Jump to content
giannispolo

ΕΝΑ Trick για οικονομια στο αυτοκινητο.

Recommended Posts

η λογικη ειναι απλη, γινεται η λεγομενη υπερπληρωση,(οχι turbo ή compressor) αλλα το φαινομενο ου συνμαινει στα rallye,το εξελιγμενο καπακι απο την PSA ,με φαινομενα υπερπληρωσης μεσω καταστασεων στροβιλισμου του μιγματος με αποτελεσμα καλυτερα καυσης και λιγοτερους ρυπους, για διαβαστε.παρακατωτο λεγομενο "turbonator"

:):D:baby::D:D:D

Link to comment
Share on other sites

σαν τον ''στροβιλιστη'' που φερνει η εταιρια Μιστρης; τον ειχαν δοκιμασει σε Saxo Β' σταδιου και τα πηγε χαλια-μονο σε αμαξια με φτωχο μειγμα ειπαν ισως κανει κατι

Link to comment
Share on other sites

κατι αλλες πατεντες (κατι δαχτυλιδια που βαζουν στο σολινα τροφοδοσιας καυσιμου και βελτιωνουν την καταναλωση),εχει ακουσει κανεις?

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να οργανώσουμε συγκριτικό για μαλακίες... Απο όλες τις χαζοληστείες που έχω ακούσει, το turbonator πρέπει να είναι η χειρότερη... ¶κου στροβιλισμός... ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΚΑΥΣΗΣ? ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ???

Link to comment
Share on other sites

μωρε τα πιστευουν-ιδιως οι Γιανκηδες

της ιδιας εταιριας δεν ειναι και το Turbo Zet ? εχει γεμισει το ιντερνετ απο διαφημιση και οταν δειχνουν σαν αποδεικτικο σχεδιαγραμμα αποδοσης βαζουν απο ενα 2000 η' 2600cc αμερικανικο-ειδατε εσεις απο κανενα 1400 η' 1600 τεστ πουθενα?

Link to comment
Share on other sites

-μηπως το αλλο? απο την μια "ψυγειο βενζινης" με σπειρες στα 100 Ε για να μην ειναι ζεστη η βενζινη,εξατμιζεται κλπ και απο την αλλη συσκευη με σπειρες γυρω απο το σωληνακι που ζεσταινει την βενζινη αρα δεν υπαρχουν επικαθισεις κλπ (! ?)

-οτι θελουν εφευρισκουν και τα πουλανε στους ανυποψιαστους-ποσα τετοια "μαραφετια" εχετε δει να φοραει κανενα θεριο σε σοβαρο ξενο περιοδικο βελτιωσης? ΚΑΝΕΝΑ

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.