Jump to content
doggy

Αναθεώρηση Όρων Χρήσης

Recommended Posts

Το Hellenic VWClub στην προσπάθεια του να προστατεύσει την ιστορική του διαδρομή και παράλληλα να προχωρήσει ακόμα παραπέρα τον ενθουσιασμό για τα αυτοκίνητα της Volkswagen στην Ελλάδα χαράζει νέα πολιτική στην χρήση του συστήματος δημόσιων συζητήσεων (forum).

Πιο συγκεκριμένα καλούνται όλα τα μέλη/επισκέπτες που χρησιμοποιούν το σύστημα δημόσιων συζητήσεων (forum) να μην περιλαμβάνουν στα κείμενα που αναρτούν υπερσυνδέσεις ή περιεχόμενο σχετικό με άλλες - επίσημες ή ανεπίσημες - κοινότητες/forum σχετικά με την Volkswagen, εκτός φυσικά αυτών που λειτουργούν αυτόνομα και έχουν αποδείξει με την ιστορική τους πορεία την οργανωμένη παρουσία και την διαφοροποιημένη ιδεολογία τους.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον απαγορεύεται ρητά η χρήση του forum για την άντληση χρηστών μέσω διαφήμισης σε άλλα παρόμοια συστήματα δημόσιων συζητήσεων σχετικά με την Volkswagen. Το τελευταίο χρόνο αρκετοί έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν ένα δικό τους ξεχωριστό χώρο που τυχόν περιλαμβάνει περιεχόμενο όμοιο με αυτό που υπάρχει στο Hellenic VWClub. Φυσικά είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να το πράξει αυτό.

Ουδείς όμως, απο τα άτομα αυτά, έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί την δική μας κοινότητα για να αντλήσει μέλη για την προσωπική του σελίδα. Κυρίως γιατί προκειμένου να υπάρξει το Hellenic VWClub πλήθος ατόμων έχει συνεισφέρει εθελοντικά, υλικά, ψυχικά και οικονομικά.

Έτσι η χρήση των σελίδων του Hellenic VWClub απο άτομα που θέλουν να προωθήσουν την δική τους προοπτική ακυρώνουν όλα τα μέλη που κατά καιρούς έδωσαν το παρόν τους και βοήθησαν την μικρή παρέα του 2004 να γίνει η πρώτη επίσημη μεγαλύτερη κοινότητα που ασχολείται με τα οχήματα της Volkswagen.

Η νέα αυτή πολιτική σε καμία περίπτωση δεν θέλει να προσβάλλει τις προσπάθειες ατόμων που αυτόνομα με δικό τους αγώνα και χρήμα οργανώνουν την κοινότητα τους. Αντίθετα σκοπός και πολιτική του Hellenic VWClub είναι η ενίσχυση και η προώθηση της οργανωμένης αυτοκίνησης στην Ελλάδα. Χωρίς φυσικά αυτό να καλύπτει την ιστορική διαδρομή άλλων λεσχών και την εκμετάλευση των αγώνων άλλων ατόμων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντάκτες-φορουμίστες που θα πράξουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αναρτηθεί περιεχόμενο ή υπερσύνδεση - πρόσκλησης, διαφήμισης, προώθησης - σχετικά με άλλο παρόμοιο δικτυακό χώρο που δεν έχει λειτουργήσει αυτόνομα για την ενημέρωση ύπαρξης του.

Τελειώνοντας να υπενθυμίσουμε ότι το Hellenic VWClub όταν ξεκίνησε να λειτουργεί αφορούσε την παρέα ατόμων που είχαν διάφορα μοντέλα της Volkswagen είτε αυτά ήταν βελτιωμένα είτε είχαν παραμείνει στην εργοστασιακή τους μορφή. Η κοινότητα μας δεν περιορίζεται μόνο στα golf και τα polo, όπως πολλοί νομίζουν. Μια ιδέα που τυχόν καλλιεργήθηκε απο μερικούς που πραγματικά φαινόντουσαν κοντά στην λέσχη... αλλά τελικά ήταν πολύ μακρυά απο την ιδεολογία, το πάθος και το νόημα του HELLENIC VW CLUB.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Κουταλής

ιδρυτής του Hellenic VWClub, 27 Ιανουαρίου 2004.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.