Jump to content
soupiakas

Bodykit Polo 6N

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες.Η ερώτηση μου είναι απλή.Έχω βρει 1 bodykit front bumper,rear bumper,sideskirts από ebay μαζί με τα μεταφορικά 380¤ την στιγμή που φανοποιείο στη Δραπετσώνα που με έστειλε και καλά ο μηχανικός μου και είναι γνωστοί μου ζήταγε 1200¤ για να βάλει 2 spoilers στους εργοστασιακούς προφυλακτήρες και sideskirts και να κρατήσει το αμάξι για 2 εβδομάδες.Θα ήθελα να μάθω που μπορώ να απευθυνθώ για τοποθέτηση-βάψιμο (μένω Πειραιά).Επίσης θα ήθελα να μάθω και κανένα καλό φανοποιείο για κάτι ψιλοεπισκευούλες.Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

www.autopaint.gr πιστεύω θα σε φτιάξει εκεί :p

Κάνει και τοπικά βαψίματα και επισκευούλες!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παίδες.Η ερώτηση μου είναι απλή.Έχω βρει 1 bodykit front bumper,rear bumper,sideskirts από ebay μαζί με τα μεταφορικά 380€ την στιγμή που φανοποιείο στη Δραπετσώνα που με έστειλε και καλά ο μηχανικός μου και είναι γνωστοί μου ζήταγε 1200€ για να βάλει 2 spoilers στους εργοστασιακούς προφυλακτήρες και sideskirts και να κρατήσει το αμάξι για 2 εβδομάδες.Θα ήθελα να μάθω που μπορώ να απευθυνθώ για τοποθέτηση-βάψιμο (μένω Πειραιά).Επίσης θα ήθελα να μάθω και κανένα καλό φανοποιείο για κάτι ψιλοεπισκευούλες.Ευχαριστώ πολύ.

Πλάκα κάνεις!!! Έχουμε μπερδέψει τα χιλιάρικα σε ευρώ με τα χιλιάρικα σε δραχμές και ο καθένας πετάει το χιλιάρικο για πλάκα!

Εγώ σου συστήνω τον Τόλια στο Μπραχάμι. Είχα βάλει παλαιότερα πλαινά και φρυδάκια στο Punto και έκανε πολύ καλή δουλειά. Εκτός των άλλων ήταν άριστος σε πλαστικοποίηση και βάψιμο στους καθρέπτες.

Επειδή τους έχω πάρει τηλ. για το Golf, για τα πλαινά skirts και το μπροστινό σπόιλερ της Rieger, για βαφή και τοποθέτηση θέλει 150 ευρώ.

http://www.toliasedition.com/contact.html

Edited by J.P.
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να μαθω ενδεικτικη τιμη για το συγκεκριμενο body kit αλλα δεν βρισκω τιποτα.. και στην σελιδα τους (Rieger) δεν βρηκα κατι.. μπορει να μου διεφυγε ( δεν ξερω γερμανικα και τα αγγλικα μου ειναι λιγο περιορισμενα )

Σας δειχνω το αυτοκινητο πως ειναι

http://fancytuning.com/2010/04/rieger-vw-polo/

Ελπιζω να βρε8ει καποιος που να ξερει κατι σχετικο! Ευχαριστω προκαταβολικα !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.