Jump to content
dragonlord

Ερωτήσεις Για Αντικατάσταση Mfd Dvd

Recommended Posts

Όπως είπα και σε άλλο τόπικ, μόλις τσίμπησα ένα golf plus του 2007 new_sugkrotima.gif

Έχει το MFD DVD και 6πλή σιντιέρα. Το κόλλημά μου είναι ότι θα ήθελα πρώτον είσοδο usb, δεύτερον να μπορώ να βάλω όποιο πρόγραμμα gps θέλω. Στις ερωτήσεις τώρα:

1) Πουλιέται; Πόσα θα μπορούσα να πιάσω;

2) Η σιντιέρα πουλιέται και πόσο; Δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

3) Αν την πουλήσω, τι μπορώ να βάλω στη θέση της για να μη μείνει τρύπα και πόσο θα κοστίσει;

4) Μπορώ να βρω aftermarket OEM dvd/navi που να συνεργάζεται με τη σιντιέρα; Συγκεκριμένα κοιτάω ή για κινεζάκι (που το φοβάμαι ως προς την ποιότητα) ή για zenec, αν και πάει αρκετά ακριβά. Kenwood και pioneer θέλω να τα αποφύγω κυρίως γιατί φοβάμαι τους κλέφτες.

Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν απάντησε κανείς, συνεχίζω τις ερωτήσεις :lol: ¶ρχισα να σκέφτομαι και το rns 510.

5) Η σιντιέρα που έχω συνεργάζεται και με το rns 510;

6) Καλύτερη ποιότητα ήχου ποιο θα έχει ανάμεσα σε mfd2-rns510-κινέζικο;

7) Το navi στο 510 έχει και φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά; Γιατί στο mfd2 που έχω τώρα δεν έχει...

:p Οι χάρτες σε ποιο είναι καλύτεροι αυτή τη στιγμή; Αν κατάλαβα καλά τους φτιάχνουν διαφορετικές εταιρείες.

9) Κάπου διάβασα ότι στο 510 μπορείς (με σπάσιμο) να βάλεις όποιο πρόγραμμα πλοήγησης θέλεις... Περισσότερες πληροφορίες; Γίνεται το ίδιο και στο mfd2;

Link to comment
Share on other sites

Ολες οι εργοστασιακες πηγες δεν εχουν δυναμη για να ακουσεις σωστα εκτος απο ειδησεις και μουσικη σε χαμηλη ενταση. Συνεργαζονται βεβαια αψογα με τις υπολοιπες λειτουργιες με το αυτοκινητο, δηλ χειριστηρια στο τιμονι, αυξομειωση εντασης αναλογα με τισ στροφες του κινητηρα κλπ κατι που συνολικα δεν το κανει κανενα αλλο.Η Zenec ειναι καλη κινεζικη συνεργαζεται πολυ καλα αλλα ειναι ακριβη για αυτα που προσφερει. Με λιγωτερα απο τα μισα παιρνεις κινεζικο και τα εχεις ολα, αλλα αν σου κατσει κατι στραβο δεν εχεις και την καλυτερη καλυψη, ασε που αν το παρεις μονος σου δεν θα βρεις ακρη.

Εγω προτεινω για καποιον που θελει να ακουει σωστα να παρει πηγη εμποριου (Κenwood, Pioneer, Alpine κλπ). Υπαρχουν τωρα μοναδες που ειναι εργοστασιακης εγκαταστασης και εμφανισης αν δεν θελεις να την χασεις και αναλογα το μοντελο υποστηριζουν τα παντα. Ειναι βεβαια λιγο πιο ακριβες, δηλ περιπου στην τιμη που πουλουνται οι Zenec, αλλα αξιζουν αν θελεις να βαλεις κατι καλο και να το κρατησεις.

Για να παρεις μια ιδεα ψαξε στον καταλογο του Καλογεροπουλου που φερνει αρκετα και θα δεις.

Εγω παντως εχοντας δοκιμασει αρκετα κατεληξα πριν 2 χρονια στην Kenwood 5022 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ασχετα αν εχουν εντωμεταξυ βγει και αλλα καλυτερα μοντελα απο ολες τις μαρκες.

Edited by KIRRA
Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα πολύ kenwood, έχω βάλει και στο smart που έχουμε και η διαφορά ήταν εντυπωσιακή, όμως φοβάμαι τους κλέφτες και το OEM της kenwood δεν έχει αποσπώμενη οθόνη... Τέσπα, βρήκα κάπου σπασμένους τους τελευταίους χάρτες, αν μπορέσω να τους εγκαταστήσω θα δω μετά τι θα κάνω.

Edited by dragonlord
Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα πολύ kenwood, έχω βάλει και στο smart που έχουμε και η διαφορά ήταν εντυπωσιακή, όμως φοβάμαι τους κλέφτες και το OEM της kenwood δεν έχει αποσπώμενη οθόνη... Τέσπα, βρήκα κάπου σπασμένους τους τελευταίους χάρτες, αν μπορέσω να τους εγκαταστήσω θα δω μετά τι θα κάνω.

Αν το αφηνεις εξω ισως εχεις θεμα με την οθονη αλλα μπορεις να το ασφαλισεις. Εγω εχω παρκινγκ και στο σπιτι και στην δουλεια και δεν ανησυχω αλλα ουτως η αλλως δεν θα με ενοιαζε γιατι κανω παντα μεικτη ασφαλεια και τα καλυπτω ολα.

Αν βαλεις και ενα φιμε τζαμακι το βραδυ δεν θα φαινεται καθολου και την ημερα ελαχιστα οποτε θα εχεις δυο καλα, και το φιμε (που χρειαζεται) και την αισθηση ασφαλειας.

Το φιμε θα το χρειαστες ανεξαρτητα απ'οτι θα βαλεις. Κανει δουλεια και αξιζει.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.