Jump to content
GOLFAKIAS_1985

Προβλημα Σε Golf4 Gti Μετατροπη

Recommended Posts

καλησπερα.εχω ενα προβλημα με το golfaki μου ειναι γκολφ4 μετρατροπη gti και θα ηθελα την βοηθεια σας.χθες το απογευμα γυριζω απο τις διακοπες μου και παω να παρω το γκολφακι απο το γκαραζ να το ξεμουδιασω μιας και καθοταν μια εβδομαδα.ξεκιναω ολα καλα ξαφνικα αρχιζει και κανει κατι ρεταρισματα και τα οργανακια μου(θερμοκρασια λαδιου-πυρομετρο-τουρμπομετρο)εκει που δουλευαν ολα κανονικα ξαφνικα χτυπησανε κοκκινα και μηδενισανε και ξαναγυρισανε στις κανονικες μετρησεις.δεν δινω σημασια λεω ισως βενζινα και απο την ακινησια συννεχιζω.παω παρκαρω εξω στο δρομο βγαινω για καφε παω να το παρω μετα απο 3 ωρες σχεδον και δεν περνει μπροστα.εντομεταξυ δεν ακουγεται η αντλια βενζινης αυτος ο γνωριμος θορυβος.τελος παντων με τα πολλα ανοιγω καπο μηπως δω κατι αλλα τιποτα ξανα μπαινω δοκιμαζω τιποτα.το κλειδωνω λεω μηπως τα ρευματα με το συναγερμο αν και ειχα κανονικα ρευμα στο καντραν δοκιμαζω ξανα τιποτα παλι.αποφασιζω να καλεσω οδικη βοηθεια να το φορτωσω.περνω τηλ και λεω δεν ξαναδοκιμαζω και ξαφνικα περνει.τελος παντων με τα πολλα το παω βολτα ολα καλα ουτε ρεταρισμα ουτε τιποτα.παω στο γκαραζ το βαζω μεσα κατεβαινω το πρωι να παω για καφε δεν περνει μπροστα παλι τα ιδια ουτε βενζιναντλια ουτε τιποτα.το φορτωνω το παω στον εγκεφαλο ο οποιος δεν βρισκει σφαλμα ουτε στην αντλια ουτε στους πολλαπλασιαστες ουτε στα ρευματα ουτε πουθενα.το ξαναφορτωνω το παω στο γκαραζ μου στο σπιτι το αφηνω και τωρα το απογευμα λεω δεν το ξαναδοκιμαζω και ξαφνικα περνει μπροστα σαν να μην τρεχει τιποτα και η αντλια ακουγεται κανονικα.ξερει κανεις τη μπορει να ειναι και τι πρεπει να κοιταξω αφου ο εγκεφαλος τα βγαζει ολα καλα?

Link to comment
Share on other sites

και εμενα μου το ειχε κανει (golf v) πριν ενα χρονο περιπου. οταν μετα απο ακινησια 1 μηνος πηγα να το παρω και δεν πηρε με τιποτα... δοκιμαζω την επομενη και πηρε με την πρωτη. το παω μια βολτα, γυρναω ολα καλα! οταν μετα απο 2 μερες πηγα να το ξαναπαρω παλι τα ιδια! φωναζω εναν γειτονα μου που ειναι ηλεκτρολογος αυτοκινητων να το δει και μου εκανε ενα "ηλεκτροσοκ" στο ρελε της αντλιας. δεν μου ξανα εκανε τιποτα απο τοτε και να φανταστεις ουτε το ρελε δεν αλλαξα....

Link to comment
Share on other sites

καλημερα.αν σας πω τη ηταν το δικο μου θα γελατε 2 μερες.ξεβιδωθηκε το παξιμαδι που περνει ρευμα απο την μπαταρια και μια εκανε επαφη και την αλλη οχι.

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα.εχω ενα προβλημα με το golfaki μου ειναι γκολφ4 μετρατροπη gti και θα ηθελα την βοηθεια σας.χθες το απογευμα γυριζω απο τις διακοπες μου και παω να παρω το γκολφακι απο το γκαραζ να το ξεμουδιασω μιας και καθοταν μια εβδομαδα.ξεκιναω ολα καλα ξαφνικα αρχιζει και κανει κατι ρεταρισματα και τα οργανακια μου(θερμοκρασια λαδιου-πυρομετρο-τουρμπομετρο)εκει που δουλευαν ολα κανονικα ξαφνικα χτυπησανε κοκκινα και μηδενισανε και ξαναγυρισανε στις κανονικες μετρησεις.

To προβλημα ειναι καθαρο ρευματος(φαινεται απο τα οργανακια που ρευμα χρειαζονται και οχι βενζινη!!!!....και εφοοσον μια εχεις ρευμα μια οχι....ειναι οπως ειπε και ο GOLFAKIAS θεμα γειωσης....σφιξε καλα τους πολους....η κοιτα τις γειωσεις!

Μην ανχωνεσαι....τπτ δεν ειναι....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.