Jump to content
johnf

Polo 9N3 Και Xenon

Recommended Posts

Χαιρεται.

Ρωτησα σημερα σε ενα καταστημα για να βαλω xenon στο polaki και μου ειπε 100ε μονο για τα φωτα πορειας και οτι αν βαλω και στα υπολοιπα θα εχει προβλημα(συγκεκριμενα μου ειπε οτι τα λαμπακια του ταμπλω θα αναβουν σαν χριστουγεννιατικο δεντρο). Θελω να ρωτησω για γνωμες γιατι εχω την εντυπωση οτι ο τυπος δν μου τα λεει καλα...(γνωριζω ατομο που εβαλε σε ibiza top gun μεχρι και τα φωτα πινακιδας με 200ε και δν εχει προβληματα). Και κατι ακομα, γτ τις απλες λαμπες λευκου φωτος ποια ειναι η γνωμη? αξιζουν τα 50 για τις αλλαξεις ολες?

Link to comment
Share on other sites

Απλά μην τα βάλεις .... θα φωτίζεις στα πρώτα 3 μέτρα και μετά δεν θα βλέπεις τίποτα ... χώρια που θα τυφλώνουν τους πάντες ... όσο για τις λευκές λάμπες καν το , αλλά όχι στα φώτα ομίχλης , γιατί όταν θα έχει ομίχλη θα είναι σαν να μην έχεις προβολακια ... επίσης διάβασε κι αυτο το θεμα ... http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=33895

Edited by Speedy
Link to comment
Share on other sites

Κοιτα, αυτο που εννοούσε μαλλον ο τύπος ειναι κατι σαν αυτο που συνέβη σε εμένα.

εγω ειχα βάλει led στην πλαφονιέρα και στην πινακιδα... (τα c5w) και τις πρωτες μερες ηταν οκ αλλά κατι παθανε και κανανε λες και ειχαν δεμονιστεί... τι εννοω? αναβοσβήνανε σαν λαμπάκια χριστουγεννιάτικου δέντρου... ειδικά της πινακίδας, αναβοσβήνανε συνέχεια. τα άλλα της πλαφονιέρας το κανουν σπανιότερα.

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται για πιο λόγο θέλει να βάλεις φώτα xenon. Αν θέλεις το αμάξι σου να εχει εμφάνιση, ομορφιά και γενικά να μετράει απο εμφάνιση τότε ασυζήτητα βάλε. Αν όμως θές να είναι λειτουργικό, δηλαδη να έχεις καλή όραση την νύχτα θα σου πρότεινα να αφήσεις τις κλασσικές λάμπες και αν θές αντικατεστησετες με κάποιες που πλησιάζουν το λευκο. Εγώ φίλε μου που μένω Γιαννενα και σχεδόν καθε δευτερη μέρα έχει ομιχλη, φοράω τις cool blue της Osram και είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατι και έχω καλή οπτική επαφή με το περιβάλλον το βράδυ αλλα ψιλοφαίνονται και λευκές.

Πάντως αυό που λέει ο Speedy με τα προβολάκια έχει δίκιο, προσπάθησε να τα αφήσεις με λάμπες για ομίχλη γιατι καλή η εμφάνιση αλλα πάνω απο όλα προέχει η ασφάλεια!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.