Jump to content
passat_doc

Επιλογή Kit Xenon

Recommended Posts

Ηθελα να ρωτησω τι λαμπες φοραει το passat? To μοντελο που εχω ειναι του 08. Θελω να αγορασω ενα κιτ xenon απο ebay κατα προτιμηση. Ο κωδικος του αμαξωματος ειναι Β6? Οι λαμπες που φοραω ειναι Η7??

Θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει καποιο αξιοπιστο πωλητη απο ebay?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Link to comment
Share on other sites

θελω και γω να κανω κατι με τα φωτα μου γιατι ειναι πολυ αθλια. εχω το πασσατ β7, νονιζω εχουν προτζεκτορες. ρωτησα σ ενα μαγαζι και μου ειπαν οτι για να εχω και καλο  φως εγω και να μην τυφλωνω τους αλλουςπρεπει να βαλω καποιες συγκεκριμενες  Η 7 R μαζι με μετασχηματιστες, ψειρες και τοποθετηση 160 ευρω. ειναι καλη τιμη; να ρωτησω και κατι ακομα γιατι ειμαι τελειως ασχετος. ο μετασχηματιστης ειναι το λεγομενο cun bus; οταν λεει ψειρες τι εννοει, θα εχει και λεντακια; 

Link to comment
Share on other sites

Hλία μην βιαστείς.Δεν έχεις προτζάκτορες αλλά ανακλαστήρες.Αν βάλεις xenon το φως θα διαχέεται,δεν θα έχεις καλή  ακτίνα φωτός και θα τυφλώνεις 100% τους απέναντι.Οι μετασχηματιστές είναι τα λεγόμενα μπάλαστ.Οι ψείρες μάλλον θα είναι led για να ταιριάζουν αισθητικά.Την Τρίτη που θα βρεθούμε θα τα πούμε πιο διεξοδικά.

Link to comment
Share on other sites

θα βαλω αλλα δεν βιαζομαι ιδιαιτερα. ειπα να παρω μερικες γνωμες.  προχθες που πηγα για το συναγερμο στην ηχοκινηση ειδα οτι εχει και λαμπες και τον ρωτησα. δεν θυμαμαι τι μου ειπε για το τη φαναρια εχω αλλα μου ειπε οτι αν βαλω απλες λαμπες ξενον θα εχει το αποτελεσμα που λες. γι αυτο μου ειπε να βαλω Η 7 R που ειναι ειδικες για τα φαναρια που εχω. επισης μου ειπε οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα. ουτε θα αναβει καποιο λαμπακι.  τελος παντων θα μιλησουμε  αυριο για να κανονισουμε  και αν βολεψει να παμε και μαζι στην ηχοκινηση

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.