Jump to content
lawrence-gr

Απατη Με Κατασχεμενα Αυτοκινητα

Recommended Posts

παιδες προσοχη!σιγουρα καποιοι θα εχετε ακουσει κατι...ειναι καποιοι τυποι που υποσχονται αυτοκινητα απο τραπεζα σε τιμες τελειως ξεφτυλα.πασσατ πχ του 08,1.8 φουλ εξτρα με 10.000,αουντι ττ του 07 με 12000 κτλ....μπαινεις στον πειρασμο αυτοματως!!!!ετσι μπηκα κ εγω κ εδωσα δρομο το πασσατακι μου για να παρω αυτο που λιγουρευτηκα...το σκοτωσα το πασσατ γιατι βιαζομουν κιολασ να το κανω ταλαρα...κλαιω διπλα τωρα...

να μην τα πολυλογω,οχι αμαξι δεν ειδα,τρεχω να δω πως θα παρω κ τα λεφτα μου πισω.πρωτα πρεπει να δωσεις τα λεφτα στον μεσαζωντα κ ετσι ερχεται το αμαξι.δεν γινεται να βγει κ μετα να πληρωσεις υποτιθεται...εμενα μου τον συστησε φιλαρακι μου που παραδοξως ο αδερφος του πηρε αμαξι απο τον ιδιο τυπο...αντε να δουμε τι θα κανουμε.το αγχος μου εχει ριμαξει στομαχι,εντερα,εγκεφαλο....ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης..ειμαι γυρο στους 7 μηνες χωρις αυτοκινητο κ ετσι θα παραμεινω για καιρο απο οτι φαινεται..ο τυπος δεν εχει φραγκο να μου δωσει!προσοχη λοιπον μην την πατησετε κ εσεις!

ΥΓ:αν τυχει κ εχει καποιος απο εδω το αμαξακι μου(πρων),να το προσεχει σαν τα ματια του!εμαθα οτι το πηρε καποιος πιτσιρικας απο πατρα...αααααχ!!!!!

Link to comment
Share on other sites

παραλιγο πηγα να τη πατησω κ εγω ετσι περυσι!μου υποσχεθηκαν Audi S3 `07 με 19000 ευρω και εκανα σαν τρελος να πουλησω το δικο μου!Ευτηχως ομως ενας φιλος μου στρατιωτικος απο τη Πατρα (να τον εχει ο θεος καλα!)επειδη ενδιαφεροταν και αυτος και λογω του οτι γνωριζε αρκετο κοσμο απο το επαγγελμα του εβαλε λυτους κ δεμενους να μαθουν,κ τελικα ηταν απατη,δεν υπηρχαν καν αυτα τα αυτοκινητα σαν κατασχεμενα.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ λυπάμαι που γράφω αυτές τις γραμμές , μιας κι αυτή η απάτη υπάρχει εδώ και καιρό. Υπάρχουν ακόμη απατεώνες του τοποθετούν τέτοιες αγγελίες και σε γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών. Δείχνει ακριβά αμάξια κι όταν παίρνεις τηλ το σηκώνουν άσχετα ονόματα με αυτά που λένε οι αγγελίες ... επικοινωνία μόνο με μαιλ λέει και το καλύτερο ? Όταν παίρνεις τηλ και σηκώνουν το τηλέφωνο (εάν το σηκώσουν) δεν έχουν , κι ούτε είχαν στην κατοχή τους παρόμοιο ή ίδιο αυτοκίνητο με την αγγελία !!

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν όμως και νορμάλ αγοραπωλησίες με κατασχεμένα. :) Έχει πάρει φίλος Seat Toledo Volcane 20VT από Βόλο και ήταν όλα ok. Βέβαια η τιμή δεν ήταν τόσο χαμηλή, καινούριο είχε γύρω στα 29χ. και το πήρε νομίζω 20χ. ευρώ.

Έχω την εντύπωση ότι η διαδικασία όμως πρέπει να είχε γίνει μέσω γνωστού στην Seat.

Link to comment
Share on other sites

ξερω κ εγω ατομα που εχουν παρει κανονικοτατα αυτοκινητα απο κατασχεμενα για αυτο κ πειστηκα...απλα τον συγκεκρημενο μεσαζωντα τον κρεμασαν οι "δικοι του"..επεσα πανω στην περιπτωση...μου εχει υπογραψει μια συναλλαγματικη.κατεβηκα χθες αθηνα κ τον βρηκα κ τα ειπαμε.αντε να δουμε τι ακρη θα βγει...

Link to comment
Share on other sites

Γενικα απο παλαιοτερη εμπειρια μου σε αγορα κατασχεμενου απο τραπεζα και οχι απο εμπορο,γινεται ενα ειδος πληστηριασμου,δινεις την καλυτερη τιμη,καταθετεις το ποσο στον δανειακο του παλιου δανειοληπτη ωστε να πληρωθει το δανειο η μερος αυτου και μετα γινεται η μεταβιβαση. Γενικα δηλαδη ειναι λιγο φλου η κατασταση αλλα εγω το εκανα αυτο με γνωστο απο την τραπεζα και ΧΩΡΙΣ μεσαζοντες...

Link to comment
Share on other sites

Παιδια αυτες οι απατες γινονται και με σπιτια εδω και πολυ καιρο.

Η αδερφη μου ετσι εχασε 10 ζεστα εκατομυριακια πριν 12 χρονια απο απατεωνα μεγαλης ολκης.

Το δολωμα ηταν ενας ξαδερφος του αντρα της που ελεγε οτι ειχε παρει σπιτι ετσι απο αυτον.

Ειναι κυκλωματα δισεκατομυριων (τωρα εκατομμυριων ευρω) που εχουν να κανουν με τα παντα.

Εχουν οι περισσοτεροι απο πισω τους μεγαλοδικηγορους και την βγαζουν καθαρη αν τους βρει και τους κυνηγησει καποιος. Αυτος της αδερφης μου ειχε καταδικαστικες αποφασεις σε ολη τη χωρα και καποια στιγμη τον βρηκαν και τον εκλεισαν σε φυλακες στην Λαρισα αν θυμαμαι. Το αποτελεσμα, εβαλε στο χερι εναν αστυνομικο στις φυλακες, του πηρε και 60 χιλιαρικα (για σπιτι κατασχεμενο ωσ συνηθως) για να φανταστειτε το λεγειν που εχουν αυτοι οι ανθρωποι και την εκανε. Το ασχημο βεβαια ηταν οτι τα εβαλε με αστυνομικο και ετσι ο αστυνομικος εκανε ολη την Ελλαδα ανω κατω μεχρι που τον βρηκε και τον εχωσε μεσα. Ειναι στον Κορυδαλλο μερικα χρονια τωρα γιατι καποια τρικ των δικηγορων του (δεν λεω ονοματα αλλα ειναι συχνα σε τηλεπαραθυρα) δεν επιασαν με τον εισαγγελεα και ετσι ειναι ακομα μεσα με καθειρξη. Η ολη διαδικασια ομως κρατησε χρονια με τους γνωστους εδω τροπους και ευτυχως που βρεθηκε και καποιος ευσυνειδητος εισαγγελεας και προεδρος και τον χωσανε καλα μεσα.Απο αποζημιωση βεβαια τιποτα αλλα τουλαχιστον εχουν μια ηθικη δικαιωση. Α, εντωμεταξυ αυτος εδωσε τα λεφτα στον αστυνομικο αλλα ευτυχως οι διαδικασιες ειχαν κινηθει και υπηρχαν δεκαδες αλλοι στην μηνυση γιατι αυτη ειχε γινει συλλογικα απο αρκετους παθοντες για να γλυτωσουν και εξοδα αλλα και να ειναι πιο κατωχυρωμενοι.

Αυτο πανω κατω ισχυει για ολες τις υποθεσεις κατασχεμενων και ασχετως αν μερικοι εχουν παρει με τον ενα η αλλο τροπο ΠΟΤΕ δεν θα το συνιστουσα, γιατι αν πεσεις σε απατεωνα η κανεις εγκλημα η ξεχνας τα λεφτακια σου.

ΠΡΟΣΟΧΗ ειδικα τωρα που κυκλοφορουν πολλα κατασχεμενα αυτοκινητα απο Τραπεζες.

Κυκλοφορουν και αναλογα πολλοι απατεωνες.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.