Jump to content
golfgti9a

Golf Ii 2.0 16V Turbisma

Recommended Posts

παλια το ειχαμε ψαξει το θεμα για τουρμπο στο συγκεκριμενο μοτερ και ολοι ελεγαν βια μισο με 0,7 bar..μετα δεν θα αργησει να ακουστει το μπαμ!!αλλα θυμαμαι πωε εβγαινε πιο φθηνα το να βαλεις ενα πιο δυνατο μοτερ παρα να τουρμπισεις αυτο που ειχαμε..βεβαια αυτο ειναι και το τι θελει να κανει ο καθενας...

Link to comment
Share on other sites

Guest Κωστας VR6

με Κ- Jet θα έχεις θέμα με τις βενζίνες.......1τον τα μπεκ στο Κ-jet ψεκάζουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε αντίθεση με τα ηλεκτρικά μπεκ που ψεκάζουν ΜΟΝΟ όποτε ανοίγει η βαλδιβα εισαγωγής...+ σκέψου πόσο θα παρασύρεται το λουφτ στο "ρούφηγμα" αέρα της τουρμπίνας και πόσο δύσκολο θα είναι να ρυθμίσεις τις βενζίνες...εδω έκκεντρα βάζεις σε Κ-jet και είσαι μόνιμα (τα έχω περάσει) με ενα κατσαβιδακι στην πόρτα για να ρυθμίζεις μείγματα σχεδόν κάθε μέρα ...φανταζεσε τι έχει να γίνει με την τουρμπίνα .....στα χαμηλά θα είσαι υπερ-πλούσιος (μόνιμο ψεκασμό των μπεκ βλέπεις) και ψηλά θα είναι φτωχό το μείγμα με κίνδυνο να λιώσεις έμβολο ....ασε που δεν νομίζω να σε φτάνουν τα μαμά μπεκ για 200ps .....σε k-jet με εκκεντρα κτλ κτλ οσοι θελανε να περασουν τα 190 ps ατμοσφαιρικά βάζανε μπεκ απο κ-jet Porsche (δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο νομίζω 924) ......αν ειχες ηλεκτρικά μπεκ κτλ κτλ θα ηταν ποιο εύκολο! ...οπα! νομίζω οτι θες και 5το μπεκ με παράλληλο εγκέφαλο για τις έξτρα βενζίνες.....στο διαδίκτυο δεν έχεις βρει κάτι? κάπου? κάποιος δεν το έχει κάνει?

(δεν σε εχω βρει και msn να τα πουμε.....είμαι στο τρέξιμο αυτές τις μέρες και δεν έχω βρει χρόνο να μπω τις ώρες που εισαι και εσυ :clapping: .....)

Link to comment
Share on other sites

Αν εχει 200 καινουργια σιγουρα ειναι κινεζικη...Αν αντεξει για 2-3 ανοιγματα καλα θα ειναι!Για σοβαρη τουρμπινα θες 750 ευρω+..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.