Jump to content
spooky

Display Πληροφοριών

Recommended Posts

Ακόμα καλύτερα, θα μπορούσε να ορίσει το VWClub.GR πραγματογνώμονα που θα εξετάζει όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία "Προβλήματα" και, αν κρίνει ότι τα προβλήματα όντως υφίστανται, θα επιτρέπει τη δημόσια προβολή τους. Η αντικειμενικότητα και η λογική σου νομίζω σε καθιστούν το πιο κατάλληλο άτομο για μια τέτοια θέση.

Μέχρι τότε μου επιτρέπεις να αναφέρω ότι έχει και το δικό μου αυτοκίνητο το ίδιο πρόβλημα (και το 80% των Golf V περίπου 5ετίας που γνωρίζω) ?

Υ.Γ. : Το μήνυμα αυτό, υποθέτω, θα (αυτο)διαγραφεί σύντομα όπως και άλλα προηγούμενά του.

τρελα πουλας.

το 80% εχει αυτο το προβλημα αλλα στο Golf V GTI club κανεις...

συμπτωση; δεν νομιζω.

η θεση του αντικειμενικου σου αξιζει αξια. αξιος !

μπραβο, να κανεις και αλλες στατιστικες και να μας ενημερωσεις. η αντικειμενικοτητα σου αλλωστε ειναι γνωστη. μπραβο.

αλλα νομιζω πως κανεις λαθος! ολα τα golf εχουν αυτο το προβλημα και απλα η εταιρεια το ηξερε και ηθελε να μας δοκιμασει, να δει τις αντιδρασεις μας. και τι συμπτωση πολλοι ποσταρουν μονο προβληματα και κατα συμπτωση πηγαινουν σε αλλα φορουμ και εκει μιλανε παλι για τα προβληματα αυτα.

τυχαιο; δεν νομιζω

http://www.autotriti.gr/news/preview_news_114.asp?NEWS_DATA_ID=96415

αν εσυ δεν εχεις καταλβει πως εδω μεσα υπαρχουν παρα πολλοι που δεν εχουν golf, και απλα μπαινουν εδω γιανα ποσταρουν προβληματα και απλα να σου την μπουνε, λυπαμαι.

εσυ μπορει να εχεις το εν λογω προβλημα αλλα σιγουρα το προβλημα αυτο δεν το εχει ουτε το 1% των αυτοκινητων. βαρεθηκα βασικα να ακουω αρλουμπες για προβληματα, για σπασμενα μοτερ κτλ. αν οσα λεγοντουσαν ηταν αληθεια, τοτε τα συνεργεια θα ηταν γεματα με 1000 αυτοκινητα το καθενα! αλλα οκ θελεις να μπαινει ο καθενας εδω και να λεει οτι εχει το χ προβλημα ενω δεν εχει καν το αυτοκινητο που εχεις, οκ κατσε να τους ακους τοτε.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ να μπω στην λίστα και μάλιστα εδώ και ένα χρόνο περίπου το άλλαξα (εκτός εγγύησης-fsi 1.6) πληρώνοντας περίπου 200 ευρώ, γιατί με εκνεύριζε αφάνταστα να βλέπω αυτή την θολούρα στο καντράν. Γι'αυτό όσοι είστε σε εγγύηση και βλέπετε το παραμικρό πρόβλημα μην διστάζετε, απαιτήστε αλλαγή γιατι μετά = pay thumbsdown.gif

Edited by roxy
Link to comment
Share on other sites

Kαι σε εμένα παιδιά GOLF V GT 2006 με οθόνη PLUS. Πριν μια εβδομάδα άρχισαν τα γράμματα να είναι ξεθωριασμένα αλλά όχι όλα. Το αφήνω όπως είναι γιατί δεν έχουμε λεφτά για πέταμα!

Edited by pap
Link to comment
Share on other sites

Ειμαι και γω σ αυτους με το προβλημα.... αλλα δεν ειναι κατι το σοβαρο που να θελει αλλαγμα αμεσα!!...μην σου πω και ποτέ!!!!

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα αυτό έχει το Peugeot 307 του πατέρα μου που έχει την οθόνη πληροφοριών στην κεντρική κονσόλα, εκτεθειμένη στον ήλιο και είναι σχεδιαστικό σφάλμα για χώρες όπως η Ελλάδα με τόση ηλιοφάνεια. Χρειάζονται ποιοτικά ηλεκτρονικά components με αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία κάτι που φυσικά δεν περίμενα απο την συγκεκριμένη γαλλική εταιρία.

Στα Golf όμως εκεί που βρίσκεται η οθόνη πληροφοριών δεν θα έπρεπε να αναπτύσσονται τόσο υψηλές θερμοκρασίες....η μήπως όχι?

Εξάλλου θα περίμενα καλύτερη ποιότητα ηλεκτρονικών από την VW (σε αυτό τον τομέα βγάζω το καπέλο στους Ιάπωνες!)

Link to comment
Share on other sites

Συμβαίνει και σ΄ εμένα .. όχι τόσο έντονα όπως σ' εσένα . Φαίνονται κανονικά όλα απλά τα χιλιόμετρα και το τριπ είναι λίγο ξεθωριασμένα στις κάτω άκρες των νούμερων (όχι τελείως) !

Το ιδιο κανει και σε μενα οπως το ειπες.Ελαχιστα στο κατω μερος...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.