Jump to content
gargas101ps

τιμες για αμορτησερ

Recommended Posts

Αναφέρεσε στα bilstein sport και όχι στα Sprint (κίτρινα). Nα υπενθυμίσω ότι τα sport συνδυάζονται και με τα εργοστασιακά ελατήρια. Οι τιμές ποικίλουν. 350 - 400 ευρώ, με τοποθέτηση.

Link to comment
Share on other sites

Guest arci_20VT4

Ta sport είναι κίτρινα επίσης τα μαύρα είναι τα original έτσι τα λέει. είναι σαφώς φτηνότερα κατηγορίας Monroe, kayaba Κλπ αλλα τα θεωρώ καλύτερα. άλε αυτά αλλα΄για το gti τον κωδικό ώστε να ναι λίγο πιο σφιχτά. τα φόραγα σε punto 75 του GT τον κωδικό για τον ίδιο λόγο και ήμουνα απόλυτα ικανοποιημένος. τότε τα είχα πάρει 55000 ενώ τα άλλα κίτρινα έκαναν 170000...

Link to comment
Share on other sites

οπως ειπε ο bear θελω τα σπορ που συνδυαζονται με τα εργοστασιακα ελατηρια.υπαρχει καποια αλλη προταση για συνδυασμο εργοστασιακων ελατηριων και διαφορετικων αμορτησερ?

Link to comment
Share on other sites

Και τα sport κανουν με εργοστασιακα ελατηρια , αφου ειναι για μη χαμηλωμενα αμαξια!

Σωστά.

Και τα sprint όμως μη νομίζετε ότι είναι για ακραία χαμηλώματα...

Το πολύ μέχρι τρεις πόντους.

Link to comment
Share on other sites

τα sprint μπορώ να τα βάλλω με τα εργοστασιακά ελατήρια?ο τύπος που μου δωσε την προσφορά μου είπε 350 ευρώ με τοποθετηση κτλπ.επειδη διαβασα τα σχετικά ποστ πόσο θα κοστιζει μια τετραδα ελατηρια eibach 3 ποντα για να υπολογιζω πόσο θα ξηλωθώ

Link to comment
Share on other sites

Όχι, αλλά κράτα τα λεφτά για ένα μήνα και πάρτα μαζί με τα ελατήρια, τόσο καιρό το είχες βάρκα γυαλό, ένα μήνα δεν μπορείς να περιμένεις?

Edited by Stoilas
Link to comment
Share on other sites

επειδή είμαι νέος στο σπορ,υπάρχουν δίφορες κατηγορίες σκληρώτητας τόσο των αμορτησερ όσο και των ελατηρίων?δηλαδή bilstein spirnt (κίτρινα) σε συνδυασμό με eibach τρόποντα(σκληρα? μαλακά? μέτρια?). τωρα φοράω 16αρα ζαντα με τις μαμά αναρτήσεις και κοπανάει ηληθιοδώς και παίρνει βλαμένες κλίσεις.άσε που είνα σαν touareg.ένας τέτοιος συνδυασμός ανάρτησης θα το έκανε πιο κούτσουρο?θέλω όσο το δυνατόν λιγότερες κλίσεις και λιγότερα κοπανήματα.ξέρω ζητάω πολλά αλλά για ποιο λόγο εχω εσάς τα αστέρια????

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.