kouliss Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 (edited) Εδώ μπορείτε να κάνετε προτάσεις για συναντήσεις στις διάφορες περιοχές της Κρήτης για να τις συμπεριλαμβάνουμε στο μηνιαίο πρόγραμμα που θα βγαίνει. Για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνηση που αφορά το συγκεκριμένο νησί απευθυνθείτε στον MiKe -- GTI . Ευχαριστώ. Συναντήσεις Κρητης 2010 Ηράκλειο 7/2/2010 (Πιστα καρτ Αλικαρνασσο) Info PhotoAlbum , Χανιά 28/2/2010 (Πιστα παρκ Βαρύπετρο) Info PhotoAlbum , , , , , , Ηράκλειο 21/3/2010(Ξύλινο Καφε,Γούβες) Info PhotoAlbum, Μπαλί-Ρεθυμνο 25/7/2010 (Nostos Beach Bar) Info PhotoAlbum, Λίμνη Ζαρού 14/11/2010 (Καφε-Λιμνη) Info PhotoAlbum Συναντήσεις Κρητης 2011 Ηράκλειο 6/2/2011 (Πιστα καρτ Αλικαρνασσο) Info PhotoAlbum Ηράκλειο 6/11/2011 (Μικρογευαματα "Γρηγορης" Αλικαρνασσο) Info PhotoAlbum , Edited November 6, 2011 by Mike -- GTI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKE_GOLF_V_GTI Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 (edited) Μετα λοιπον απο τηλεφωνημα με το Κοσμα συμφωνησαμε αυτο το New Clear topic ,αν μπορεις σε παρακαλω γραψε ενα ποστ στο old οτι εγινε μεταφορα εδω και κλειδωσε το για να παραμεινει μονο αυτο για να αποφυγουμε τα διπλοποσταρισματα . Να πεφτουν λοιπον οι προτασεις.......... 1η Προτεινω Συναντηση-Βολτα στις 21/2/2010 στα Χανια στην πιστα pista park στο βαρυπετρο μαζι με τα υπολοιπα Vag-club.. Thanks Κοσμα, Mike Gti Edited February 8, 2010 by Mike -- GTI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbit Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 μια χαρα.ωραια ιδεα και θα εχει πολυ κοσμο διοτι εχει και αλλα ατομα απο αλλα forum. εγω ειμαι μεσα ετσι και αλλιως Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4b Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Δεν το συζητάω.. Μέσα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LefterisIraklio Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Δεν το συζητάω.. Μέσα! αν τελικα δν λειπω εκεινες τις μερες μεσα με τα χιλιααα ...... :yahoo: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psathos13 Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Μεσα και εγω που δεν μπορεσα να βρεθω στη συναντηση την κυριακη και εχω σαλταρει..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolio13 Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Ωραία ιδέα. Θα είναι και αλλά group vag εεε; Δηλαδή θα γίνει χαμός! Το πιο πιθανόν και γω μέσα!! Αλλά μάλλον πως θα ξεκινήσω από την προηγούμενη για να σας προλάβω στην διαδρομή.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos16v Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 παιδες συγνωμη για την κυριακατικη απουσια μου αλλα επαιζε ο οφη και δν μπορουσα να ερθω..ωραια ιδεα ειναι να κανονισουμε κατι για ρεθυμνο που μοιραζει την αποσταση τοσο για εμας τους ηρακλειωτες οσο και για τα παιδια απο χανια..θα χαρω πολυ να τα πω με ολους σας απο κοντα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKE_GOLF_V_GTI Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 παιδες συγνωμη για την κυριακατικη απουσια μου αλλα επαιζε ο οφη και δν μπορουσα να ερθω..ωραια ιδεα ειναι να κανονισουμε κατι για ρεθυμνο που μοιραζει την αποσταση τοσο για εμας τους ηρακλειωτες οσο και για τα παιδια απο χανια..θα χαρω πολυ να τα πω με ολους σας απο κοντα... Kριμα που δεν ηρθες ηταν μια πολυ επιτυχημενη συναντηση την Κυριακη παρε μια ιδεα απο τις φωτο και το videaki (!!!) . Αν εχεις κατι υποψην σου για ρεθυμνο η κατι αλο να το προτεινεις να περνουμε ιδεες και γνωμες γιαυτο ακριβως το λογο φτιαχτηκε αυτο το τοπικ... Mike Gti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos16v Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Kριμα που δεν ηρθες ηταν μια πολυ επιτυχημενη συναντηση την Κυριακη Mike Gti το περιμενα οτι θα περνουσαμε καλα αλλα βλεπεις υπαρχει αυτο το μακρυχρονιο μικροβιο που εχω με τον οφη ελπιζω η επομενη συναντηση να μην συμπεσει παλι με κυριακη που θα παιζουμε εδω οσο για το ρεθυμνο δν σκεφτηκα κατι συγκεκριμενο απλα ειναι το μοιρασμα της αποστασης και με τα αλλα παιδια ελπιζω οταν γινει να εχω βγαλει και το αμαξι να το δειτε απο κοντα μιας και ειδα στο videaki οτι ηταν και αλλα polakia στην συναντηση.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AceGRC Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 εκτος απροόπτου μεσα και εγω... το μονο που με φοβίζει είναι οτι συμβαίνουν πολλά απρόοπτα τώρα τελευταία... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikoshania Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Παιδιά και εγώ εκτός απροόπτου μέσα για 21/2/2010 στην πιστα pista park στα Χανια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKE_GOLF_V_GTI Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 :) Μια χαρα λοιπον βλεπω οτι υπαρχει ενδιαφερων για την προταση μου αυτο που δεν ειδα ομως και με στεναχωρει πολυ ειναι αλλες προτασεις η αποψεις για την υπαρχουσα ....θα το προωθησουμε στο κοσμα να ενημερωθουν και τα υπολοιπα μελη με μαιλ ... οποτε να πουμε 10 ωρα και αναχωρηση 10:30 στο γιοφυρο στου κομβο απεξω στου "Χρηστου" ??????? περιμενω τις γνωμες σας... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nemesis* Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 καλησπερα σε ολα τα παιδια! ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια σας να πραγματοποιηθει συναντηση και να εχει και συνεχεια. εγω βεβαια λογο εργασιας δεν μπορω να ακολουθησω αν και το θελω παρα πολυ αλλα η φυση της δουλειας που κανω δεν μου το επιτρεπει. η ιδεα ειναι μια χαρα και διαδρομη επισης! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKE_GOLF_V_GTI Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 καλησπερα σε ολα τα παιδια! ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια σας να πραγματοποιηθει συναντηση και να εχει και συνεχεια. εγω βεβαια λογο εργασιας δεν μπορω να ακολουθησω αν και το θελω παρα πολυ αλλα η φυση της δουλειας που κανω δεν μου το επιτρεπει. η ιδεα ειναι μια χαρα και διαδρομη επισης! Σ'ευχαριστουμε ελπιζουμε να μπορεις μια απο τις προσεχως συαντησεις μας .. ειμαστε πολλα μελη απο κρητη και ειναι κριμα να μην κανουμε συναντησεις για καφεδακι,φαγητο,καρτ,προσελευση σε event αγωνων κ.α. με συνδιασμο τα απιστευα μερη και διαδρομες που εχουμε. Mike Gti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1DIKASTIS Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙA ΚΑΙ ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ΜΈΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΓΙAΚΙ ΘΑ ΈΡΘΩ ΕΝΝΟΕΊΤΕ ΕΛΠΊΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΈΧΕΙ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKE_GOLF_V_GTI Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Μολις ενημερωθηκα οτι η συναντηση των vag-club μεταφερθηκε στις 28/2/2010 γιατι στην 21/2 θα γινει αγωνας gp στην πιστα . Να ακουω λοιπον νεες προτασειςςςς................. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1DIKASTIS Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 εγώ δεν έχω πρόβλημα παιδιά...καλύτερα για μένα στις 28-2-10 με βολεύει καλύτερα οποτε είμαι μέσα.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4b Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Ας το πάμε τότε.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AceGRC Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Στις 28/2 είναι καλύτερα και για 'μένα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfiakias Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 (edited) ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 28 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ TEAM :lol: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Edited March 2, 2010 by Speedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leftis125 Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Έκλεισε τελικα δηλαδή για τις 28-02-2010 στα Χανιά;..... Τι ώρα θα ξεκινήσουμε;..... Πρέπει να κανονίσουμε να μαζευτούμε όλοι σε ένα μέρος να φύγουμε πορεία να πάμε.... Και να συναντηθούμε στο Ρέθυμνο με τους υπόλοιπους (όσα παιδιά είναι από εκεί δηλαδή)και να συνεχίσουμε για Χανιά..... Τι λέτε εσείς;...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4b Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Έτσι θα γίνει. Απλά δεν έχουμε κλείσει ώρα και μέρος συνάντησης... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leftis125 Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Ωραία τότε.... Οπότε πρέπει να κανονίσουμε σύντομα για να ενημερωθούν όλοι...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKE_GOLF_V_GTI Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 (edited) Έκλεισε τελικα δηλαδή για τις 28-02-2010 στα Χανιά;..... Τι ώρα θα ξεκινήσουμε;..... Πρέπει να κανονίσουμε να μαζευτούμε όλοι σε ένα μέρος να φύγουμε πορεία να πάμε.... Και να συναντηθούμε στο Ρέθυμνο με τους υπόλοιπους (όσα παιδιά είναι από εκεί δηλαδή)και να συνεχίσουμε για Χανιά..... Τι λέτε εσείς;...... Φυσικα και θα την κανουμε την βολτα μας στα χανια , θα το προωθησουμε στο κοσμα να ενημερωθουν και τα υπολοιπα μελη με μαιλ ... οποτε να πουμε 28/2/2010 10 ωρα συναντηση και αναχωρηση 10:30 στο γιοφυρο στου κομβο απεξω στου "Χρηστου" .Τα μελη που ειναι απο Αγιο Νικολαο , Σητεια κτλπ. 10:35 στο κομβο-γιοφυρο Ηρακλειου πανω στην εθνικη , για τα μελη που ειναι απο Ρεθυμνο , Χανια κτλπ ας πουμε κατευθειαν στην pista park στο βαρυπετρο εξω απο τα χανια 12:30 ωρα για να μην εχουμε προβληματα. Εχει να προσθεση καποιος κατι ?? εχω εγω....να πουμε επισης οτι θα κανουμε μια σταση στο βεζιναδικο πανω απο την Αγ.Πελαγια για καυσιμο και καφεδακι απο το "Γρηγογη"...οσοι δεν εχουν παρει απο το "Χρηστο.." Φιλικα , Mike Gti Edited February 25, 2010 by Mike -- GTI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...