Jump to content
chris polo

Polo 1.2 Tsi Tuning

Recommended Posts

egw 3erw pws o kathenas na koitaei th douleia tou giati h poly magkia k h exypnada genika merikes fores se glytwnei alla sto timoni oxi !!! de pa na se perasoun ola ta s3 tou kosmou!!! to amaxi sou to ftiaxneis opws goustareis k thes k opws pisteueis oti einai to idaniko gia esena !!!! oi upoloipes kakovoules apopseis na leipoun ;)

den to ftiaxneis me skopo na ginei h pio omorfh kai gamhsterh nekrofora!!!!! an me katalavaineis kurieeee

re mist exeis toso tsaxpinh theio k den mas ton exeis protynei akoma??/ :DDDDD

Link to comment
Share on other sites

ποιον να μας πρωτεινεις τον κριτωνα που εχουνε σπασει τοσα μοτερ??η τον ανδρειαδακι....η θα μας προτεινεις τα revo που και εκει ακομη σπανε προγραμματα για πλακα και μενεις με το μοτερ στα χερια...εδω στην πατρα τα χειροτερα λενε παντως για ολους αυτους

Link to comment
Share on other sites

kai kati allo to opoio den mporw na mh sxoliasw!!! oti douleia k na kaneis estw k nautikos ston kairo pou zoume protimas na pareis ena amaxi ths seiras para na peta3eis lefta gia ena panakrivo fainomenika mhxanika apsogo ama3i!!! pou otan sou to gratzounisoun tha xrieasteis 150 eurw gia 30 ml xrwmatos ;) mporei na mh phre s3 opws lete k as exei lefta alla einai kaluteros apo kapoion pou den exei madhli na klapsei k feswthike ena s3 me daneio to opoio se ligo kairo tha katalhxei sta katasxemena dioti den tha xei na tou plhrwsei oute kan venzini!! opote oute logos gia th mhniaia dosh ;)

kalutera figoura me osa lefta adexei h tseph sou para figoura me amaxi ths trapezas pou exei thn upografh sou einai sto onoma sou alla pragmatika diko sou otan to 3exrewseis!!

Link to comment
Share on other sites

Ε ΜΑΑΑ οχι για μια φιγουρα να χρεωθουμε 40.000 ε tragicccccccc

beckman οπως καταλαβαινεις εχοντας αμαξι της σειρας δεν εχεις το δικαιωμα ουτε καν να λες την αποψη σου :(

Edited by lupo0o0
Link to comment
Share on other sites

ναι το εχω καταλαβει δεν θα ξαναπω την γνωμη μου και ουτε θα τους βοηθησουνε ας κατσουνε εκει να τα πληρωνουνε ολα στν τριπλη τιμη απο οτι τα παιρνω εγω τα ιδα στο 2/3 τις τιμης

Link to comment
Share on other sites

beckman μου αφου εσυ εχεις το αμαξι της σειρας εσυ χρειαζεσαι χαμηλες τιμες ολοι οι υπολοιποι εδω μεσα απο οτι καταλαβα εχουν βαφτισει τα polo τα golf τα passat κτλπ ως λιμουζινες

Link to comment
Share on other sites

Ας τα μαζέψει κάποιος

Πολυ γελιο :laugh: :laugh: :laugh:

Ε ΜΑΑΑ οχι για μια φιγουρα να χρεωθουμε 40.000 ε tragicccccccc

beckman οπως καταλαβαινεις εχοντας αμαξι της σειρας δεν εχεις το δικαιωμα ουτε καν να λες την αποψη σου :sad:

Ευτυχως που το καταλαβες και δεν ξαναγραψες με greeklish.

Beckman μπορεις παντως πολυ ευκολα να αποδειξεις αυτα που λες(καταναλωση,τελικη) με ενα ωραιο βιντεακι,και πιστευω πως ολοι θα το κοψουμε κατευθειαν.

Link to comment
Share on other sites

εσυ το αρχισες που δεν πιστευεις εσυ το χαλασες το ποστ ειχα γραωει πολλα πραγματα για το tunning...εσυ φταις

Και που ειναι το κακο οτι δεν σε πιστευω. εδω δεν σε πιστευει ολοκληρο forum (ektos apo ton lupo pou mas ebgale ta matia gia na mas pei oti sumfwnei mazi sou) . Δεν εχεις λοιπον παρα να το αποδειξεις με ενα απλο βιντεακι αποδεικνυωντας τα ολα.

Εγω δεν ανεφερα πουθενα οτι με το 1,2 μαμαω και δερνω, και αν ποτε το ελεγα θα μπορουσα να το αποδειξω κιολας αλλιως θα τραβουσα αυτα που τραβας και εσυ τωρα εδω μεσα.

Μην μπερδευεις τα λεφτα τις γνωσεις και οτιδηποτε αλλο με το πως πραγματικα παει το αμαξι σου.

Ξερεις τι επρεπε να πεις απο την αρχη και να τελειωνε το θεμα. Εχω ενα Πολακι ομορφο παει μια χαρα το ευχαριστιέμαι πολυ.

Edited by kos21
Link to comment
Share on other sites

ποιον να μας πρωτεινεις τον κριτωνα που εχουνε σπασει τοσα μοτερ??η τον ανδρειαδακι....η θα μας προτεινεις τα revo που και εκει ακομη σπανε προγραμματα για πλακα και μενεις με το μοτερ στα χερια...εδω στην πατρα τα χειροτερα λενε παντως για ολους αυτους

ενω ο Σαλιας τι?δεν εχει σπασει κανενα μοτερ?η δεν εχει σπασει το συγκεκριμενο?

για τον ανδρεαδακη εισαι σιγουρος για αυτο που λες?

Link to comment
Share on other sites

Aν και καταλαβαίνω την λογική σου η οποία με βρίσκει σύμφωνο μεν αλλά θα έλεγα οτι πρέπει να σκεφτείς οτι το ταξίδι έχει σημασία κι όχι ο προορισμός. Οποιος έχει το μεράκι βελτιώνει και BMX. Αρκεί να ξέρει απο την αρχή που θέλει να φτάσει και για ποιον λόγο. Συνήθως κάπου εκεί τα χάνανε οι περισσότεροι που ασχολούνται με το tuning. Εχω δει την τελευταία δεκαετία αυτοκίνητα φίλων να ζωγραφίζουν την 5η στα 200χλμ και να κυκλοφορούν με στοκ αμορτισερ. Αλλους να φορούν πανάκριβες coilover σε αυτοκίνητα των 80 ίππων τα οπόια δεν είχαν την δυνατότητα να τερματίσουν ούτε τις ικανότητες της απλής ανάρτησης που φορούσαν όταν κύλισαν απο την γραμμή παραγωγής. Υπάρχουν άλλοι που θέλουν 500άλογα αλλά ανάθεμα κι αν ξέρουν πως να στρίψουν το τιμόνι. Το tuning είναι ωραίο. Ακόμα και για ταπεινά 1200άρια tsi που μπορεί να φτάσουν να κοστίζουν πολύ περισσότερα απο ένα GTi. Το θέμα είναι άμα το tuning είναι σκοπός ζωής ή τρόπος ζωής. Αμα είναι το πρώτο, καλύτερα να το αφήσουμε για κάποιον άλλο.

απ τα πιο σωστα ποστ που χουνε γραφτει.

Link to comment
Share on other sites

...με 6 ταχυτητα και με 140 χιλιομετρα βλεπω 5.4 καταναλωση παιδια...οντως ειναι τοσο ο προγραμματιστης μου ειναι καλος φοραω ιντερκουλερ σκαστρα εξατμισεις ολα ειμαι φουλ

φιλαρακι ειναι πως το πας στα 200 πχ το πας απο εκκινιση στα 200 λογικο ειναι να σου βγαλει τοσο εγω σου λεω απο τα 140 μεχρι τα 200 παει η καταναλωση σταθερη στα 6.1 με 6.3 εχτες εκανα διοδια κορινθου διοδια ελευσινας 17 λεπτα μετρημενα :-))

εσυ φιλε λογικο ειναι να μην το δεις ποτε αυτο στην καταναλωση σου γτ εχεισ vw polo gti και λογικα θα εχεις κανενα 8 λιτρα στα 100 εγω ομως εχω το 1.2 tsi με 145 αλογα φουλ πρωτο σταδιο περιμενω να βγαλουνε σφιριλατα εμβολα και εκκεντροφορους για να το ανεβασω και αλλο το αμαξι μου... αξιζει παιδια το προγραμμα να πατε να το βαλετε και εσεις σας το συνιστω το φοραω εδω και 7200 χιλιομετρα και ουδεν προβλημα και ουτε γραμμαριο λαδι δεν εχει καψει...

Το προγραμμα σου καταρχην δεν ειναι Σαλιας . Περαστηκε στις εγκαταστασεις της powerlogic και το software εχει εξελιχθει απο κοινου απο εμας και την Powerlogic . Ετυχε και ημουν παρον κατα την εγκατασταση του την ημερα που το εφερε ο Γιαννης .

Επισης , χωρις καμια διαθεση αντιδικιας , σχεδον ολα αυτα που γραφεις δεν ισχυουν ! Οι καταναλωσεις ειναι εξωπραγματικες , δεν στεκουν καν θερμοδυναμικα ! Για να εχεις 6λτ/100χλμ με 200 θες μπαρουτι , οχι βενζινη , με 2πλασια θερμογονο δυναμη τουλαχιστον ανα κιλο !

Οσο για τα σφυρηλατα εμβολα και εκκεντροφορους ... τι να πω . καλυτερα , χωρις να εχω καμια διαθεση να υποτιμησω το μοτερ σου , δεν αξιζει ουτε τον κοπο ουτε τα εξοδα , φιλε μου . Το αυτοκινητο σου ειναι καλο γι αυτο που ειναι , δεν εχεις το GTI ! Aν εισαι τοσο ενθουσιωδης με την ταχυτητα και την επιταγχυνση , με σχετικα κοντινη καταναλωση , πουλα το και παρε GTI και ξεκινα απο τετοια βαση .

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν σκέφτεσαι την λύση ενός μεταχειρισμένου focus ST ή RS ή ακόμα καλύτερα και μιας porsche?Εφόσον δεν τίθεται θέμα χρημάτων άρα και δήλωσης κυβικών στην εφορία?Καλό το tuning,καλό και το polo 1.2 TSI αλλά για μένα είναι ένα αυτοκίνητο με πολύ περισσότερες ικανότητες έναντι του ανταγωνισμού που έχει στην κατηγορία του.Μέχρι εκεί όμως.Έπειτα όσο κάνουμε βελτιώσεις,σαφώς και χαλάμε την ομολογουμένως αρκετά καλή κατανάλωσή του και εννοείται και την αξιοπιστία του(όπου εδώ αν και αρκετά θέματά του έχουν λυθεί,υστερεί του ανταγωνισμού)

Link to comment
Share on other sites

Παιδες μην παμε το θεμα αλλου.

Ο Beckman δεν ειπε κανεις οτι αυτα που εχει βαλει ειναι μουφα ή το προγραμμα ειναι μουφα ή η δουλεια που του εχουν κανει ειναι μουφα. Μια χαρα ειναι για τα λεφτα που εχει δωσει κιολας

Διαφωνησαμε 10 ανθρωποι για αυτα που υποστηριζει οτι μπορει να κανει το Polo απο πλευρας καταναλωσης και δυναμης, και συνεχιζουμε.

Τωρα αποψεις τυπου πηγαινε αγορασε αλλο τι πας και φτιαχνεις και τετοια ειναι αηδιες και το ξερετε ολοι.

Υπερβολες και βλακειες εχουμε κανει ολοι . Ποσοι απο εμας καναμε παλια μετατροπες ολοκληρα μοτερ στο αυτοκινητο?

Οτι εχει ο καθενας φτιαχνει οσο και να του φτασει. Η αληθεια αυτη ειναι. Δινεις πολλα λεφτα χρυσοπληρωνεις λες δεν θα την ξαναπατησω την επομενη φορα θα παρω κατευθειαν το δυνατο, και μετα το ξανακανεις. Αυτο ειναι το tuning. Παντα θες κατι παραπανω. Και Veyron να παρουμε θα κοιταξουμε αν εχει προγραμμα.

Οπως πολυ σωστα αναφέρουν και τα παιδια παραπάνω πρεπει να ξέρουμε πριν αποφασίσουμε την αγορα ενως αυτοκινήτου για πια χρήση ειναι και που απευθύνεται

Εδω πανε και παιρνουνε ποδηλατα 1000€ και τους βαζουν επανω εξτρα αλλα 1000€ τι λεμε τωρα???

Το θεμα ειναι tuning σε 1,2 και συνεχιζουμε με αυτο.

Θα εχετε εντυπωσεις και απο εμενα σε λιγα ακομα χιλιομετρα.

Link to comment
Share on other sites

Αν είσαι υπέρ του tuning και βέβαια κοιτάς να βελτιώσεις τα πάντα.Όπως είπες ακόμα και veyron.Το θέμα είναι το κατά πόσο αξίζει.Όταν έχεις χρήματα,ξεκινάς με μια καλύτερη βάση.Ας παραθέσω ένα παράδειγμα.Πόση δύναμη,αντοχή μπορεί να έχει ένα μοτέρ 1.2 tsi με 1ο στάδιο και πόση δύναμη και αντοχή στο χρόνο μπορεί να έχει ένα S3 πρώτο στάδιο???Επίσης τί αυτοκίνητα μπορείς να κοντράρεις με ένα 1.2 tsi και τί με ένα S3?Εν κατακλείδι,o Beckman έχει μια πολύ αξιόλογη βελτίωση σε όλους σχεδόν τους τομείς του αυτοκινήτου του και αν δεν κάνω λάθος είναι και ο πρώτος στο club που ασχολήθηκε τόσο πολύ με το tuning αυτού του μοτέρ.Τώρα τα 6 λίτρα στα 200 χιλιόμετρα είναι άπιαστα.Αν ήταν έτσι,τότε θα είχαν κλείσει όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες και θα υπήρχε μόνο η vw από τον πάταγο που θα χε κάνει!

Link to comment
Share on other sites

Μην συγκρινεις τα ασυγκριτα.

Αλλο ενα αυτοκινητο των 15000€ 1200cc με 105HP μικρο πολης και αλλο ενα των 48000€ 2000cc 265hp hatchback για παντου. ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ- ΜΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ.

Το καθενα (απο θεμα tuning) θα το συγκρινεις με την κατηγορια του αντε και με την αμεσως παραπανω. δλδ το 1,2tsi με 1,4tsi(με τα 122 μην μπερδευτουμε) και με 1600cc ή 1800cc ατμοσφαιρα και βαρια.

Please μην γραφετε αλλο για Golf Gti & S3 σε αυτο το thread για να βαζουμε την συζητηση σε σωστα και ορθα πλαισια.

Εμενα θα μου αρεσε να εβλεπα να ανοιγε πχ, ενα Polo 1,2tsi ΦΠΕ με ενα swift 1,6 ή με ενα Golf 1,4tsi (140 μαμα ή 122με προγραμμα). Γιατι οχι. Ο καθενας με οτι εχει.

Link to comment
Share on other sites

Απόλυτα σωστά αυτά που λες.Εννοείται ότι δεν τα συγκρίνω εγώ,απλά αναφερθήκανε πιο πάνω.Δες και το post που λέω για το polo ότι απλά είναι καλύτερο στην κατηγορία του σε σχέση με τα άλλα.Άντε και μια κατηγορία πιο πάνω ας πούμε!Μακάρι να βλέπαμε τέτοια ανοίγματα που λες και συ...

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα...το αμαξι μας παιδια ειναι αποκαλυψη για αυτα που προσφερει, δηλαδη χαμηλη καταναλωση και μια αξιοπρεπη θεση σε ανοιγματα με αμαξια της κατηγοριας του!! Οι περισσοτεροι νομιζουν οτι το αμαξι μας ειναι 105hp και μολις αρχιζουν να βλεπουν τα πισω φωτας μας σκυλιαζουν !! Φυσικα αναφερομαι για fiesta sport, bmw 116 , to mazda 2 το γρηγορο, to scirocco μ τα 122 που μπορουμε να πηγαινουμε τα ιδια λογο διαφορας βαρους και να μας ανοιγει λιγο στα ψηλα λογο των 200 cc διαφορας... Αλλα και αλλα αμαξια με λιγα cc.. Ομως δεν ειναι δυνατον να εχει καταναλωση 6L/100 στα 200 ειναι απλα αδυνατον και απο την επιστημονικη οπτικη γωνια οσο για το s3 πιστευω οτι πραγματικα τον πηγαινε ο beckman κολλητα ομως το s3 δεν ασχοληθηκαι να πατησει τερμα το γκαζι...! Κατα τα αλλα μπραβο στον beckman που εχει ασχοληθει τοσο με το πολακι.

Link to comment
Share on other sites

σας ευχαριστω πολυ παιδια για τα ομορφα λογια που ειπατε μερικοι να ειστε παντα καλα οτι θελετε γενικα με το πολακι με ρωτατε μιας κι ειμαι φουλ βελτιωμενος :-)))

ειμαι εδω για να σας λυσω ολες τις αποριες με τα παιδια που εχουνε polo δειτε και το θεμα που εχω φτιαξει με το intercooler παιδια οσοι δεν το εχουνε δει :-))

Link to comment
Share on other sites

σας ευχαριστω πολυ παιδια για τα ομορφα λογια που ειπατε μερικοι να ειστε παντα καλα οτι θελετε γενικα με το πολακι με ρωτατε μιας κι ειμαι φουλ βελτιωμενος :-)))

ειμαι εδω για να σας λυσω ολες τις αποριες με τα παιδια που εχουνε polo δειτε και το θεμα που εχω φτιαξει με το intercooler παιδια οσοι δεν το εχουνε δει :-))

Θα το κάνεις μια παρουσίαση τελικά να το δούμε εξωτερικά και να μας πεις και τι έχεις βελτιώσει μηχανικά ?

Edited by STELIOS_GOLF 6 TSI
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα στους αρρωστους με το tuning.Παιδες αγορασα σημερα μπαρομετρο για το Polo της autogauge το οποιο ειναι μηχανικο και θα παω να το βαλω την παρασκευη.Αν καποιος εχει βαλει και ξερει,πρεπει να τρυπισουμε εισαγωγη για να παρουμε πιεση και υποπιεση;Δεν υπαρχει αλλος τροπος;

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.