Jump to content
kyriakos_tsi

Χρωμα Polo Gti

  

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

να το παρεις μαυρο....κουραστηκα να ειμαστε πολλοι οι ομορφο:whistling: ι..να υπαρχει και κατι ασχημο...:lol::D οχι τιποτα αλλο απλα να διαφερουμε και λιγο...εγω παντως ασπρο το πηρα επιτηδες...σε ολα τα υπολοιπα χρωματα δεν φαινεται η μασκα τοσο πολυ αλλα ουτε και η ζαντα που αν βαψεις το εσωτερικο μαυρο και το απεξω οπως ειναι,γινεται μου#$$%να#$ρος το πολακι και θα το γλυφεις ολη μερα...στο πλυσιμο παντα!!!!σαν γλυφιτζουρι ενα πραγμα;) ;)

Edited by quicksilver
Link to comment
Share on other sites

ΤΟ ΕΔΕΙΞΕΣ ΕΣΥ ΠΡΟΒΑΤΟ (Ο ΛΥΚΟΣ)

ΑΠΛΑ Κ.Ο.Μ.Π.Λ.Ε.Ξ.Ι.Κ.Ο.Σ.

δεν το συνεχιζω γιατι σεβομαι αυτους που κανουν τεραστια προσπαθεια για αυτο το foroum που εμαθε πολλα ακομα και σε ασχετους οπως εγω.οποιος θελει να βριζει γνωμη μου ειναι δεν εχει θεση εδω!!

Link to comment
Share on other sites

ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΙΤΕ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΤΟΥΣ

Δεν φταίνε οι οργανωτές. τις απόψεις εμείς τις εκφράζουμε και για αυτές κρινόμαστε και το παραπάνω post σου δεν προσέφερε κάτι σε αυτό που λέγεται ανταλλαγή απόψεων. Αν έχεις γραφτεί εδώ μέσα για να κρίνεις τους συμφορουμίτες σου απλά δεν είσαι στο σωστό μέρος. Δεν υπάρχει ανάγκη ούτε χώρος για τις αυθάδεις εκφράσεις σου. Αν πάλι θέλεις να μοιραστείς τις απόψεις σου μαζί μας είμαι σίγουρος ότι είσαι ευπρόσδεκτος από όλους. Καλή σου νύχτα.

Link to comment
Share on other sites

ναι μην το σκιζουμε το θεμα,...οσο αφορα παντως οταν εβαψα κατι φτερα για γρατσουνιες ειδα στον υπολογιστη οτι το ασπρο εχει 9 αποχρωσεις τουλαχιστον...το δικο μου ηταν πρασινο με ασπρο....!!!!!! στο κωδικο!!!εκει επεσα απτα συννεφα... επομενως δεν υπαρχει 100% ασπρο....

Link to comment
Share on other sites

ποιος να μοιραστει αποψεις???αυτος με τον καθρεπτη να κουβεντιαζει θα τα καταφερει να τσακωθει!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Παρακαλω πολυ να μην βγουμε αλλο εκτος θεματος.

Τα off topic θα διαγραφουν εντος των ημερων.

Γιαννη (giannis75) θα σε παρακαλεσω να ακολουθεις τους ορους του forum τους οποιους εχεις αποδεχτει κανοντας την εγγραφη σου εδω και επισης να μην εισαι ειρωνικος στα υπολοιπα μελη.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν αυτοκίνητα που τους πηγαίνουν ορισμένα χρώματα, τους τονίζει δηλαδή τις λεπτομέρειες, γωνίες, δείχνουν πιο "άγρια". Από εκεί και πέρα το θέμα του χρώματος περνάει σε 2ο στάδιο, το τί του αρέσει του καθενός. Το ότι δεν κυκλοφορούσαν πολλά σε άσπρο χρώμα εμένα δεν μου λέει τίποτα. Το Polo το έχω δεί στο δρόμο σχεδόν σε όλα τα συνηθισμένα χρώματα (ανθρακί, μαύρο, μπλέ, κόκκινο, άσπρο). Ομολογώ ότι το μπλέ του έφτιαχνε πολύ τη μούρη αλλά φαινόταν μικρότερο απ'ότι είναι! (illusion). Στο μαύρο δεν φαινόντουσαν τα "νεύρα" του όπως στο καπό και οι γωνίες του, ενώ στο ανθρακί φάνηκε αδιάφορο... Ήμουν μεταξύ κόκκινου και άσπρου όπου εδώ έρχεται η προτίμηση του καθενός στο χρώμα, σε μένα επικράτησε το άσπρο.

Link to comment
Share on other sites

γενικά είναι ένα πρόβλημα το χρώμα στο συγκεκριμένο. το λευκό σίγουρα ταιριάζει καλύτερα από όλα, αλλα θα σιχαθούμε να το βλέπουμε. το μπλε είναι αίσχος κατά την γνώμη μου, το κόκκινο επίσης κλασικό αλλα ίσως μια καλή επιλογή μετά το λευκό. το μαύρο δεν μου αρέσει καθόλου στο συγκεκριμένο... το ασημι είναι πολυφορεμένο γενικά αν και δεν ταιριάζει και άσχημα στο πολάκι. δεν έχω δει κάτι πιο extreme βεβαια όπως ένα πορτοκαλι η ένα κίτρινο όπως στο αντίστοιχο κούπρα που έχει πολύ καλύτερες επιλογές στα χρώματα όπως το πορτοκαλι, το κίτρινο και το πολύ ωραίο μπλε που έχει γενικά το ibiza και δένουν πολύ ωραία με τις ανθρακί ζάντες, τους μαύρους καθρέφτες και τα σκούρα φανάρια (εμπρός γιατί τα πίσω είναι ίδια δυστυχώς όπως και στο polo).

σίγουρα είναι θέμα καθαρά επιλογής και γούστου του καθένα το χρώμα και γενικά η εμφάνιση. για μένα το polo θέλει όμως μαύρες ζάντες και σκούρα πίσω φανάρια για αρχή. οποιο χρώμα και να έχει. σίγουρα στο λευκό θα δείξει καλύτερα (θα πρόσθετα μαύρους καθρέφτες και μαύρα σήματα, μαρεσει αυτή η αντίθεση που κάνει το μαύρο στο λευκό)

γενικά πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι πολύ πίσω σε θέμα εμφάνισης σε σχέση με αλλα αντίστοιχα μοντέλα των υπολοιπων εταιριών (βλέπε cupra, opc, abarth, ralliart, RS κτλ)

Η γρήγορη έκδοση, η Gti στην περίπτωση του Polo, έχει βεβαίως διαφορές συγκριτικά με την απλή αλλά διατηρεί χαμηλό σχετικά προφίλ, δίχως να «φωνάζει» για τα περίπου 180 άλογα που κουβαλάει, όπως συνηθίζεται από αντίστοιχα μοντέλα άλλων εταιριών. Ειναι θέμα της φιλοσοφιας καθε εταιριας. και με αυτην την φιλοσοφια της η VW δεν εχει χασει αγοραστικο κοινο, οσον αφορα το χρωμα το μαυρο του παει πολυ!

Edited by pireas19866
Link to comment
Share on other sites

To λευκο για μενα στο gti ειναι μακραν το καλυτερο.

Μπλε ,α σημι και ανθρακι ειναι αδιαφορα.

Το κοκκινο χανει τις κοκκινες πινελιες του gti δεν της αφηνει να φανουν.

Μετα απο το λευκο για μενα ειναι το μαυρο.

Καθαρα υποκειμενικο θεμα ομως. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Αν και ημουν παντα φαν του μαυρου οπως και το προηγουμενο αυτοκινητο στο POLO GTI δηλωνω κοκκινο.. δαγκωτο! σταθερη αξια για GTI.. :tongue:

(η αληθεια βεβαια ειναι οτι το σκεφτηκα πολυ κ για ασπρο..!)

bf825da63c7b6b5c60308b52a0f95ee3.jpg:baby::baby:

sdc14562.jpg:p

Link to comment
Share on other sites

To λευκο για μενα στο gti ειναι μακραν το καλυτερο.

Μπλε ,α σημι και ανθρακι ειναι αδιαφορα.

Το κοκκινο χανει τις κοκκινες πινελιες του gti δεν της αφηνει να φανουν.

Μετα απο το λευκο για μενα ειναι το μαυρο.

Καθαρα υποκειμενικο θεμα ομως. :roadrage:

+1

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.