Jump to content
kouliss

Καραοκε Πάρτυ Στην Αττική

Recommended Posts

karaoke-party-2010-a.jpg

Φίλοι μας,

το Hellenic VWClub σας προσκαλεί στο ΚΑΡΑΟΚΕ πάρτυ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 21:00 στην καφετέρια DREAMS στον Γέρακα.

Το μαγαζί είναι στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 14 και θα βρείτε τον χάρτη της περιοχής εδώ

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να έρθετε μόνοι ή με την παρέα σας ... ως κάτοχος ή φίλος των μοντέλων της Volkswagen! Φυσικά δεν παίζει κανένα ρόλο αν το αυτοκίνητο σας βρίσκεται σε βελτιωμένη ή εργοστασιακή κατάσταση. Όλοι μπορούν να είναι παρόντες και.... μεγάλες ΦΩΝΑΡΕΣ!

Όλοι μαζί την Παρασκευή προθερμαίνουμε την φωνή μας... με αυγουλάκι, μέλι, κλπ... γιατί ΜΟΝΟ η καλύτερη φωνή... κερδίζει!

Δώρο η διανυκτέρευση του Σαββάτου 6 Μαρτίου 2010 στην Πανελλήνια Συνάντηση της Καλαμάτας.

Στο ξενοδοχείο που έχει επιλεχθεί σε φυσιολογικού τύπου δωμάτιο.

Στο μικρόφωνο ο ανεπανάληπτος (ΜΑ)N.O.S.--> μας!

Δηλώστε την συμμετοχή σας με τη γνωστή μέθοδο αλλά αυτή τη φορά αναφέροντας και αν θα μας κελαηδήσετε ή όχι, πχ.

kouliss, +1 + new_sugkrotima.gif

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Συμμετοχές:

• doggy
  • kouliss
  • nikkosnet
  • skaraviaios_potasas
  • N.O.S.--> (παρουσιαστής)
  • svouras
  • lupakos, +1
  • orestis1988, +1
  • marseic, +1
  • Playmaker, +1
  • gatoula2008
  • teogolf
  • PanosVR6
  • geok100,+1

Σύνολο: 19

Edited by kouliss

To new_sugkrotima.gif σημαίνει ότι θα τραγουδήσεις ή θα φέρεις δική σου ορχήστρα?????new_iloveyou.gif

Αν δεν δουλεύω, εννοείται μέσα!!!! Έχω πιει και κάτι ρακόμελα πρόσφατα και έιμαι έτοιμος για το Xfactor εεεε το karaoke party μας εννοώ :yahoo:

Edited by nikkosnet

Θα είμαι εκεί... έτοιμος να σας (κατά)κρίνω... χαχαχαχα

Υπολόγισε και μένα...

Μέσα κι εγώ +1 και χωρίς κλαπατσίμπαλα εκτός κι αν έχει πολύ κόσμο και θέλουμε να το αδειάσουμε λίγο για να χωρέσουμε άνετα :thumbsup:

:D

Μην ξεχνάτε ότι η καλύτερη φωνή... κερδίζει την διανυκτέρευση του Σαββάτου 6 Μαρτίου 2010 στην Πανελλήνια της Καλαμάτας!

Guest PanosVR6

μεσα ,μεσα και βαζω και για κριτκη επιτροπη!θα σας αλαξω τα φωτα θα ειμαι πολυ :D χαχαχαχααχαχα...........

Ωραία ήταν και εχτές με πολύ κέφι... και ΜΕΓΑΛΑ ταλέντα!!

Φωτογραφίες θα δείτε στο άλμπουμ εδώ:

http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?app=gallery&module=cats&do=sc&cat=289

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.