο.

Οι λάμπες είναι μάκρους 30cm, υπάρουν σε αρκετά χρώματα και τις αγόρασα από το www.tachoringe.de Πρόσφατα ανακάλυψα ότι ακριβώς οι ίδιες υπάρχουν και στο www.eshop.gr!

Η σύνδεση είναι αρκετά απλή, πείρα ρεύμα από την αριστερή κολώνα από το καλώδιο που στέλνει ρεύμα για την πλαφονιέρα, οπότε ανάβουν όταν ανοίξει κάποια πόρτα.

img0508232107119ms.jpg

Ίδιου τύπου λάμπα μαζί με το inverter της μπήκε και στο πορτ μπαγκάζ

img05082518437gc.jpg

Επίσης ίδιου τύπου λάμπες, μπλε χρώματος με μήκος 10cm μπήκαν στην κονσόλα. Η μία μπήκε κάτω από το mp3 player και μία πίσω απο τα χειριστήρια του a/c. Η σύνδεση σε αυτή την περίπτωση έγινε ώστε να ανάβουν με τον διακόπτη του κλειδιού και να προσέξετε θα δείτε ότι έβαλα και ένα διακοπτάκη ώστε να τα απενεργοποιώ αν θέλω.

img05082316584ke.jpg

img0508231658366uf.jpg

Edited by nikkosnet
Link to comment
Share on other sites

Πολλή καλή δουλειά My friend! Λάμπες για τις εσωχές αγόρασα και εγώ, και όταν βρω χρόνο θέλω να τις βάλω! Ποιος θα με βοηθήσει άραγε???

Edited by Polakias
Link to comment
Share on other sites

Stoilas Μπραβο πολυ καλη δουλεια!!! :D:cry:

Κι εγω εχω βαλει ΝΕΟΝ στα ποδια, εκει που εχεις βαλει τα ασπρα (τα ιδια βαλατε με τον Μιχαλη εεεε? tongue.gif ), αλλα τα δικα μου ειναι μπλε, μικροτερου μηκους, ισα ισα δηλαδη να φαινονται για να μην ειναι ενοχλητικα και στη οδηγηση.Εχω βγαλει κι εγω ενα διακοπτακι ολοιδιο με το δικο σου σε ενα κενο πλαστικο... :D

Ρευμα πηρα απο τον αναπτηρα του αυτοκινητου.Αυτο εχει και μετασχηματιστη μικρο ετσι?

Link to comment
Share on other sites

Guest Stoilas

Ακριβώς! 'Έχει ένα μικρό inverter. Όσο για το αν είναι ενοχλητικό, τουλάχιστον σε εμένα δεν είναι αφού ανοίγουν με την πόρτα. Επίσης είχα μια σκέψη: Αν μπει ένας διακόπτης 2 θέσεων, και στη μία επαφή ενώσεις τη συνεχή γείωση και στην άλλη την διακοπτόμενη από τις πόρτες, θα μπορείς να έχεις: 1. Auto όπου θα ανάβουν με τις πόρτες, 2.ΟΝ που σημαίνει συνεχώς αναμένο και 3. ΟFF δηλαδή κλειστό. Μπορεί να το κάνω μία από αυτές τις μέρες αν βρω ένα όμορφο διακοπτάκι

Edited by Stoilas
Link to comment
Share on other sites

.......Επίσης είχα μια σκέψη: Αν μπει ένας διακόπτης 2 θέσεων, και στη μία επαφή ενώσεις τη συνεχή γείωση και στην άλλη την διακοπτό,εμη από τις πόρτες, θα μπορείς να έχεις: 1. Auto όπου θα ανάβουν με τις πόρτες, 2.ΟΝ που σημαίνει συνεχώς αναμένο και 3. ΟFF δηλαδή κλειστό. Μπορεί να το κάνω μία από αυτές τις μέρες αν βρω ένα όμορφο διακοπτάκι

Πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα ετσι... :D

Link to comment
Share on other sites

TIP. Oπως ειπε και ο Μιχαλης οι ιδιου τυπου λαμπες χρησιμοποιουνται και στα cases των pc. Ψαχτειτε με αυτα γιατι σιγουρα ειναι πολυ φθηνοτερα απο τις ετοιμες λυσεις των καταστηματων με αξεσουαρ αυτοκινητων.

Κωστα εινα πενεμορφες, περιμενω demo απο κοντα καποια στιγμη. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Stoilas

Έχεις τον Μιχάλη που είστε και δίπλα.

Όσο για τιμές ναι έχεις δίκιο. Τις πήρα περίπου 12 αν θυμάμαι καλά τις 2 και στο eshop ακριβώς οι ίδιες (ίδια μάρκα χρώμα μήκος) έχουν 6,5¤!!!

Edited by Stoilas
Link to comment
Share on other sites

Guest super sayian

ρε τσουτσεκια τι θα γινει θα κλεψετε κ αλλες ιδεες μου?λωποδυτες!

βασικα με χαλαει το ασπρο

να ρωτησω κωστα αυτη η λαμπα στο a/c γινεται να μπει κ στο ιδιο στυλ στο δικο μου που ειναι climatronic?

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι οτι οταν είχα προτοακούσει για αυτό το θέμα το θεώρησα πολύ καγκουριά όταν το είδα από κοντα άλλα γνώμη. :) Είναι πολύ ωραίο

Link to comment
Share on other sites

ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΕΥΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΩ LEDS ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ!ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΜΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ!ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΣΙΝΤΙ ΘΕΛΕΙ 10 CM ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ E-SHOP?

Link to comment
Share on other sites

Για την καλωδιωση, που στηριξατε τις λαμπες, πως τις στηριξατε, πως βγαλατε τα πλαστικα του ταμπλο για να περασετε τα καλωδια και πολλα αλλα.Μην νομιζεις οτι πολλοι ασχολουνται με αυτα αρα ισως και να μην ξερουν, αλλα να θελουν να δοκιμασουν να το κανουν μονοι τους!

Link to comment
Share on other sites

Stoilas, εβαλα και εγω ρε φιλε κατι τέτοιες λάμπες πολύ καλές, σαν τις δικές σου, αν θες με πμ το τηλ του παιδιού που τις εβαλα να σου πει και τι αλλο ΜΟΝΑΔΙΚΟ ετοιμάζω για το αμάξι μου........ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας παιδια!

Ειχα κι εγω λαμπες, αλλα η μια απο τις 2 που ειχα καηκε απο την μερια του συνοδηγου, οποτε πηγα σημερα και πηρα αυτες που βαλατε κι εσεις! Παιδια για την τιμη τους ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ!!

Σημερα προλαβα να κανω την συνδεσμολογια (η μια λαμπα ρε γμτ θελει προεκταση για να φτασει στο inverter) και αυριο θα μπουν επανω!

Παιδες ειχατε προβλημα με αυτες? Και κατι...κουφο: Με τα αυτοκολλητα που ειχε μεσα τις στερεωσατε? Αν ναι, ειχατε κανα προβλημα (βλ λακουβες) ??

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.