Jump to content
IOANNIS1980

Χωρίς Φρένα Σε Κατηφόρα.. Βοήθεια

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ...ΕΧΩ ΕΝΑ GOLF TSI TO (GT140PS) TO ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 11.000 ΧΛΜ,ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΚΩΤΟΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΩ.ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΧΧΡΡΡΡΡ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΨΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΘΕΣΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΦΥΛΟ Η ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΦΡΑΞΕ ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΟ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ,ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ Κ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΣΤΡΙΨΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΠΡΩΤΗ Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΓΚΑΖΙ Η ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΦΤΑΣΑΝ 5.000 Κ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΙΣ 200 ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Κ ΑΜΕΣΩΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗ ΤΑΧΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑ ΦΡΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΤΡΑ Κ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΩΡΑΦΙΑ.. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΝΗ ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Η ΣΤΟ ΤΟΥΡΜΠΟ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ,ΟΠΩΣ Κ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΣΑΣΕΙΣ Κ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΥΠΗΡΞΑ ΤΥΧΕΡΟΣ Κ ΓΛΥΤΩΣΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ GOLF ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ Κ ΝΑ ΣΚΩΤΟΘΕΙΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ SERVIS.NA ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου τυχερος ησουν που σταματησες. Να ρωτησω το αυτοκινητο εσβησε και δεν λειτουργησαν τα φρενα ή δουλευε κανονικα και δεν λειτουργουσε τιποτα?

Edited by stavros geoldasis
Link to comment
Share on other sites

Εφόσον είσαι καλά φίλε αυτό έχει σημασία.

Σχετικά με το πρόβλημα του αυτοκινήτου καλύτερα να το πας αύριο κατευθείαν στην αντιπροσωπεία. Δεν νομίζω να έχει καταγραφεί κάτι ανάλογο.Το χρησιμοποίησες μετά το συμβάν? Λειτούργησε σωστά μετά το πρόβλημα?

Link to comment
Share on other sites

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΕΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΓΚΑΖΙ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Link to comment
Share on other sites

ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΔΕ ΤΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑ ΚΟΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ Κ ΤΟ ΠΗΡΕ ΓΕΡΑΝΟΣ,Κ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΩΡΑ ΑΝΕΒΩΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΑ.

Link to comment
Share on other sites

Πιθανο προβλημα να εχει κοπει κανενα σωληνακι απο τα φρενα και να εχει φυγει ολο το υγρο αλλα με τον κινητηρα ειναι περιεργο ενω δεν βγαζει βλαβη στο καντραν να μην δουλεθει σωστα.

Link to comment
Share on other sites

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΕΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΓΚΑΖΙ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΔΕ ΤΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑ ΚΟΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ Κ ΤΟ ΠΗΡΕ ΓΕΡΑΝΟΣ,Κ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΩΡΑ ΑΝΕΒΩΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΑ.

Link to comment
Share on other sites

Πςςςςςςς μεγαλο χουνέρι.Πάλι καλά που είσαι καλά εσύ και η οικογένεια (φαντάσου να μην ήταν οικόπεδο και να ήταν τοίχος ή χειρότερα αντίθετο ρεύμα).Ανατρίχιασα

Παρατηρήσεις

Α)Για να κινηθείς δικαστικά πρέπει να έχεις χαρτί από την αστυνομία που να αποδεικνύει το συμβάν.

Β)Κάλεσες οδική βοήθεια που μας έχουν δώσει για τα καινούρια αμάξια ή έφυγες μόνος σου?

Γ)Δικαστικά τι θα διεκδικήσεις? Μήπως έφταιγε πχ το καύσιμο και τρέξεις τσάμπα με δικηγόρους?

Δ)Τα φρένα είναι το περίεργο που δεν ανταποκρίθηκαν.

Ε)Πήγαινε σούμπιτα στην αντιπροσωπεία και κράτα όλο το χαρτομάνι που θα σου δώσουνε (αν θα πας σε δικηγόρο)

Link to comment
Share on other sites

Κάτι παρόμοιο μου είχε συμβεί παλαιότερα με το Polo 16V facelift που είχα, αλλά δεν ανέβαζε στροφές το γκάζι, όχι να ανεβοκατεβάζει τρελλά. Το πρόβλημα ήταν στο ηλεκτρικό γκάζι.

Σε εσένα όμως είναι συνδυασμός προβλημάτων (γκάζι, φρένα κλπ). Με την γραμμή επικοινωνίας της Total care επικοινώνησες?

Link to comment
Share on other sites

ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Κ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΩΡΑΦΙ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΤΑ 23.000ΕΥΡΩ ΠΙΣΩ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΑ GOLF EINAI ΠΡΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ Κ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ TOYOTA AN EIXATE ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΗ ΓΛΗΤΩΣΑ ΟΜΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ GOLF Κ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΤΙ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ Κ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕ ΣΚΩΤΟΣΑ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ

Link to comment
Share on other sites

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ?Κ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ?

Link to comment
Share on other sites

ισως να ειναι κατι ηλεκτρονικο,αλλα χωρις να αναψει καποια ενδειξη ?παραξενο γεγονος,τα 140αρια βγηκαν τελειως απροβληματιστα σε τετοια θεματα μεχρι σημερα!το περιστατικο σου ειναι μοναδικο!εισαι τυχερος στην ατυχια σου,παλι καλα που δεν παθατε κατι! αυριο πρωι πρωι στην αντιπροσωπεια να μας ενημερωσεις περι τινους προκειτε!να σου κανω μια ασχετη ερωτηση, golf tsi 140ps ποια αντιπροσωπεια σου πουλησε καινουριο πριν 10μηνες?

Edited by manos76
Link to comment
Share on other sites

o gratsias το πηρα στισ 15 μαιου του2009

θα μπορουσες να ειχες παρει το 6αρι με τα ιδια χρηματα.μην ανησυχεις ομως,ολα θα λυθουν,υπομονη μεχρι αυριο και καλη τυχη

Edited by manos76
Link to comment
Share on other sites

Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση. Να ανεβάζει στροφές και ταυτόχρονα να παγώνει τα φρένα; Μέχρι και δολιοφθορά θα σκεφτόμουν! Μου θυμίζει έντονα την περίπτωση της Toyota, αν και εκεί μιλούσαμε για αυτόματα αυτοκίνητα τα οποία -με ταχύτητα μέσα- ανέβαζαν στροφές. Εσύ έχεις χειροκίνητο, έτσι;

Δύσκολα θα μπορέσεις να αποδείξεις ότι τα Golf είναι προβληματικά, ακριβώς γιατί βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια ότι όλοι παγώσαμε στη θέα του post σου. Εδώ μέσα είμαστε μια μεγάλη VAG οικογένεια και το πρώτο πράγμα που κάνουμε όλοι είναι να τα λέμε έξω από τα δόντια για όλα τα στραβά της VW.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να διεκδικήσεις το δίκιο σου. Στη θέση σου θα ζητούσα άμεση αντικατάσταση του αυτοκινήτου με ένα ολοκαίνουριο. Επίσης, τρέχα αμέσως σε δικηγόρο για να σε συμβουλεύσει και να κινηθεί εκ μέρους σου ώστε να είσαι απολύτως καλυμμένος νομικά από εδώ και στο εξής. Είναι πολύ πιθανό να καταλήξεις στη δικαιοσύνη. Το ότι δεν κάλεσες στην αστυνομία επιτόπου είναι σοβαρό μειονέκτημα εάν φτάσεις σε δικαστήριο. Τουλάχιστον έχεις πολλούς μάρτυρες.

Link to comment
Share on other sites

Guest Κωστας VR6

.......χωρίς να θέλω να φανώ κακός....άλλα φίλε μου από την στιγμή που άκουγες ότι το αμάξι

ΔΕΝ δουλεύει σωστά...ανεξάρτητα αν σου άναψε κάτι στο ταμπλό η όχι... ΘΑ έπρεπε να σταματήσεις !

όχι να συνεχίσεις κάνοντας τόσα χλμ ανάμεσα σε βουνά και γκρεμούς όπως είπες και όχι μόνος σου αλλά με κόσμο μέσα στο αμάξι......σκέψου ότι ίσως και εσύ φέρεις ένα μερίδιο ευθύνης σε ότι σου έτυχε........

...στο τεχνικό θέμα.....ίσως έχει φύγει κάποιο σωληνάκι υποπιεσης για αυτό δουλεύει έτσι το αμάξι..και αφού δεν έχεις φρένα.....μπας σου έφυγε το σωληνάκι της υποπιεσης των φρενών για το σερβο? ? δλδ το σωληνάκι από όπου παίρνει αέρα το σερβο..

κάπου είχε διαρροή δλδ (για αυτό άκουγες το φσσσσσσ )και μετά από κάποια κμ άνοιξε τελείως,κόπηκε,βγήκε ...με τα αποτελεματα που είχες.....

καλά ξεμπερδέματα εύχομαι...και πάλι καλά που δεν σου έτυχε με πολλά κμ τότε ίσως τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί άσχημα

Link to comment
Share on other sites

Αυτο το πρόβλημά μου φαινεται σαν απώλεια της υποπίεσης του σεβρό των φρένων, αν εχει "ξεκουμπώσει" το σωληνάκι υποπίεσης το αυτοκίνητο εχει αυτήν την συμπεριφορά, παγωμένα φρενα και αστάθεια στροφών.

ΥΓ βέβαια δεν ξερω κατα πόσο τα γκολφ εχουν αυτήν την λειτουργία στο σεβρό των φρένων.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή δεν είμαι ειδικός και δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο αντικείμενο, πως συνδέεται το σεβρό των φρένων με τις στροφές του κινητήρα;

Link to comment
Share on other sites

Επειδή δεν είμαι ειδικός και δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο αντικείμενο, πως συνδέεται το σεβρό των φρένων με τις στροφές του κινητήρα;

Η λειτουργια του σεβρο στηρίζετε στην αναρρόφηση αερα απο την υποπίεση που δημιουργεί ο κινητηρας κατα την λειτουργία του. Τωρα αν ο κινητήρας χασει το σεβρό στην ουσία ειναι σαν να ανοίγεις μια τρύπα και να γίνεται ανεξέλεγκτη εισαγωγή αερα στο θαλαμο καύσης αποτέλεσμα ειναι η αστάθεια στροφών (χαλάει το μείγμα καυσίμου).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.