Jump to content
panosman

Νερά Σε Passat 1.8T

Recommended Posts

Καλησπέρα .Έχω το passat 1.8t '03.Εδω και καιρό μετά από βροχή έντονη η' πλύσιμο παρατηρώ υγρασία -νερά κάτω από τα πατακια στη μεριά του συνοδηγου .Το έψαξα όσο μπορούσα αλλά τίποτα , δεν μπορώ να βρω από που μπάζει νερά.Κάποια ιδέα -λύση μήπως γνωρίζει κανείς κάτι ; Την βοήθεια σας.

Link to comment
Share on other sites

Guest TASOS HN

Καλή σου ημέρα.

Σε ίδιο πρόβλημα σε VW JETTA Mk2 B, έβαλα κάποιον με το λάστιχο να ρίχνει νερό χωρίς πίεση , να τρέχει μόνο του , σε παρ-μπριζ, εισαγωγή αέρα καλοριφέρ ,πόρτες και εγώ μέσα στο αμάξι με φακό έκανα έλεγχο .

Αποδειχθεί ότι το νερό έμπαινε από την πόρτα , μεταξύ ταπετσαρίας και της σακούλας- επένδυσης που έχει η πόρτα εσωτερικά .Μετά από μια επισκευή στο μοτέρ του παραθύρου αυτή η σακούλα δεν τοποθετήθηκε σωστά με αποτέλεσμα το νερό της βροχής από το εσωτερικό της πόρτας να περνά μεταξύ σακούλας και ταπετσαρίας και να καταλήγει στο εσωτερικό του αυτοκίνητου .

Αν έχεις ανοίξει ταπετσαρία πόρτας ,έλεγξε τη στεγανότητα της σακούλας.

Επίσης έλεγξε εάν οι προβλεπόμενες τρύπες στο κάτω σημείο της πόρτας είναι ελεύθερες από λάσπη .

Link to comment
Share on other sites

Μήπως έχεις διαρροή από το ψυγείο του καλοριφέρ???Ένας έλεγχος δεν βλάπτει.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ παιδιά .Θα κάνω τους ελέγχους στην πόρτα και στα υπόλοιπα και θα σας ενημερώσω .

Link to comment
Share on other sites

Μήπως έχεις διαρροή από το ψυγείο του καλοριφέρ???Ένας έλεγχος δεν βλάπτει.

Δεν είναι και πολύ πιθανό το καλοριφέρ, γιατί μας είπε ο Πάνος ότι το παρατηρεί στην έντονη βροχόπτωση ή μετά το πλύσιμο. Αν ήταν το καλοριφέρ, μάλλον θα το είχε συνέχεια το πρόβλημα...

Link to comment
Share on other sites

παιδια μην αγχωνεστε.το προβλημα ειναι απλο.κατω απο το πλαστικο καλυμα εκει που βρισκεται και η μπαταρια δλδ συγκεντρωνονται ολα τα νερα της βροχης που κατεβενουν απο το παρ-πριζ.ο χωρος ειναι στεγανος αλλα εχει μια ταπα αποστραγγισης η οποια βρισκεται κατω απο το σεβροφρενο.αυτη η ταπα βουλωνει απο βρωμες και φυλλα με αποτελεσμα ο χωρος να γινεται ενυδρυο,το εχω δει με τα ματια μου σε τουλαχιστων 3 αυτοκινητα.καποια ποσοτητα λοιπον ισως περασε στην καμπινα απο τις ταπες της καλωδιωσης.βαλτε καποιον με λεπτα χερακια που να χωρανε κατω απο το σεβροφρενο να καθαρισει την ταπα ξεπλυνετε κ με το λαστιχο να δειτε το νερο να τρεχει και ολα οκ!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Παιδια γεια σας.Μετα απο καιρο βρηκα τελικα απο που μπαζει νερα το passat.

Aπο 2 σημεια.1)Απο την βαση του φιλτρου καμπινας.Εχει ενα λαστιχο μεταξυ πλαστικης βασης και λαμαρινας.Αυτο ειχε ξεραθει απο την πολυκαιρια και δακρυζε λιγο-λιγο νερο.

2)Απο τον δεξιο καθρεπτη.Ο καθρεφτης για να τοποθετηθει εχει ενα μαυρο αφρωδες λαστιχο-φλατζα πανω στο οποιο 'παταει' ο καθρεφτης για να βιδωθει.Αυτο ειχε 'ξεραθει' και σιγα-σιγα εβαζε νερο.Το περνουσε πανω απο το ηχειο και μετα εβγαινε απο τον ταμπλα κατω δεξια και στην συνεχεια στο πατακι.

Εγω στο 1ο αλαξα το λαστιχο (σην βαση του φιλτρου) και ειναι ο.κ.

Στο 2ο βγαλαμε τον καθρεπτη και βαλαμε μαυρη κολλα-'πλαστεληνη' μεταξυ της αφρωδης φλατζας και λαμαρινας για να κλεισουμε την διαρροη.Μας δυσκολεψε πολυ μεχρι να το φτιαξουμε γιατι με την κολλα του αλλαξαμε την ροη των νερων και τα εστελνε προς αλλη κατευθυνση και οχι προς τους νεροδιωχτες.Προσοχη λοιπον αν καποιος επιχειρησει κατι τετοιο.Μου ειπαν πως μπορει να κρατησει 3-4 μηνες η' και 2-3 χρονια αναλογα αν εχει κολλησει καλα,σε διαφορετικη περιπτωση αλλαγη βασης καθρεφτη.

Ελπιζω να σας βοηθησα για πιθανη μελλοντικη ενημερωση.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.