Jump to content
makisr

Προβλημα Στην Οπισθεν

Recommended Posts

Γεια σας παιδια ,εχω ενα scirocco 1,4 160ps ενα προβλημα που εχω παρατηρησει στο αμαξι ειναι πως καθε φορα που βαζω την οπισθεν λιγο βιαστικα σκορτσαρει. Και μερικες φορες το κανει και σε νορμαλ καταστασεις. Το αυτοκινητο το χειριζομαι πολυ προσεκτικα και οταν λεω βιαστικα δεν εννοω να την καρφωνω. Με τις υπολοιπες ταχυτητες δεν αντιμετοπιζω κανενα απολυτως προβλημα. Θα ηθελα να ξερω αν και καποιος αλλος εχει παρατηρησει αυτη την μικρη ευαισθησια στην οπισθεν.Σιγουρα δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα εχω κανει μολις 2.500 χλμ και ψιριζω σχεδον τα παντα !

Link to comment
Share on other sites

Πολλες φορές αν δεν μπαινει η οπισθεν βαλε πρωτη κανε λιγο μπροστα για να ερθει το συγχρονιζε γραναζι της οπισθεν στη σωστη θεση.

Εμενα παντως στα 19000 χλμ που εχω δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο δοξα το θεο 8P

Link to comment
Share on other sites

Η όπισθεν και σε άλλες μάρκες αμαξιών έχει δυσκολίες κατά την εφαρμογή της. Μόνο κάποια γιαπωνέζικα (και κάποια ακριβά γερμανικά) έχουν συγχρονιζέ και στην όπισθεν(έτσι τουλάχιστον μου είπε ένα φίλος μηχανικός)
ΕΧΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΑΛΛΑ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ.

ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΙΚΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΚΑΘΕΤΑΙ" ΓΩΝΙΑ ΓΡΑΖΑΖΙ ΜΕ ΓΡΑΝΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ YARIS....(ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΩ)

SYMBAINEI AYTO 'H MOY TO ΕΙΠΑΝ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ?

Σωστα σου ειπανε το γραναζι της οπισθεν στο 99% των αυτοκινητων δεν ειναι ελικοειδη και γι'αυτο ορισμενες φορες σκαλωνει

Link to comment
Share on other sites

Σε όσα αυτοκίνητα vag group είχα ορισμένες φορές το είχα μερικές φορές αυτο το πρόβλημα, polo 2001, leon cupra 2004 και στο scirocco μου έχει συμβεί 1 φορά.Εγώ το αποφεύγω βάζοντας 3η και μετά όπισθεν.Με 2α δέν το έχω δοκιμάσει..... closedeyes.gif

Link to comment
Share on other sites

Φιλε ''koukouroukou kai leon25 σας ευχαριστω πολυ για την χρησιμη συμβουλη σας. Δοκιμασα να βαλω οπισθεν αφου ειχα βαλει πρςτα 2α και την πηρε τελεια οσο γρηγορα και να την βαλεις . Το ιδιο και με την τριτη!!!

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια τι τριτη!!!! Πρωτη βαζεις ισα ισα να μπει και κατευτηειαν αν θελεις καρφωνεις οπισθεν!!!!!1 μπιανειλουθλοθμι

Link to comment
Share on other sites

AVE σε όλους!!!

το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ fire.gif την περασμένη βδομάδα, και το πήγα στο service προχθές όπου η διαπίστωση ήταν : αλλαγή ΔΙΣΚΟΥ-ΠΛΑΤΩ :p μου είπαν ότι θα καλυφθεί απο την εγγύηση,- με απροθυμία πάντωςprotest.gif - όπερ σημαίνει ότι κάποιο κατασκευαστικό "θέμα" υπάρχει στο συγκεκριμένο ζήτημα

ΣΗΜ: στα 29.000km με πολύ-πολύ προσεκτική οδήγηση (όπως όλοι οι κάτοχοι scirocco , άλλωστε)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.