Jump to content
Volkswagen

Αρχική Εκκίνηση - Εκπομπές Καυσαερίων

Recommended Posts

Αγαπητά - σεβαστά μέλη του Club.Σε 2 περιπτώσεις η αρχική εκκίνηση του αυτοκινήτου δεν πραγματοποιήθηκε με την 1η προσπάθεια αλλά με την 2η.Τα δε καυσαέρια του κινητήρα είχαν την έντονη μυρωδιά βουτανίου (γκαζιού).Το όχημα ειναι βενζινοκίνητο.Είναι θέμα ακατάλληλου καυσίμου?Σας έχει τύχει κάτι το παρόμοιο?Ευχαρίστω εκ τον προτέρω για οποιαδήποτε απάντηση

Link to comment
Share on other sites

δες λιγο το θεμα που εχω ανοιξει και εγω με το ονομα provlima pou den fenete! εκτος απο ολα τα αλλα που χω ναι το χω και αυτο το αμαξι μου οχι παντα βεβαια καποιες φορες περνεις μπροσ με τη δευτερη φορα καικαποιες για να παρει με τη πρωτη παιρνει μονο με γκαζι!

Link to comment
Share on other sites

Τελικά δεν μας χορηγούν βενζίνη καθαρο (H2O).Βγάζοντας το φίλτρο καυσίμου δεν έβγαζε καύσιμο αλλά καθαρό νερό.Πήγα για κάρτα καυσαερίων και με όλα αυτά αντί για 10,00Ε έδωσα 65,00Ε.Και την όλη ζημιά την καταλαβαίνεις απο ένα βουβό θόρυβο ακριβώς κάτω απο το ρεζερβουάρ.Το φίλτρο λόγω της λανθασμένης πίεσης δεν αντλεί καύσιμο σωστά και προκαλείται ο θόρυβος.Τα βενζινάδικα σιγά-σιγά θα παίζουν το ρόλο της ρώσικης ρουλέτας για τα οχήματα μας.

Link to comment
Share on other sites

¶στα να πάνε φίλε μου. Πράγματι αν δεν έχεις κάνα μπάρμπα ή γνωστό ώστε να ξέρεις τι βάζεις δυστυχώς κάποια στιγμή θα την φας. Εγώ παλιότερα την είχα φάει σ' ένα Fiat Punto του '95 και αναγκάστηκα να αλλάξω αντλία βενζίνης.

Είναι όλοι τους καθίκια, είτε οι πρατηριούχοι, είτε αυτοί με τα βυτία. Γιατί πολλές φορές δε νοθεύει ο πρατηριούχος αλλά το βυτίο!

Edited by Z3RatuL
Link to comment
Share on other sites

Άστα να πάνε φίλε μου. Πράγματι αν δεν έχεις κάνα μπάρμπα ή γνωστό ώστε να ξέρεις τι βάζεις δυστυχώς κάποια στιγμή θα την φας. Εγώ παλιότερα την είχα φάει σ' ένα Fiat Punto του '95 και αναγκάστηκα να αλλάξω αντλία βενζίνης.

Είναι όλοι τους καθίκια, είτε οι πρατηριούχοι, είτε αυτοί με τα βυτία. Γιατί πολλές φορές δε νοθεύει ο πρατηριούχος αλλά το βυτίο!

Παιδες εγω μενω σε μικρη κοινωνια,σχετικα κλειστη,κ εχω διαπιστωσει οτι στα 5 βενζιναδικα τα 3 κλεβουν.

Το θεμα ειναι οτι το 4ο κ το 5ο ειναι πανακριβα.

το 1ο που κλεβει ειναι επισης ακριβο (το πιο ακριβο) κ το αλλο που ειναι το πιο φθηνο,κλεβει κ αυτο..

Το θεμα ειναι οτι εκτος απο τους μετρητες,εχουν χαλια βενζινη,κ το βλεπεις στο τραβηγμα του αυτοκινητου,καθως κ την καταναλωση την οποια μετραω με λιτρα/χλμ που κανω,οποτε δε πεφτω εξω,κ η οποια καταναλωση φτανει πολυ παραπανω απο τα φυσιολογικα του αυτοκινητου (toyota aygo κ με γεμισματα σε συγκεκριμενο πρατηριο να βγαζει μεση καταναλωση 8-10 λιτρα,που δε καιει ουτε 6 αυτο το αμαξι στην επαρχια..)

Γιαυτο λοιπον να μετρατε καναλωση,αυτη τα δινει ολα...

αλλα επιστημονικα,οχι που ακουω τον ενα να μου λεει οτι του κραταει 10 μερες το ντεποζιτο,τον αλλο στα ποσα χλμ επεσε η 1η γραμμη κ τον αλλο οτι τουγραψε ο μετρητης τοσα.ετσι δε γινεται δουλεια.

Edited by nikosmpl
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.