Jump to content
Nrgakos3

Θόρυβος Απο Το Ρεζερβουάρ

Recommended Posts

Έχω ένα golf 5 tsi 122 και στο ρελαντί ακούγεται ένας θόρυβος απο το ρεζερβουάρ σαν να συντονίζει κάτι (σαν προπέλα) μόλις πατήσω ελάχιστα γκάζι ακόμα και με νεκρά ο θόρυβος σταματά. Το αυτοκίνητο δε παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. ¶λλαξα αντλία βενζίνης (επέκταση εγγύησης) και δοκίμασαν άλλο φίλτρο βενζίνης αλλά ο θόρυβος παρέμεινε. Το περίεργο είναι οτι όταν άλλαξαν την αντλία έπρεπε να κάνω μια βόλτα για να ακουστεί πάλι, το ίδιο και με το φίλτρο βενζίνης. Προφανώς έχει να κάνει με το σύστημα τροφοδοσίας και ακούγεται μόλις σηκώσει λίγη πίεση.

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς;

Link to comment
Share on other sites

Έχω ένα golf 5 tsi 122 και στο ρελαντί ακούγεται ένας θόρυβος απο το ρεζερβουάρ σαν να συντονίζει κάτι (σαν προπέλα) μόλις πατήσω ελάχιστα γκάζι ακόμα και με νεκρά ο θόρυβος σταματά. Το αυτοκίνητο δε παρουσιάζει κανένα πρόβλημα.

Ακριβώς το ίδιο έκανε και το δικό μου αλλά νομίζω ότι ήταν λίγο πιο μπροστά από το ρεζερβουάρ και το έκανε μόνο για μερικές μέρες φέτος το καλοκαίρι και μετά σταμάτησε από μόνο του χωρίς να κάνω τίποτα. Έντονο κροτάλισμα στο ρελαντί που αν το πρόσεχες ακουγότανε και μέσα και έξω και με το παραμικρό γκάζι σταματούσε, άλλες φορές μετά από βόλτες το έκανε άλλες στο πρώτο ξεκίνημα. Πάντως εδώ και 3-4 μήνες δεν ακούγεται τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Και γω ειχα στο ρελαντι κατι εναν θορυβο σαν να συντονιζει και ισα ισα που ακουμπουσα το γκαζι εξαφανιζοταν.

Τωρα πλεον νομιζω πως δεν το κανει.. Παντως οταν ειχα παει αντιπροσωπεια κουνησε κατι καλωδια του a/c νομιζω και σταματησε

τοτε για κανα 2 μερες και μετα ξανα. Εγω νομιζα ηταν αυτος ο αεραγωγος που λενε πολλοι εκει κατω στα ποδια που συντονιζε.. τωρα

αυτο με το ρεζερβουαρ πρωτη φορα το ακουω. Μαλλον για αλλο θα λετε ε.. :D

Link to comment
Share on other sites

θορυβοι όπως περιγράφεις μπορεί να είναι οτιδήποτε αλλά συνήθως φταιει η εξατμιση.

Μπες μέσα και βάλε κάποιον να στην κλωτσαει-κουναει από πίσω να δεις άμα είναι από εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Σε ακριβώς ίδιο πρόβλημα όπως το περιγράφετε, μου πείραξαν κάτι κλίπς που σχετίζονταν με το χειρόφρενο (από κάτω) και σταμάτησε για κανα τετράμηνο.Τώρα πάλι ξανάρχισε..... new_grrrr.gif

Link to comment
Share on other sites

Μου το κάνει και εμένα στο ρελαντί και μόλις "αγγίζω" το γκάζι εξαφανίζεται ο ήχος. Πρέπει να προέρχεται από τα σωληνάκια βενζίνης όπως είδα εδώ:

vortex

και

golfmkv

Σε πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.