Jump to content

Recommended Posts

To polo 6n gti 1600cc δεν καθοταν φρονιμα και δεχτηκε μια 28αρα ρουλεμανατη τουρμπινα και με 0,4bar εφτασε τα 155 αλογακια.Τα φρενακια του αλλαξαν και τα δισκακια απο S3 εμπρος με τεραπιστονα Brebo αλλα και τα δισκακια πισω απο Golf ελαβαν δραση για το σωστο φραναρισμα.Τα σποιλερ τυπου RS φροντησαν για την σωστη ψυξη του αερα στα ψυγεια αλλα και για την ομορφια του.Τα δερματα ελαβαν θεση στο σαλονι και αλλαξαν ολη την διαθεση του αυτοκινητου το οποιο καθετε σε 16αρες ζαντουλες και παταει σε ΗR με Βilstein sport αναρτηση.Το ολλο θέμα εδεσε καλα και το πολακι ειναι για φυλιμα!Περισοτερα μπορειτε να δειτε και στο www.*μη επιτρεπόμενο @ URL* στην αγγελεια πωλησης του μικρου αυτου θαυματος!!

Edited by george iosif
Link to comment
Share on other sites

To polo 6n gti 1600cc δεν καθοταν φρονιμα και δεχτηκε μια 28αρα ρουλεμανατη τουρμπινα και με 0,4bar εφτασε τα 155 αλογακια.Τα φρενακια του αλλαξαν και τα δισκακια απο S3 εμπρος με τεραπιστονα Brebo αλλα και τα δισκακια πισω απο Golf ελαβαν δραση για το σωστο φραναρισμα.Τα σποιλερ τυπου RS φροντησαν για την σωστη ψυξη του αερα στα ψυγεια αλλα και για την ομορφια του.Τα δερματα ελαβαν θεση στο σαλονι και αλλαξαν ολη την διαθεση του αυτοκινητου το οποιο καθετε σε 16αρες ζαντουλες και παταει σε ΗR με Βilstein sport αναρτηση.Το ολλο θέμα εδεσε καλα και το πολακι ειναι για φυλιμα!

καλοριζικο φιλε μ!και καλος μας ηρθες!

καμια φωτο να το δουμε??? :cry:

Link to comment
Share on other sites

καλοριζικο φιλε μ!και καλος μας ηρθες!

καμια φωτο να το δουμε??? :)

http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/classifieds/cars/view/365063/

Χρονια πολλα συναδελφε.

Εδω θα δεις το αμαξι με ολα τα σχετικα.

Δεν υπαρχει διαθεσιμος χρονος γι 'αυτο και η καθυστεριση στην απαντηση

Για οτιδηποτε στειλε και mail info@techorama.gr

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Μιας και πρόκειται για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση, το θέμα κλειδώνει και θα ανοιχθεί μόνο με αίτημα του δημιουργού του, εφόσον θα έχει κάτι νεότερο να συμπληρώσει.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.