Jump to content
grnemo

Polo 1.2 Tsi Σβήνει Στο Ρελαντί

Recommended Posts

Παράλληλο εγκέφαλο βάζαμε σε κάτι τουμπανάκια escort καμιά 15αριά+ χρόνια πίσω.

Το να κλέβω σήμα απο τον map sensor για να δίνει άλλες τιμές απο τις πραγματικές και να σηκώνω αβανσ και πίεση βασιζόμενος πάνω σε αυτό είναι σαν να έχω pc 2010 και να τρέχω windows 95. O εγκέφαλος του polo (Siemens) μπορεί να είναι μανίκι για τους προγραμματιστές , προτιμώ όμως να περιμένω όσο χρειαστεί για να φλασάρω κανονικό πρόγραμμα και όχι να φυσώνω και ξεφυσώνω εγκεφαλάκια.

Αυτή βέβαια είναι προσωπική μου άποψη και δεν σημαίνει και οτι είναι η σωστή. Ο καθένας πράτει βασιζόμενος στις γνώσεις του και την εμπειρία του.

Υ.Γ Oι κονσέρβες μπορεί να είναι ένα τυποποιημένο προιόν αλλά τουλάχιστον στα VAG ως σήμερα είχαν και τις λιγότερες απώλειες.

Υ.Γ Κάποιος mod να τα στείλει στο αντίστοιχο θέμα καλύτερα για να μην χαλάμε την ροή αυτού.

Ο εγκεφαλος του polo ειναι bosch και ειναι απο τους πιο βελτιωσιμους ευκολα και με αφαλεια εγκεφαλους στην αγορα

Link to comment
Share on other sites

Γενικά ο κινητήρας σας φαίνεται θορυβώδης? Έκανα προχθές ένα test drive και ενώ σαν

ένταση δεν ήταν ενοχλητικός σαν χροιά ήταν λίγο άγρια. Σε όσους το έχουν πώς σας φαίνεται?

Link to comment
Share on other sites

Γενικά ο κινητήρας σας φαίνεται θορυβώδης? Έκανα προχθές ένα test drive και ενώ σαν

ένταση δεν ήταν ενοχλητικός σαν χροιά ήταν λίγο άγρια. Σε όσους το έχουν πώς σας φαίνεται?

Οχι..καθολου θορυβωδης. Απλα μεταφερει μεσω των πεταλιων κραδασμους και σου δινει την εντυπωση οτι τρεμει το αμαξι.

Ειναι ενα απο τα λιγα πραγματα που με ενοχλουν στο αμαξι αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Απλά: χροιά ντίζελ. Ειδικά πάνω από τις 2000 στροφές και με το γκάζι πατημένο.Εμένα με ενοχλεί.Αλλά πάει καλά!

Αυτό λέγεται άμεσος ψεκασμός. Όποιο αμάξι τον έχει έτσι ακούγεται! Είσαι ευγνώμων όμως γιατί ο άμεσος ψεκασμός σου γλυτώνει πολλά λίτρα στη βενζίνη!

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά μια ερώτηση (ίσως έχει ειπωθεί , κάτι διάβασα αλλά θέλω να το επιβεβαιώσω )όλοι έχετε νιώσει οτι το polaki έπεσε μετά το update??

Εγώ στην 2ρα το βλέπω τόσο καιρό και λέω στον εαυτό μου μπαα λάθος κάνω γιατί το συνήθισα .. Η 2ρα πήγαινε όλη με spin άλλα τώρα πια σπάνια.. Το έχετε παρατηρήσει όλοι;;

Edited by dimitris.cs
Link to comment
Share on other sites

Ναι αυτό το έχουν όλοι όσοι έχουν κάνει το update έχει ειπωθεί σχεδόν σε όλα τα forum με tsi. Αφού το έκαναν σχεδόν όλοι όσοι έχουν μοντέρνο tsi κινητήρα!

Το ίδιο πρόβλημα έχουν όσοι έχουν Golf, Scirocco, Jetta, EOS κτλ.

Κάνει τον κινητήρα πιο γραμμικό στις χαμηλές στροφές με αποτέλεσμα να χάνει την σπιρτάδα του! Έχω κι εγώ ξενερώσει να ξέρεις. Το βάπτισαν και καλά προστασία του κινητήρα γιατί έχουν εμφανιστεί λένε μοτέρ με τρυπημένα πιστόνια (Εγώ δεν έχω ακούσει σε ΚΑΜΙΑ αντιπροσωπεία κάτι τέτοιο)!

Να ξέρεις ότι η ιπποδύναμη δε πέφτει, απλά όπως είπα ξεφούσκωσε λίγο στις χαμηλές... ;)

Edited by Z3RatuL
Link to comment
Share on other sites

Φίλε σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου..

Ήταν φοβερή η αίσθηση πάντως έκανες κάτι εκκινήσεις και πέρναγες σπαστικούς στα φανάρια πύραυλος χωρίς καν να σε δουν ;) , από την μια με χάλασε που έγινε αυτό αλλά δεν σου κρύβω ότι χάρηκα εν μέρει γιατί τώρα που ηρέμησα από κάτι δουλειές μαζεμένες σκεφτόμουν να το πάω για δυναμομέτρηση γιατί είχα μια ανησυχία. Αν πράγματι είναι προστασία του κινητήρα θα το υποστούμε τι να κάνουμε..

Link to comment
Share on other sites

Δε κατάλαβες! Εγώ όμως δεν έχω ηρεμήσει καθόλου! Σκέφτομαι να το πάω για δυναμομέτρηση σύντομα όταν μπορέσω. Έχω βρει και μία προσφορά και θα τη κάνω τη δουλειά!

Link to comment
Share on other sites

Είχες κάνει όμως και αρχικά πριν το update για να συγκρίνεις;; Πραγματικά και εγώ πέρα από το auto τρίτη δεν έχω ακούσει για άλλη μέτρηση για να ξέρω πόσο αισιόδοξη ήταν ή μη.

Πληροφοριακά τι τιμή βρήκες φίλε;;

Link to comment
Share on other sites

Έβλεπα ένα κανάλι χτες δε θυμάμαι το όνομα του που παρουσιάζει ένας πρώην οδηγός αγώνων και έλεγε προσφορά κάθε Δευτέρα δυναμομέτρηση μόνο με 40¤. Κράτησα το τηλέφωνο όμως και θα τους πάρω! Επειδή δεν έχω ξανακάνει δε ξέρω αν είναι καλή η τιμή, αλλά εμένα μου φαίνεται μια χαρά...

Δυστυχώς δεν είχα κάνει πριν το update... :(

Τουλάχιστον να φύγουν οι αμφιβολίες για τα αλόγατα, αν τα χάσαμε ή όχι βρε παιδί μου.

Link to comment
Share on other sites

Για να μην πληρώσετε άδικα ¤ σε δυναμομετρήσεις πάρτε έναν γνωστό σας ή φίλο σας που έχει vag com και καντε την με αυτό σωστά . Δώστε μου τα στοιχεία εδώ και θα σας πως τι βγάζει ... χρειαζόμαστε τα Block 001 , 115 , 120 . :(

Link to comment
Share on other sites

Αυτό με το vag com δεν παίζει. Το δοκιμάζαμε και παλιά με τα 20VT αλλά ποτέ δεν έβγαζε σωστές μετρήσεις.

εάν θυμάσαι και τι απόκλιση υπάρχει θα βοηθούσε .. :whistling:

Link to comment
Share on other sites

εάν θυμάσαι και τι απόκλιση υπάρχει θα βοηθούσε .. :lol:

Η αλήθεια είναι οτι έχουν περάσει χρόνια και δεν θυμάμαι ούτε ακριβώς τους λόγους που δεν υπήρχε αξιοπιστία στις μετρήσεις αυτές.

Link to comment
Share on other sites

εχω Φιλο με δυναμομετρο στην Ιερα Οδό εάν καποιος απο το club θέλει , μπορω να του δώσω τηλέφωνο(με PM)να παρει εκ μέρους μου για special τιμή !!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους :) Μετά από την τρίτη φορά σε 2,5 μήνες στο συνεργείο το πρόβλημά μου επιτέλους βρέθηκε και λύθηκε και το αμάξι είναι μια χαρά έως τώρα!φτου φτου φτου! το ποστάρω εδώ γιατί έχει να κάνει με το update.

long story short: το αυτοκίνητο δεν φαινόταν να λειτουργεί σωστά και με ακούγατε πόσο καιρό που γκρίνιαζα! Ο φίλος μου που είναι πολύ πιο έμπειρος είχε σκασει με αυτό το θέμα (και τον χιλιοευχαριστώ πραγματικά που επέμενε γιατί εγώ θα το άφηνα έτσι!), οπότε με έπεισε να το πάω για μια τελευταία προσπάθεια μήπως βρούμε τι γίνεται σε άλλη αντιπροσωπεία, μακριά μεν από γνωστό δε (και εκεί θα το πηγαίνω από εδώ κ πέρα!). Το πάμε εκεί Σάββατο, μας λέει ο πωλητής μισό λεπτό να φωνάξω το αφεντικό - λέω εγώ θα δω κανένα κουστουμαρισμένο, τον βλέπω με τη φόρμα του μηχανικού - πρώτη καλή εντύπωση και ήταν και ο ίδιος που ασχολήθηκε με το πρόβλημά μας παρόλο που πήγαμε χωρίς ραντεβού! Εξυπηρετικότατος ο άνθρωπος, του εξηγήσαμε ότι μετά το  update το αμάξι δεν λειτουργεί σωστά, αργεί να ανεβάσει, σαν να μην ακούει άμεσα δλδ, σαν να μην ανοίγει η τουρμπίνα πραγματικά κλπ κλπ. και το βάζουμε μέσα... Πάμε κ εμείς μέσα στο συνεργείο (στην άλλη αντιπροσωπεία που το πήγαινα ούτε κατά διάνοια να μπεις μέσα!), εξυπηρετικότατος κ εκεί, ρωτούσαμε ότι θέλαμε - χωρίς να τον πρήζουμε τον άνθρωπο. Μετά από κάποια ώρα αφού προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται κ αφού εμείς πήγαμε ένα τεστ drive το πολάκι που είχαν εκεί έτσι να δούμε τη διαφορά, έρχεται και μας φωνάζει κ λέει μάλλον βρήκα τι έγινε... Πάμε εκέι, μας λέει απ'ότι φαίνεται έχουν βάλει update για τα 66kw (όχι τα 77kw του 1.2 tsi!), μέχρι κ ο μηχανικός μας μπερδεύτηκε και δεν ήξερε ποιο πρόγραμμα έπρεπε να έχει πάνω γιατί η διαφορά στη ονομασία είναι του στυλ 12123123a και 123123123b. Εάν καταφέρω να περάσω το σωστό update καλώς, εάν όχι μου λέει ξέρεις που πας... (στην αντιπροσωπεία που το πήρα κ πήγαινα για αλλαγή εγκεφάλου 1000¤... και δεν έχουν γραψει κ πουθενά ότι μου έκαναν το update τότε για να μπορώ να βρω το δίκιο μου...)  

Τέλοσπ. με τα πολλά μετά από κάποια ώρα έρχεται μες την καλή χαρά: ελάτε να το δείτε!!! Το πάμε μια βόλτα, το αμάξι ήταν τελείως διαφορετικό!  

Ακόμα και στο ρελαντί του ακούγεται διαφορετικά ο κινητήρας!!! Επίσης, 1)ανοίγει η τουρμπίνα(είχα ξεχάσει πως είναι, αλήθεια!) και 2)ανοίγει χαμηλά όπως έπρεπε να ανοίγει (1550 -4100 όχι τις βλακείες του άλλου τεχνικού: "ε, στις 3000 ανοίγει η τουρμπίνα!" Στις 3000 ανοίγει σε άλλα αυτοκίνητα, ναι, έλεος!), είναι ελαφρώς διαφορετικό από την αρχική του μορφή (προ update), αλλά πραγματικά είναι μιαααα χαρά!!!!

Πάει κ αυτό επιτέλους!!!Δεν ξέρω εάν ισχύουν τα περί 66kw κλπ  αλλά η διαφορά είναι μεγάλη!Μένει να δω πόσο καίει.

Τωρα τους άλλλους τι τους κάνεις; θα μου πειτε λάθη γίνονται αλλά όχι κ έτσι γμτ...

Αυτά από μένα,συγγνώμη εάν σας ζάλισα, από τη χαρά μου είναι :);) άντε και καλή μας εβδομάδα και ας μην έχει κανένας άλλος πρόβλημα!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους :) Μετά από την τρίτη φορά σε 2,5 μήνες στο συνεργείο το πρόβλημά μου επιτέλους βρέθηκε και λύθηκε και το αμάξι είναι μια χαρά έως τώρα!φτου φτου φτου! το ποστάρω εδώ γιατί έχει να κάνει με το update.

long story short: το αυτοκίνητο δεν φαινόταν να λειτουργεί σωστά και με ακούγατε πόσο καιρό που γκρίνιαζα! Ο φίλος μου που είναι πολύ πιο έμπειρος είχε σκασει με αυτό το θέμα (και τον χιλιοευχαριστώ πραγματικά που επέμενε γιατί εγώ θα το άφηνα έτσι!), οπότε με έπεισε να το πάω για μια τελευταία προσπάθεια μήπως βρούμε τι γίνεται σε άλλη αντιπροσωπεία, μακριά μεν από γνωστό δε (και εκεί θα το πηγαίνω από εδώ κ πέρα!). Το πάμε εκεί Σάββατο, μας λέει ο πωλητής μισό λεπτό να φωνάξω το αφεντικό - λέω εγώ θα δω κανένα κουστουμαρισμένο, τον βλέπω με τη φόρμα του μηχανικού - πρώτη καλή εντύπωση και ήταν και ο ίδιος που ασχολήθηκε με το πρόβλημά μας παρόλο που πήγαμε χωρίς ραντεβού! Εξυπηρετικότατος ο άνθρωπος, του εξηγήσαμε ότι μετά το  update το αμάξι δεν λειτουργεί σωστά, αργεί να ανεβάσει, σαν να μην ακούει άμεσα δλδ, σαν να μην ανοίγει η τουρμπίνα πραγματικά κλπ κλπ. και το βάζουμε μέσα... Πάμε κ εμείς μέσα στο συνεργείο (στην άλλη αντιπροσωπεία που το πήγαινα ούτε κατά διάνοια να μπεις μέσα!), εξυπηρετικότατος κ εκεί, ρωτούσαμε ότι θέλαμε - χωρίς να τον πρήζουμε τον άνθρωπο. Μετά από κάποια ώρα αφού προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται κ αφού εμείς πήγαμε ένα τεστ drive το πολάκι που είχαν εκεί έτσι να δούμε τη διαφορά, έρχεται και μας φωνάζει κ λέει μάλλον βρήκα τι έγινε... Πάμε εκέι, μας λέει απ'ότι φαίνεται έχουν βάλει update για τα 66kw (όχι τα 77kw του 1.2 tsi!), μέχρι κ ο μηχανικός μας μπερδεύτηκε και δεν ήξερε ποιο πρόγραμμα έπρεπε να έχει πάνω γιατί η διαφορά στη ονομασία είναι του στυλ 12123123a και 123123123b. Εάν καταφέρω να περάσω το σωστό update καλώς, εάν όχι μου λέει ξέρεις που πας... (στην αντιπροσωπεία που το πήρα κ πήγαινα για αλλαγή εγκεφάλου 1000¤... και δεν έχουν γραψει κ πουθενά ότι μου έκαναν το update τότε για να μπορώ να βρω το δίκιο μου...)  

Τέλοσπ. με τα πολλά μετά από κάποια ώρα έρχεται μες την καλή χαρά: ελάτε να το δείτε!!! Το πάμε μια βόλτα, το αμάξι ήταν τελείως διαφορετικό!  

Ακόμα και στο ρελαντί του ακούγεται διαφορετικά ο κινητήρας!!! Επίσης, 1)ανοίγει η τουρμπίνα(είχα ξεχάσει πως είναι, αλήθεια!) και 2)ανοίγει χαμηλά όπως έπρεπε να ανοίγει (1550 -4100 όχι τις βλακείες του άλλου τεχνικού: "ε, στις 3000 ανοίγει η τουρμπίνα!" Στις 3000 ανοίγει σε άλλα αυτοκίνητα, ναι, έλεος!), είναι ελαφρώς διαφορετικό από την αρχική του μορφή (προ update), αλλά πραγματικά είναι μιαααα χαρά!!!!

Πάει κ αυτό επιτέλους!!!Δεν ξέρω εάν ισχύουν τα περί 66kw κλπ  αλλά η διαφορά είναι μεγάλη!Μένει να δω πόσο καίει.

Τωρα τους άλλλους τι τους κάνεις; θα μου πειτε λάθη γίνονται αλλά όχι κ έτσι γμτ...

Αυτά από μένα,συγγνώμη εάν σας ζάλισα, από τη χαρά μου είναι :);) άντε και καλή μας εβδομάδα και ας μην έχει κανένας άλλος πρόβλημα!

Πολύ χαίρομαι που βρήκες λύση στο πρόβλημά σου και επίσης καταλαβαίνω και τη χαρά σου...θα ήταν όμως πιο χρήσιμο για εμάς να μας έλεγες πoιο update σου βάλανε στην αντιπροσωπία και ποιο σου έβαλε ο μηχανικός εκεί που πήγες...βέβαια δεν έχω ακούσει για update των 66kw γιατί σε αυτά τα μοτερ δεν έχει προκύψει πρόβλημα αλλα μόνο για τον 1.2 tsi 77kw με τα γνωστά σβησίματα...πώς γίνεται λοιπόν να σου βάλανε update του 66 kw?? επίσης πες μας σε ποιό συνεργείο το πήγες και βρήκες άκρη?

καλά και ασφαλή χιλιόμετρα..

Υ.Γ βλέπω είμαστε γείτονες...

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους :) Μετά από την τρίτη φορά σε 2,5 μήνες στο συνεργείο το πρόβλημά μου επιτέλους βρέθηκε και λύθηκε και το αμάξι είναι μια χαρά έως τώρα!φτου φτου φτου! το ποστάρω εδώ γιατί έχει να κάνει με το update.

long story short: το αυτοκίνητο δεν φαινόταν να λειτουργεί σωστά και με ακούγατε πόσο καιρό που γκρίνιαζα! Ο φίλος μου που είναι πολύ πιο έμπειρος είχε σκασει με αυτό το θέμα (και τον χιλιοευχαριστώ πραγματικά που επέμενε γιατί εγώ θα το άφηνα έτσι!), οπότε με έπεισε να το πάω για μια τελευταία προσπάθεια μήπως βρούμε τι γίνεται σε άλλη αντιπροσωπεία, μακριά μεν από γνωστό δε (και εκεί θα το πηγαίνω από εδώ κ πέρα!). Το πάμε εκεί Σάββατο, μας λέει ο πωλητής μισό λεπτό να φωνάξω το αφεντικό - λέω εγώ θα δω κανένα κουστουμαρισμένο, τον βλέπω με τη φόρμα του μηχανικού - πρώτη καλή εντύπωση και ήταν και ο ίδιος που ασχολήθηκε με το πρόβλημά μας παρόλο που πήγαμε χωρίς ραντεβού! Εξυπηρετικότατος ο άνθρωπος, του εξηγήσαμε ότι μετά το  update το αμάξι δεν λειτουργεί σωστά, αργεί να ανεβάσει, σαν να μην ακούει άμεσα δλδ, σαν να μην ανοίγει η τουρμπίνα πραγματικά κλπ κλπ. και το βάζουμε μέσα... Πάμε κ εμείς μέσα στο συνεργείο (στην άλλη αντιπροσωπεία που το πήγαινα ούτε κατά διάνοια να μπεις μέσα!), εξυπηρετικότατος κ εκεί, ρωτούσαμε ότι θέλαμε - χωρίς να τον πρήζουμε τον άνθρωπο. Μετά από κάποια ώρα αφού προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται κ αφού εμείς πήγαμε ένα τεστ drive το πολάκι που είχαν εκεί έτσι να δούμε τη διαφορά, έρχεται και μας φωνάζει κ λέει μάλλον βρήκα τι έγινε... Πάμε εκέι, μας λέει απ'ότι φαίνεται έχουν βάλει update για τα 66kw (όχι τα 77kw του 1.2 tsi!), μέχρι κ ο μηχανικός μας μπερδεύτηκε και δεν ήξερε ποιο πρόγραμμα έπρεπε να έχει πάνω γιατί η διαφορά στη ονομασία είναι του στυλ 12123123a και 123123123b. Εάν καταφέρω να περάσω το σωστό update καλώς, εάν όχι μου λέει ξέρεις που πας... (στην αντιπροσωπεία που το πήρα κ πήγαινα για αλλαγή εγκεφάλου 1000¤... και δεν έχουν γραψει κ πουθενά ότι μου έκαναν το update τότε για να μπορώ να βρω το δίκιο μου...)  

Τέλοσπ. με τα πολλά μετά από κάποια ώρα έρχεται μες την καλή χαρά: ελάτε να το δείτε!!! Το πάμε μια βόλτα, το αμάξι ήταν τελείως διαφορετικό!  

Ακόμα και στο ρελαντί του ακούγεται διαφορετικά ο κινητήρας!!! Επίσης, 1)ανοίγει η τουρμπίνα(είχα ξεχάσει πως είναι, αλήθεια!) και 2)ανοίγει χαμηλά όπως έπρεπε να ανοίγει (1550 -4100 όχι τις βλακείες του άλλου τεχνικού: "ε, στις 3000 ανοίγει η τουρμπίνα!" Στις 3000 ανοίγει σε άλλα αυτοκίνητα, ναι, έλεος!), είναι ελαφρώς διαφορετικό από την αρχική του μορφή (προ update), αλλά πραγματικά είναι μιαααα χαρά!!!!

Πάει κ αυτό επιτέλους!!!Δεν ξέρω εάν ισχύουν τα περί 66kw κλπ  αλλά η διαφορά είναι μεγάλη!Μένει να δω πόσο καίει.

Τωρα τους άλλλους τι τους κάνεις; θα μου πειτε λάθη γίνονται αλλά όχι κ έτσι γμτ...

Αυτά από μένα,συγγνώμη εάν σας ζάλισα, από τη χαρά μου είναι :);) άντε και καλή μας εβδομάδα και ας μην έχει κανένας άλλος πρόβλημα!

καλημερα και καλη βδομαδα!

σε ευχαριστουμε που μας εδωσες την ελπιδα να "επιστρεψει" το πολακι που αγαπησαμε...

θα σε μαλωσω ομως γιατι δεν ονοματιζεις και λες "η αλλη αντιπροσωπεια" κτλ! εδω δεν μαζευομαστε για να διαφημιζουμε/δυσφημιζουμε αλλα να παραθετουμε τις εμπειριες μας με σκοπο να προφυλασσουμε τον διπλανο μας.. ελπιζω να ειμαι κατανοητος.

εγω πηρα ηδη φιλοσιδη και μου ειπανε οτι αν δεν το παω απο εκει να το δουν δεν γινεται να ξερουν τι update εχει περαστει... θα κοιταξω και στο σπιτι μηπως το χαρτι που μου εδωσαν την ημερα του update γραφει πανω καποιο κωδικο για να σου τον πω.

εγω εχω και ενα αλλο προβλημα που ειχα αναφερει σε προηγουμενο post εδω, πολλες φορες στην οπισθεν ακουγεται ενα "σφυριγμα" απο τα δισκοφρενα πισω ειτε αφηνω συμπλεκτη τελειως ειτε συμπλεκταρω για να παρκαρω.. θα το παω και για το σφυριγμα και για το update!

Link to comment
Share on other sites

Μη μου το λες! Έχω αρχίσει να ελπίζω τώρα! Λέω κι εγώ γιατί το τουτού "φαίνεται" να έχει χάσει στα χαμηλά; Δε ξέρω αν ισχύει και σε 'μένα όμως σίγουρα θα τους πάρω ένα τηλ. να κανονίσω ένα ραντεβού, να δούμε μήπως έχει γίνει αυτή η πατάτα!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και πάλι παιδιά :) ,

δεν ανέφερα αντιπροσωπείες γιατί δεν ήξερα εάν είναι σωστό, όμως αφού πιστεύετε ότι πρέπει και εννοείται τους ευγνωμονώ τους ανθρώπους εκεί : Αφοί Μπρόφα απ'έξω από τη Λειβαδιά, προς Αράχωβα. Επειδή είμαι από τα μέρη, έχουμε γνωστό που δούλευε κάποτε εκεί οπότε το πήγα γιατί έχω ακούσει πάρα πολύ καλά πράγματα και ξέρω ότι και άλλοι Αθηναίοι πάνε τα αυτοκίνητά τους εκεί. Όσο για την άλλη αντιπροσωπεία, την έχω αναφέρει σε προηγούμενο post ;) (και πάλι δεν ξέρω εάν εκανα καλά γιατί κ εκεί από δικό μου άνθρωπο πήγα αλλά τι να πω... με κάθε επιφύλαξη και χωρίς να θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις. Ο καθένας κρίνει από την εμπειρία του ;) )

Για το ποιο update δεν έχω να πω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή γιατί δεν είναι καταγεγραμμένο πουθενά δυστυχώς. (Το σκέφτηκα κ εγώ ότι δεν υπάρχει update για το 66kw οπότε παίζει απλά να εννοούσε το πρόγραμμα καθ' αυτο; Με κάθε επιφύλαξη παιδιά, με όλα αυτά δεν ξέρω τι να πρωτοπιστέψω απλά αυτό που ξέρω είναι ότι το αμάξι είναι εντάξει πλεόν. Ελαφρώς πιο ήρεμο αλλά πάει μια χαρά! & άρχισε πάλι το σπινιάρισμα lol) Δεν είδα εάν έγραψε το παλικάρι κάτι σε βιβλιαράκι ή αλλού, θα το ψάξω. Πάντως και το θέμα του cold start που είναι σε άλλο τόπικ δεν έχει ξανασυμβεί. Είτε 1200 με κρύα μηχανή είτε λίγο πιο πάνω από τις 600. Δεν πάει ενδιάμεσα (είναι λίγο νωρίς να το πω i know αλλά πριν το πάω μου το έκανε πλέον καθημερινά το 1200/900/600 κλπ όπως αναφέρεται στο αντίστοιχο τόπικ).

Πολύ χαίρομαι που βρήκες λύση στο πρόβλημά σου και επίσης καταλαβαίνω και τη χαρά σου...θα ήταν όμως πιο χρήσιμο για εμάς να μας έλεγες πoιο update σου βάλανε στην αντιπροσωπία και ποιο σου έβαλε ο μηχανικός εκεί που πήγες...βέβαια δεν έχω ακούσει για update των 66kw γιατί σε αυτά τα μοτερ δεν έχει προκύψει πρόβλημα αλλα μόνο για τον 1.2 tsi 77kw με τα γνωστά σβησίματα...πώς γίνεται λοιπόν να σου βάλανε update του 66 kw?? επίσης πες μας σε ποιό συνεργείο το πήγες και βρήκες άκρη? καλά και ασφαλή χιλιόμετρα.. Υ.Γ βλέπω είμαστε γείτονες...
ναι, ένα τρίθυρο άσπρο δεν έχεις;! :) Edited by mk2911
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και πάλι παιδιά :) ,

δεν ανέφερα αντιπροσωπείες γιατί δεν ήξερα εάν είναι σωστό, όμως αφού πιστεύετε ότι πρέπει και εννοείται τους ευγνωμονώ τους ανθρώπους εκεί : Αφοί Μπρόφα απ'έξω από τη Λειβαδιά, προς Αράχωβα. Επειδή είμαι από τα μέρη, έχουμε γνωστό που δούλευε κάποτε εκεί οπότε το πήγα γιατί έχω ακούσει πάρα πολύ καλά πράγματα και ξέρω ότι και άλλοι Αθηναίοι πάνε τα αυτοκίνητά τους εκεί. Όσο για την άλλη αντιπροσωπεία, την έχω αναφέρει σε προηγούμενο post ;) (και πάλι δεν ξέρω εάν εκανα καλά γιατί κ εκεί από δικό μου άνθρωπο πήγα αλλά τι να πω... με κάθε επιφύλαξη και χωρίς να θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις. Ο καθένας κρίνει από την εμπειρία του ;) )

Για το ποιο update δεν έχω να πω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή γιατί δεν είναι καταγεγραμμένο πουθενά δυστυχώς. (Το σκέφτηκα κ εγώ ότι δεν υπάρχει update για το 66kw οπότε παίζει απλά να εννοούσε το πρόγραμμα καθε αυτου; Με κάθε επιφύλαξη παιδιά, με όλα αυτά δεν ξέρω τι να πρωτοπιστέψω απλά αυτό που ξέρω είναι ότι το αμάξι είναι εντάξει πλεόν. Ελαφρώς πιο ήρεμο αλλά πάει μια χαρά! & άρχισε πάλι το σπινιάρισμα lol) Δεν είδα εάν έγραψε το παλικάρι κάτι σε βιβλιαράκι ή αλλού, θα το ψάξω. Πάντως και το θέμα του cold start που είναι σε άλλο τόπικ δεν έχει ξανασυμβεί. Είτε 1200 με κρύα μηχανή είτε λίγο πιο πάνω από τις 600. Δεν πάει ενδιάμεσα (είναι λίγο νωρίς να το πω i know αλλά πριν το πάω μου το έκανε πλέον καθημερινά το 1200/900/600 κλπ όπως αναφέρεται στο αντίστοιχο τόπικ).

ναι, ένα τρίθυρο άσπρο δεν έχεις;! :)

όχι... το δικό μου άσπρο τρίθυρο (μέσα έπεσες) το παραλαμβάνω Φεβρουάριο...το παρήγγειλα πριν μια βδομαδα...τι να πώ ελπίζω στο δικό μου να χει περαστεί το σωστό update....

Link to comment
Share on other sites

όχι... το δικό μου άσπρο τρίθυρο (μέσα έπεσες) το παραλαμβάνω Φεβρουάριο...το παρήγγειλα πριν μια βδομαδα...τι να πώ ελπίζω στο δικό μου να χει περαστεί το σωστό update....

χαχα ωχ οκ :) !Επειδή έχω ένα στη γειτονιά και λέω μπας και...! Μια χαρά θα είναι, είμαι σίγουρη! με το καλό να το δεχθείς!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.