thanos.k Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 θα σας φανει γελοιο αλλα πως ειναι ρε παιδια η αποδειξη αγορας ? το αυτοκινητο αγοραστηκε ντουκου....εχω 2 αποδειξεις οι οποιες δεν μου μοιαζουν για αυτεσ που δινεις στηνε φορια..... μπορω να απαιτησω να μου στειλουν απο την αντιπροσωπεια ? Quote
polo_6566 Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 τι αποδειξεις εχεις;τι αναγραφουν; Quote
thanos.k Posted December 30, 2009 Author Report Posted December 30, 2009 εχω κατι αποδειξεις οπου γραφουν ¨"αποδειξη εισπραξησ μετρητων + αξιογραφων" Δενε χει τα στοιχει ατου αυτοκινητου μονο το ποσο λλει αφοι.Ταδε ... και αποκατω χρηση¨: πελατες "αποδειξη εισπραξησ , αποδειξη πληρωμης " μαλλον κανει. Τιμολογιο ομως δεν μου εδωσε .... Quote
polo_6566 Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 μια αποδειξη αγορας αναγραφει το ποσο .αρα εισαι ενταξει.πινακιδες και λοιπα δεν χρειαζονται να αναγραφονται.μονο το ονομα του αγοραστη και το ποσο που εδωσε. Quote
polo_6566 Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 σε εμενα εδωσαν παραστατικο αγορας(αποδειξη) με τον ονομα μου και τον τυπο του οχηματος.καμια αλλη λεπτομερια δεν αναγραφοταν εκτος βεβαια της τιμης. Quote
ekaradimos Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 σε εμενα εδωσαν παραστατικο αγορας(αποδειξη) με τον ονομα μου και τον τυπο του οχηματος.καμια αλλη λεπτομερια δεν αναγραφοταν εκτος βεβαια της τιμης. Αυτό δίνουν όλες οι αντιπροσωπείες και μπαίνει στην εφορία. Quote